D_Kikeridis 0 Report post Posted December 10, 2007 Για Σαββατοκύριακο πως το βλέπετε..?Θα δούμε...άσπρη μέρα..? Τι επιφυλασσει ο καιρός? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mythos 0 Report post Posted December 10, 2007 Ορίστε η 6ήμερη πρόβλεψη για Βασιλίτσα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 11, 2007 Κανα νέο από Βασίλω ???? Πόσο έχει ρίξει ??? Η φωτό πάντως τα σπάει !!!!! Ακόμα και στο κάτω μέρος του τριπλού έχει πιάσει μπόλικο χιονάκι Τρελό χιονοβούνι Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 11, 2007 Kατ'εμε, δεν επρεπε να πατηθει ακομα! Ειναι οριακο κ στις επομενες ωρες, ΑΝ δε βαλει αλλο θα βγαλει πολλα διψασμενα χορταρακια (απο Πεμπτη θα ερθει κι αλλο χιονι ευτυχως!) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 11, 2007 Πολυ ευχαριστη η εικονα Αντε να ανοιγουν ενα ενα τα Χ/Κ μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 11, 2007 ομορφα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted December 11, 2007 OOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAaaAAAAAAaaaaAAAAAA!!!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ παρτε και μερικες παλιες να ζεσταθειτε Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 11, 2007 τελικα θα ανοιξει αυτο το ΣΚ? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 11, 2007 Ελπιζω να ανοιξει αλλα ταυτοχρονα να ΜΗΝ μπορει να παει κανενας απο την Μακεδονια γιατι πολυ απλα ελπιζουμε να μην κινειται τιποτα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 11, 2007 Μολις επεστρεψα απο Γρεβενα. Μιλησα με τον προεδρο του φορέα, κ. Τεγο, και μου ειπε ότι εκτός απροόπτου το Σαββατο θα ειναι η πρωτη μερα λειτουργίας του ΧΚ. Εχει αρκετό χιονι ειδικά στις βορινές ( ελιμεία, τυμφαία) και με το σημερινό και το αυριανό περιμένουν να πατήσουν για να ειναι ετοιμοι για το ΣΚ... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted December 11, 2007 Ελπιζω να ανοιξει αλλα ταυτοχρονα να ΜΗΝ μπορει να παει κανενας απο την Μακεδονια γιατι πολυ απλα ελπιζουμε να μην κινειται τιποτα O Φ. Π. ηταν σημερα Ναουσα και μου ειπε οτι το χιονι ειναι πολυ περισσοτερο απο οτι φαινεται στο τριπλο . Αν πεσει και αυτο που ελπιζουμε για Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο παρτυυυυυυ...... παντουυυυυυυ....... δεστε προβεψη για Ναουσα 4-6 days forecast Αρη δεν πιστευω στα ματια μου. θα γινει αληθεια τοσο χαμος; Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 11, 2007 O Φ. Π. ηταν σημερα Ναουσα και μου ειπε οτι το χιονι ειναι πολυ περισσοτερο απο οτι φαινεται στο τριπλο...παλι μανιταρια καμακώνατε Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted December 11, 2007 Ποιοι θα ανεβείτε Βασίλο τις γιορτές??? Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 11, 2007 Αρη δεν πιστευω στα ματια μου. θα γινει αληθεια τοσο χαμος; Φοβαμαι Περικλη πως δεν θα γινει αυτος ο χαμος.Καποια νεοτερα στοιχεια της τελευταιας στιγμης του ενος απο τα 2 βασικα μοντελα,ανατρεπουν την κατασταση Περισσοτερα λιγο μετα τα μεσανυχτα αποψε.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 11, 2007 Ποιοι θα ανεβείτε Βασίλο τις γιορτές??? Θα ειμαι μαλλον ολες τις γιορτές, αλλα δεν θα μενω στα γυρω χωρια... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 11, 2007 Αρη, για ποιό μοντέλο και ποιό τρέξιμο λες;γιατί δ εν έχω δ ει τίποτα σήμερα.Πάντως η θερμοκρασίες έχουν κλιεδώσει πιστεύω για τα καλά.