sotiris7 0 Report post Posted December 17, 2007 Kαλως ηρθα και καλως σας βρηκα συνχιονοτρελαμενοι ειμαι και γω αλλος ενας skimad!!!(που να με ακουσει ο πραγματικος skimad) με λενε Σωτηρη και θα με βρειτε σε μαυρες πιστες. θα με καταλαβετε αμεσως απο τις χιονοστιβαδες που δημιουργω πεφτωντας συχναζω καλαβρυτα και θα με δειτε σχεδον παντα με τον skimad τα λεμε πανω λοιπον Quote ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 17, 2007 Καλως ορισες Σωτηρη! Μη στενοχωριεσαι..ενας ειναι ο Skimad με τη Skimadισα του και το skimadακι του Τρελλους με το χιονι θα βρεις πολλους... Τωρα στην επιλογη του nick επρεπε να το ψαξεις... To Snowmad ειναι ανοιχτο! Το Kalavrytamad ...εεε κι αυτο ελευθερο ειναι... Madskier το εχει κλεισει η Λιανα. Madsnowboarder ...εεε...χμμμ... MadwithKalavryta πολυ πιασαρικο μου ακουγεται Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 17, 2007 καλως ήλθες Σωτήρη...να τον προσεχεις τον skimad... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 17, 2007 ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο SKIMAD Ο ΜΕΓΑΣ καλως ηρθες και ιντερνετικα στο snowclub Σωτο!θα τα πουμε απο κοντα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 17, 2007 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 18, 2007 Καλώς ήρθες Σωτήρη ..................και από κοντά τον τρελοσκιέρ! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 18, 2007 ..χμμ..ωστε εσυ ο Σωτήρης που τον παιρνει τηλ οταν ειναι για σκι Καλάβρυτα κ τις κοβει ο skimad στην Καλαμάτα, ταϊζοντας το skimadalaki του! Καλως ηρθες φιλε Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites