Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
anemar

3-5 Πηγαδια κανεις?

Recommended Posts

Αυριο θα ειμαι πηγαδια.Θα δω κανεναν? :)

Ηλιος με πουδριτσα B) προβλεπεται... :)

Αυριο θα ειμαι πηγαδια.Θα δω κανεναν? :D

Ηλιος με πουδριτσα :D προβλεπεται... :D

Mολις ειδα οτι ο ηλιοσ μετατραπηκε σε χιονοπτωση το πρωι αλλα παρα ολα αυτα λεω να παω

Οντως ηταν πολυ ωραια μερα.Εκανα ski μεχρι που αρχισε το τρεμουλο στους 4κεφαλους και αποχωρησα προς αποφυγην τραυματισμου... :rolleyes:

Το Ευακι δεν το ειδα,ή μαλλον δεν την γνωρισα γιατι μπορει να την ειδα.Δεν ειμασταν και πολλοι επανω.

Εσυ με ειδες? <_<

Μπλε μπουφαν,μαυρο κρανος. :lol:

Κρανος φορουσα εγω και ακομα ενας κοντα στα 50 που καρβαρει πολυ ωραια,τον θυμαμαι τα τελευταια 2-3 χρονια σε Βασιλιτσα,Πηγαδια,Καιμακ,Σελι.Τον πετυχαινω συνεχως!!

Αυτη ειναι η τρομερη παιδεια μας στο βουνο.Απο τους 50-60 χιονοδρομους κρανος οι 2...Εκτος αν νομιζουν οτι το κρανος σε προστατευει μονο στις μεγαλες ταχυτητες...

Ειναι σαν αυτους που φορανε ζωνη οταν βγαινουν απο την πολη,τη στιγμη που το :lol:+% των ατυχηματων γινονται εντος πολης με ταχυτητες 40-50 χλμ και τους στελνουν στα νοσοκομεια....

Οντως ηταν πολυ ωραια μερα.Εκανα ski μεχρι που αρχισε το τρεμουλο στους 4κεφαλους και αποχωρησα προς αποφυγην τραυματισμου... B)

Το Ευακι δεν το ειδα,ή μαλλον δεν την γνωρισα γιατι μπορει να την ειδα.Δεν ειμασταν και πολλοι επανω.

Εσυ με ειδες? :D

Μπλε μπουφαν,μαυρο κρανος. ;)

Κρανος φορουσα εγω και ακομα ενας κοντα στα 50 που καρβαρει πολυ ωραια,τον θυμαμαι τα τελευταια 2-3 χρονια σε Βασιλιτσα,Πηγαδια,Καιμακ,Σελι.Τον πετυχαινω συνεχως!!

Αυτη ειναι η τρομερη παιδεια μας στο βουνο.Απο τους 50-60 χιονοδρομους κρανος οι 2...Εκτος αν νομιζουν οτι το κρανος σε προστατευει μονο στις μεγαλες ταχυτητες...

Ειναι σαν αυτους που φορανε ζωνη οταν βγαινουν απο την πολη,τη στιγμη που το 80+% των ατυχηματων γινονται εντος πολης με ταχυτητες 40-50 χλμ και τους στελνουν στα νοσοκομεια....

Ναι σε ειδα ετσι νομιζω τουλαχιστον.Εγω φορουσα μια πρασινη φορμα με μαυρη ριγα και ιδια κορδελα FISHER.Οσο για το κρανος εχεις δικιο και το σκεφτομαι να παρω και εγω.Προτεινεις καποια μαρκα γιατι δεν εχω ιδεα απο κρανη.

Ναι σε ειδα ετσι νομιζω τουλαχιστον.Εγω φορουσα μια πρασινη φορμα με μαυρη ριγα και ιδια κορδελα FISHER.Οσο για το κρανος εχεις δικιο και το σκεφτομαι να παρω και εγω.Προτεινεις καποια μαρκα γιατι δεν εχω ιδεα απο κρανη.

Αμαν βρε,σε μια κατεβασια ειμασταν διπλα διπλα στην αρχη του παραδεισου.

Παντως το κατεχεις το αθλημα αποτι ειδα.Σπανια βλεπεις κοπελες να κανουν καλο ski(δεν το λεω υποτιμητικα μην ορμηξετε οι υπολοιπες B) ,αλλα ειναι στατιστικο στοιχειο!!)

Οσο για κρανη εχουμε μερικα θεματακια στο forum ριξε μια ματια και εδω ειμαστε.

Αμαν βρε,σε μια κατεβασια ειμασταν διπλα διπλα στην αρχη του παραδεισου.

Παντως το κατεχεις το αθλημα αποτι ειδα.Σπανια βλεπεις κοπελες να κανουν καλο ski(δεν το λεω υποτιμητικα μην ορμηξετε οι υπολοιπες B) ,αλλα ειναι στατιστικο στοιχειο!!)