Ο υετός μένει. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 12, 2007 Μολις επεστρεψα απο Γρεβενα. Μιλησα με τον προεδρο του φορέα, κ. Τεγο, και μου ειπε ότι εκτός απροόπτου το Σαββατο θα ειναι η πρωτη μερα λειτουργίας του ΧΚ. Εχει αρκετό χιονι ειδικά στις βορινές ( ελιμεία, τυμφαία) και με το σημερινό και το αυριανό περιμένουν να πατήσουν για να ειναι ετοιμοι για το ΣΚ... Σταθη αυτο δεν το καταλαβαινω.Αφου εχουν χιονι-το περισσοτερο απο ολα τα χ/κ- γιατι δεν ανοιγουν νωριτερα? Ενταξει θα μου πει καποιος για 3-4 ημερες? Ναι ας θυμηθουμε περισυ που ψαχναμε για μια ημερα σκι... Υπηρχε περιπτωση σε ευρωπαικο χ/κ να εχει χιονι 10 Δεκ. και να μην ανοιγε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 12, 2007 Αντικειμενικά έχει τόσο χιόνι..?Πάντως μέχρι χθές στα τουριστικά γραφεία έλεγαν οτι δεν είναι ακόμη για να ανοίξει :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 12, 2007 Αρη, για ποιό μοντέλο και ποιό τρέξιμο λες;γιατί δ εν έχω δ ει τίποτα σήμερα.Πάντως η θερμοκρασίες έχουν κλιεδώσει πιστεύω για τα καλά.Ο υετός μένει. Το ευρωπαικο στο τελευταιο τρεξιμο μας εκαιγε.Ελπιζω να αλλαξει .Το GFS στο τελευταιο μας δινει πολυ υετο αλλα μειωνει την διαρκεια.Θετικο οτι τα ensαmples σιγα σιγα εναρμονιζονται με το κυριο τρεξιμο Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted December 12, 2007 Ρωτησα ατομο που δουλευει πανω και μου ειπε πως ανοιγει ΣΚ κανονικα μαζι με την γουμαρα!!!(για να ανοιγει η γουμαρα φανταστειτε χιονι που εχει) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 13, 2007 Υπηρχε περιπτωση σε ευρωπαικο χ/κ να εχει χιονι 10 Δεκ. και να μην ανοιγε?Δυστυχώς ΝΑΙ! Όχι 10 Δεκ βέβαια, αλλά έχει η ημερομηνία σημασία; Το Τυρόλο στην Αυστρία είχε πνιγεί στο χιόνι από τα μέσα Νοεμβρίου και μόνον τα παγετωνικά ΧΚς ήταν ανοιχτά! Βασικά την ψιλοπατήσαμε ως προς αυτό, καθώς ελπίζαμε να σκιάρουμε στο ονειρεμένο ΧΚ του Mayerhofen...αλλά...με τη γλύκα μείναμε! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 13, 2007 Δυστυχώς ΝΑΙ! Όχι 10 Δεκ βέβαια, αλλά έχει η ημερομηνία σημασία; Βεβαιως και εχει.Γιατι αλλο να ριξει 30-40 εκ. χιονι αρχες Νοεμβρη που πιθανοτατα να το λιωσει εντος λιγων ημερων και ισως να μην ειναι ετοιμοι για ανοιγμα ακομα και αλλο 10 Δεκεμβρη που οι θερμοκρασιες ειναι χαμηλες,το προσωπικο ετοιμο,τα εργα οκ,και ολοι περιμενουν χιονι.Ηρθε το χιονι λοιπον,γιατι δεν ανοιγεις? Στο snowreport σημερα γραφει οτι μαλλον δεν ανοιγει ουτε αυτο το ΣΚ Τα μελη της εθνικης ομαδας που μιλησα σημερα στο Καιμακ εκαναν λογο για σχεδον 1 μετρο χιονι στη Βασιλω. Τι γινεται λοιπον? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 13, 2007 Παραπάνω έκανα ποστ με ενημέρωση απευθείας απο τον πρόεδρο του ΧΚ και ειπε ότι θα ανοιξουν το Σαββατο. Αν και ο καιρός προβλέπεται δύσκολος. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 14, 2007 Παραπάνω έκανα ποστ με ενημέρωση απευθείας απο τον πρόεδρο του ΧΚ και ειπε ότι θα ανοιξουν το Σαββατο. Αν και ο καιρός προβλέπεται δύσκολος. Στάθη, σου ανεφερε ο ΜΤέγος καποια προβληματακια που μπορει να τους αποτρεψουν να ανοιξουν τις επομενες ημερες; Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 14, 2007 Δεν υπάρχει προβλημα με το βουνό, ολα ειναι καλά, καποια θέματα υπάρχουν με το προσωπικό ελπιζω σημερα το βραδυ να λυθουν... Θα έχουμε ενημέρωση αργά το βράδυ για τα καθέκαστα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites