jimmys 2 Report post Posted December 5, 2007 καλησπερα παιδια, για αυτα τα πεδιλα τι γνωμη εχετε; ειμαι αναμεσα σε αυτα,φετινο μοντελο με 400 ευρω, και στα atomic sx10 περσινο μοντελο,360 ευρω. η διαφορα ειναι σχετικα μικρη. λιγο που εψαξα ειδα οτι τα elan speedwave εχουν παρει αριστες κριτικες σαν σπορ allround, και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ακτινα τους απο 10 εως 16 μετρα,αναλογα με το πως πας. επισης η δεστρα δεν βιδωνεται αλλα κουμπωνεται με αποτελεσμα να μην ειναι κοκκαλο σταθερη. ειμαι γερμανια αυτην την στιγμη και πολλα μαγαζια μου προτειναν τα elan.μου ειπαν οτι ειναι ενα πεδιλο πρωτοποριακης τεχνολογιας. αυτα βεβαια λογια του πωλητη ο οποιος θελει να πουλησει το ακριβο. οσοι γωριζετε κατι σχετικα θα ηταν μεγαλη βοηθεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 6, 2007 Αν ήμουν πωλητής και ήθελα να σπρώξω κάποιο πέδιλο πρώτα , αυτό θα ήταν μάλλον το περσινό και όχι το ακριβό . Quote Share this post Link to post Share on other sites