Jump to content

evaki11

Χρήστης Forum
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About evaki11

  • Birthday 03/27/1979

Profile Information

  • Φύλο
    Female
  • Περιοχή
    THESSALONIKI
  1. Αρχικα δυσκολευομαστε να βγαλουμε τα γραμματα αλλα μετα απο καποιον καιρο ειναι θεμα συνηθειας και εκμαθησης του γραφικου χαρακτηρα του καθε γιατρου.Παντως τυχερος σταθηκες προσοχη λοιπον απο εδω και περα ΔΙΟΤΙ σε λιγο καιρο αρχιζει η σεζον!
  2. Αν σου πω με τι μποτες κανω σκι μ αυτα τα πεδιλα θα παθεις σοκ!!!!!!!!!!Και θα πεις πως αντεχεις! Για μενα λοιπον εχει πολλη σημασια η μποτα και θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικη και απο το πεδιλο. Ετσι λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι υπαρχει ανθρωπος που κανει σκι ακομα με την αρχαια μποτα 10 ετων και περισσοτερο ισως ROSSIGNOL COCKPIT μοντελο 96 αν θυμαμαι καλα,ωιωθω ομως τοσο καλα με αυτην την μποτα τα ποδαρακια μου που οταν θα την αλλαξω θα την βαλω σε βιτρινα στο σπιτι μου[ειμαι λιγο υπερβολικη] Αυτα λοιπον οσο για το χαρακτηρισμο evakinator χαλαρωσε δεν μ εχεις δει ακομα να κανω σκι, θελει και γυμνασμενα ποδια η evakinator που δεν τα εχει δυστυχως αυτην την στιγμη, χρειαζονται πολλα κμ σκι για να φτασω σ ενα ικανοποιητικο επιπεδο για τον εαυτο μου. Ασε που πιστευω οτι οσο καλος σκιερ και να ειναι καποιος χρειαζεται που και που κανενα μαθηματακι για βελτιωση τεχνικης.Αυτα σορρυ για την εκθεση.
  3. Εμενα μου αρεσουν τα πεδιλα πολυ οσο για μποτα εχω να παρω κατι χρονια, μου αρεσαν οι fischer pro rc4 soma αλλα δεν βρισκω μποτα τετοιου ειδους να την δοκιμαζω ρε συ. Και δεν τολμαω ν αγορασω χωρις να δω κατα ποσο σκληρη ειναι η μποτα.
  4. Πολυ καλημερα σας. Nickel το πεδιλο το πηρα περσι, το δοκιμασα σ ενα τεστ και μου αρεσε πολυ ειχε και καλη τιμη οποτε το τσιμπησα.Τι προτεινεις να παρω για φετος και αυτο που χρειαζομαοι σιγουρα ειναι μποτα.Μια και εισαι γνωστης του θεματος δωσε μου τα φωτα σου γιατι απ οτι φαινεται εκανα πατατα περσι.
  5. Τι να πω παλι τα βαλατε μαζι μου ολοι οι κακοι?Και επιτελους θα απαντησει αυτος ο ειδικος και μετα να κανονισουμε και μια επιδειξη για να με αξιολογησετε ΚΑΚΟΙ! ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ!29 χρονων ειμαι!
  6. 1.58 αν θυμαμαι καλα ευχαριστω για την απαντηση.
  7. Μ ολα αυτα που διαβασα ρε παιδια εχω μπερδευτει και αναρωτιεμαι εχω παρει το σωστο υψος πεδιλα?Ειμαι 1.67 και 52 κιλα και τα πεδιλα μου ειναι τα atomic sl9. Υπαρχει καποιος να μ απαντησει?Σορρυ τα sx9.Τι υψος πρεπει να εχουν τα πεδιλα μου?
  8. Καλησπερα σε ολους! Και καλο χειμωνα να εχουμε.Υπαρχει κανενας που ανυπομονει οσο και εγω να χιονισει τρελλα και να ξεχυθουμε στις πιστες?
  9. Εχω βρει χιλια δυο ανταλλακτικα για κρανος DIEZZ και μονο αυτο που ψαχνεις δεν βρισκω συνεχιζω και θα σου πω
  10. T-driver καταρχην να σε συμβουλευσω απο τα συνορα και μετα να πηγαινεις με το οριο διοτι εχει αρκετα μπλοκα,καλυτερα με το οριο αντε λιγο παραπανω ουτως η αλλως ειναι αρκετα κοντα.Κατα δευτερον στο Βανσκο πλεον αν μενεις σε ξενοδοχειο μεγαλο που διαθετει change χαλασε λεφτα εκει συνηθως εχουν καλυτερες τιμες απ οτι στην καμπινα.3ον βγαλε 3μερη καρτα και αν εχει κοσμο πολυ στην καμπινα που δεν πιστευω παρε ταξακι θα σου βγει γυρω στα 20λεβα τα 4 ατομα και θα σ αφησει στο πρωτο καρεκλακι.4ον εχει αρκετο κρυο πανω στην κορυφη περιπου -7 με -10 με αποτελεσμα να ξυριζει οποτε θελει και καλο ρουχισμο ενδεχομενως σε καποιο σακο αν παιρνεις μαζι σου.5ον σουπερ η πιστα Τομπα αλλα συνηθως εχει παγο και χρειαζεται προσοχη απ ολους τους σκιερ.Βεβαια με το τελευταιο χιονακι και τα 5 κανονια στην πιστα θα ειναι τελεια.Κατα τ αλλα ολες οι πιστες ειναι τελειες.Α και κατι τελευταιο να πας με την παρεα σου να φατε στν ταβερνα boirakova, ειναι στο κεντρο.
  11. Τι θα κανουμε το ΣΚ?Παντου εχει πετρες και απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει χκ που δεν θα φαμε τα πεδιλα. Καμια ιδεα κανεις για το περισσοτερο χιονι και τη καλυτερη ποιοτητα χιονιου? Μηπως να μαζευτουμε για κανενα καφε σε χκ ολοι μαζι???? Αγενεστατη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  12. Καλως σας βρηκα. Κανω σκι εδω και πολλα χρονια ειμαι 28χρ. και ειμαι απο τη Θεσσαλονικη. Προτιμω συνηθως Βανσκο 3-5πηγαδια και γενικοτερα Βορεια Ελλαδα. Πηγα περσι 4 φορες Παρνασσο αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχετε τοσο πολυ κοσμο ρε παιδια. 45 λεπτα στο λιφτ? Φετος πηγα και Καρπενησι το οποιο μου αρεσε πολυ καθως και Καλαβρυτα που ηταν πολυ καλα διοτι δεν ειχε κοσμο. Αυτα απο εμενα. Ελπιζω οι Αθηναιοι φιλοι να μην παρεξηγηθουν για τον Παρνασσο. Να ρωτησω κατι? Αυτη την εβδομαδα θα εχει συναντηση?
  13. Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολα τα μελη και τους επισκεπτες του snowclub. Μολις επεστρεψα απο Bansko και ηταν σουπερ.Πολυ χιονι αλλα και παρα πολυ κοσμο!!!!!!!!!!Α και πολυ ακριβα σε σχεση με αλλες περιοδους που εχω παει στο Bansko. Καλα να περασετε σε οσους πατε στην εκδρομη του συλλογου και να κανετε καμια καταβαση και για μας που θα μεινουμε πισω.ΚΛΑΨ
  14. Kαταρχην χρονια πολλα στον Skimad αν και λιγο καθυστερημενα οτι επιθυμεις παντα με υγεια και ευτυχια. Ε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους χιονοτρελλαμενους αυτου του forum.
  15. Δεν εχω ιδεα για το καινουργιο ρατρακ οσο για αυριο θα προσπαθησω να ερθω
×
×
  • Create New...