Οσο για κρανη εχουμε μερικα θεματακια στο forum ριξε μια ματια και εδω ειμαστε.

Δεν ξερω αν πηγες κεντρικη αλλα πηγα μια φορα και στο σημειο που ειχε το διχτυ πηγα απο τα πλαγια και βρεθηκα σε καποια φαση να κατεβαινω στον παγο σκεπτομενη μηπως τελικα θα επρεπε να ειχα μαζι μου αλυσιδες

για την πιστα και οχι για τον δρομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις σκιερικες μου ικανοτητες αλλα και συ δεν πας πισω!

Δεν ξερω αν πηγες κεντρικη αλλα πηγα μια φορα και στο σημειο που ειχε το διχτυ πηγα απο τα πλαγια και βρεθηκα σε καποια φαση να κατεβαινω στον παγο σκεπτομενη μηπως τελικα θα επρεπε να ειχα μαζι μου αλυσιδες

για την πιστα και οχι για τον δρομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις σκιερικες μου ικανοτητες αλλα και συ δεν πας πισω!

Γιαυτο ειχαν βαλει το διχτυ σε εκεινο το σημειο :D Ο παγος σχηματιστηκε εκει απο το τεχνητο χιονι που επεφτε σαν νερο σε εκεινο το σημειο.

Κατεβηκα 2 φορες ολο κι ολο την κεντρικη γιατι ηταν ψυχοφθορο B) Ειχε σε πολλα σημεια πετρουλες(και κοτρωνιτσες...) και επρεπε συνεχεια να χεις το νου σου να τις αποφυγεις.

Παντως Καινακ που ημουν την προηγουμενη βδομαδα ηταν πολυ καλυτερο και περισσοτερο το χιονι.Ποσο μαλλον τωρα που εβαλε κι αλλο.

Γιαυτο ειχαν βαλει το διχτυ σε εκεινο το σημειο :D Ο παγος σχηματιστηκε εκει απο το τεχνητο χιονι που επεφτε σαν νερο σε εκεινο το σημειο.

Κατεβηκα 2 φορες ολο κι ολο την κεντρικη γιατι ηταν ψυχοφθορο B) Ειχε σε πολλα σημεια πετρουλες(και κοτρωνιτσες...) και επρεπε συνεχεια να χεις το νου σου να τις αποφυγεις.

Παντως Καινακ που ημουν την προηγουμενη βδομαδα ηταν πολυ καλυτερο και περισσοτερο το χιονι.Ποσο μαλλον τωρα που εβαλε κι αλλο.

Το διχτακι το βαλανε γι αυτο το λογο αλλα τα 3/4 της πιστας ηταν με πετρα και παγο ασ τα να πανε κοντεψα να σκοτωθω ανευ λογου και αιτιας.Ανοιξανε την πιστα για τα ματια του κοσμου!!

Ελπίζω φέτος τα 3-5 να παρουσιάσουν διορθώσεις σε σχέση με προηγουμενα χρόνια. Τα εχουμε πει πολλες φορές εδω μέσα καποια θέματα που μας απετρεπαν τα τελευταία χρόνια να το επισκευτούμε αρκετά απο τα μέλη του συλλόγου.

Το καινουργιο ρατράκ ξέρουμε αν έπιασε δουλειά?

Αυριο Ευακι εχουμε συνάντηση στο Flocafe στην Αρετσού κατα τις 10 το βράδυ. Αν ειναι ο δρόμος σου περνα να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε. B)

Ελπίζω φέτος τα 3-5 να παρουσιάσουν διορθώσεις σε σχέση με προηγουμενα χρόνια. Τα εχουμε πει πολλες φορές εδω μέσα καποια θέματα που μας απετρεπαν τα τελευταία χρόνια να το επισκευτούμε αρκετά απο τα μέλη του συλλόγου.

Το καινουργιο ρατράκ ξέρουμε αν έπιασε δουλειά?

Αυριο Ευακι εχουμε συνάντηση στο Flocafe στην Αρετσού κατα τις 10 το βράδυ. Αν ειναι ο δρόμος σου περνα να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε. B)

Δεν εχω ιδεα για το καινουργιο ρατρακ οσο για αυριο θα προσπαθησω να ερθω

8.30-9 παρα αυριο Πηγαδι.

Θα ειναι κανεις αλλος?

Ανεμαρ, σήμερα σου ξέφυγα :lol: ημουν Καϊμάκ και ηταν πολύ καλά πίσω στην Κρέμαση. :unsure:

powder_2009.gif

Θα ειμαι στα πηγαδια 7-8-9-10/3, θε ειναι κανεις εκει ?

στειλτε pm η στο 6947 5250025

Βασιλης

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...