Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
madskier

Συναντηση στα φλοκα

Recommended Posts

Μακη,με καλυψες πληρως!!!!!! :)

Α,για να μην ξεχασω,καποιος πιτσιρικας εγινε επιτελους μελος,ελπιζω ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ να τον εχει μαζι του στην συναντηση,οχι

τιποτα αλλο,αλλα να του ευχηθουμε και απο κοντα βρε αδελφε!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

παλι πίσω εισαι βρε Σταθη μου...του ευχηθήκαμε την προηγούμενη Τε :)

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μακη,με καλυψες πληρως!!!!!! :)

Α,για να μην ξεχασω,καποιος πιτσιρικας εγινε επιτελους μελος,ελπιζω ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ να τον εχει μαζι του στην συναντηση,οχι

τιποτα αλλο,αλλα να του ευχηθουμε και απο κοντα βρε αδελφε!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol:

Ρε φιλε μηπως πρεπει να συζητησουμε

στη ΓΣ την καθιερωση οικογενειακης συνδρομης?

Ακολουθουν αλλοι δυο ... δεν "βγαινω" με τιποτα!!!!!!! :lol::lol:

Ρε φιλε μηπως πρεπει να συζητησουμε

στη ΓΣ την καθιερωση οικογενειακης συνδρομης?

Ακολουθουν αλλοι δυο ... δεν "βγαινω" με τιποτα!!!!!!! :lol::lol:

Να μια ωραιοτατη προταση,στο αυξανεστε και πληθυνεστε, για την προσεγγιση νεων μελων!!!!!!!!!!!!! :)

Γεια σου ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ με τις ιδεες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Θα εχουμε συναντηση αυτην την βδομαδα??Διοτι εχω ΒΑΣΙΜΕΣ πληροφοριες οτι υπαρχουν νεα μελη που θελουν

να μας γνωρισουν απο κοντα!! :rolleyes:

+1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Θα ήθελα και εγώ να είμαι παρών σε κάποια συνάντηση σας, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να ξέρω το πρόγραμμα μου λόγω περίεργου ωραρίου της δουλειάς. Αν είμαι Αθήνα αυτήν την Τετάρτη που λέτε να βρεθείτε θα ενημερώσω.

spyder επιβεβαιώνω τις βάσιμες πληροφορίες σου. :lol:

Πολύ ζωντανή η χθεσινή συνάντηση στο φλο με πολλά νέα μέλη msketos, puppy, Κώστας Γιώτης, Γιαννούδης Νίκος +1. Pid και mammut (δε σας αναφέρω στους νέους...έχετε παλιώσει :D) Εύχομαι σε κάθε συνάντηση να μεγαλώνει η παρέα μας!

Ρούλα :blink:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Πολύ ζωντανή η χθεσινή συνάντηση στο φλο με πολλά νέα μέλη msketos, puppy, Κώστας Γιώτης, Γιαννούδης Νίκος +1. Pid και mammut (δε σας αναφέρω στους νέους...έχετε παλιώσει :D ) Εύχομαι σε κάθε συνάντηση να μεγαλώνει η παρέα μας!

Ρούλα :)

Να είχαμε και χώρο να κάτσουμε?.............................Αλλά μας τον έφαγε το snowreport :blink: καλα να πάθουμε αφού δεν είχαμε κλείσει!! :D

Καλώς ορίσατε λοιπόν και οι νεόφερτοι!! :)

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Να είχαμε και χώρο να κάτσουμε

Xηστο εμεις καλα τη βγαλαμε.

Ο Κorn την εβγαλε ορθιος περιμενοντας

να παρει σειρα στο laptop :blink:

Xηστο εμεις καλα τη βγαλαμε.

Ο Κorn την εβγαλε ορθιος περιμενοντας

να παρει σειρα στο laptop :D

.......ναι και όρθιος και τα άκουγε και από το "κατάστημα"........... :blink:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

.......ναι και όρθιος και τα άκουγε και από το "κατάστημα"........... :blink:

Διαλλακτικοτατος ομως...τα καταφερε τελεια! :)

Και Η ατακα:

Αφου ειδε και αποειδε ο ανθρωπος οτι με

elgreco + snowbill στο laptop δεν μπορουσε να παρει σειρα

αναφερομενος στο Snowbill λεει:

Μικρε σηκω αμεσως απο το laptop, ΔΣ ΕΔΩ!!! :D

Πολύ ζωντανή η χθεσινή συνάντηση στο φλο με πολλά νέα μέλη msketos, puppy, Κώστας Γιώτης, Γιαννούδης Νίκος +1. Pid και mammut (δε σας αναφέρω στους νέους...έχετε παλιώσει :)) Εύχομαι σε κάθε συνάντηση να μεγαλώνει η παρέα μας!

Ρούλα :blink:

Μπράβο! Μπράβο! Πολύ ευχάριστο αυτό και εύχομαι να συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η παρέα του snowclub!

Καλώς ήρθατε νέα μέλη του snowclub!!

(προς το παρόν, μικρά τεχνικά προβλήματα με κρατούν μακριά από τις συναντήσεις...σημειώνω απουσίες... :D στις πόσες κόβομε... :) )

-Β-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Με τον mammut μας έχουν πάρει από φόβο στα flocafe γιατί κάθε φορά φεύγουμε αργά, πολύ αργά! Και χθες κάτσαμε μέχρι τις 2 παρέα με τον Tsaky :)

BTW αυτό που ήθελα να προτείνω είναι να κανονίζουμε εκτός των συναντήσεων της Τετάρτης και μια φορά στο τόσο (πχ μια φορά το μήνα) να πηγαίνουμε για κανένα φαγητό. Τι λέτε? Να το λέμε από νωρίς, να φτιάχνουμε μια λίστα συμμετεχόντων και να κλείνουμε κάπου. Μπας και φάει κι ο Λάππας τίποτα που όλο μου τη λέει για ένα τραπέζι που ήρθε τελευταίος και έμεινε νηστικός :P

Με τον mammut μας έχουν πάρει από φόβο στα flocafe γιατί κάθε φορά φεύγουμε αργά, πολύ αργά! Και χθες κάτσαμε μέχρι τις 2 παρέα με τον Tsaky :)

BTW αυτό που ήθελα να προτείνω είναι να κανονίζουμε εκτός των συναντήσεων της Τετάρτης και μια φορά στο τόσο (πχ μια φορά το μήνα) να πηγαίνουμε για κανένα φαγητό. Τι λέτε? Να το λέμε από νωρίς, να φτιάχνουμε μια λίστα συμμετεχόντων και να κλείνουμε κάπου. Μπας και φάει κι ο Λάππας τίποτα που όλο μου τη λέει για ένα τραπέζι που ήρθε τελευταίος και έμεινε νηστικός :P

Good idea ( αν και πιστεύω οτι είναι δύσκολο να κλείνεις τραπέζι για 30-40 άτομα)...ίσως ο κόσμος έρχετε πιο εύκολα για ένα ποτάκι!!!Πάντως οργανώνται εκδρομές και event για να βρισκόμαστε και πέρα των συναντήσεων κάθε Τετάρτη!

**** Ισως η ομάδα εκδηλώσεων μπορεί να αναλάβει την οργάνωση της ιδέας σου ή να μας δώσει τις δικές τους διαφορετικές προτάσεις!!

Peni, από αντίστοιχη εμπειρία μου σε άλλο φόρουμ (εκεί που αργεί ο Λάππας), δεν είναι δύσκολο το να κλείσεις για 30 άτομα. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές. Ας το δει η αρμόδια ομάδα όπως είπες και βλέπουμε!

οι καλύτερες συζητήσεις είναι οι μεταμεσονύκτιες... :P οι υπάλληλοι στα φλο είναι εκπαιδευμένοι να μας ανέχονται, οπότε no worries

Θα το αναφέρω στην Ομάδα Εργασίας Εκδηλώσεων (μιας και είμαι και σ' αυτή) τρομάρα μου :-Ρ

Τί θα λέγατε για Friday nights? Ώσπου να χιονίσει και να μην έχουμε ξύπνημα νωρίς το Σάββατο. Προσωπικά είμαι υπέρ να το κάνουμε εν' αλλάξ φαγητό-ποτό(clubbing) μην φτάσουμε στα βουνά υπέρβαροι :P

Κάτι που θα απλοποιούσε τα πράγματα ίσως θα ήταν στις συναντήσεις της Τετάρτης όσοι μαζευόμαστε να το κανονίζουμε επιτόπου. Τί λέτε??

Ρούλα :P

προς το παρον εχουμε μεζεδοκατασταση στην Στενη ΕΥΒΟΙΑΣ 2 Νοεμβρίου

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=9627

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=9626

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

δηλ. στο μεταξύ νηστεία?? :lol: καλά αν κανονίσουμε κάτι στο ανεπίσημο πιο πριν δε θα σου πούμε Κορνήλιε :D

καλα το ιδιο ισχυει και για σενα τοτε μις Ρουλα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

:lol: Τι θα γινει τελικα με μας τους νοτιους θα συνεβρεθουμε τελικα ή να βγαλω εισιτηριο με αερο,

για την Σαλονικα μπας και προλαβω τα εκει φιλαρακια μου????

Ενταξει πηγατε στο βρωμοla plagne περασατε φινα,τωρα ομως γυρισατε οποτε τα κεφαλια μεσα λοιπον

και κανονιστε να τα πουμε απο κοντα να ακουσουμε για τις ομορφες εμπειριες σας,να σας δουμε

ρε παιδια επιτελους,σας επιθυμησαμε γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!

τι γίνεται πότε θα βρεθούμε?

:D

Εχθές είχε συνάντηση και η επόμενη θα είναι λογικά την επόμενη Τετάρτη (θα βγεί ανακοίνωση προσεχώς). Στο μεταξύ μπορείς να πας στην ενότητα Νέα Μέλη και να συστηθείς αν σου είναι εύκολο :lol:

παιδια χαρηκα που σας γνωρισα χθες εχετε ωραια παρεα και τα παιδια που μιλησα ειναι με το χαμογελο στα χειλη. σιγουρα θα ξαναερθω την επομενη τεταρτη να τα πουμε και παλι. ειμαι ο δημητρης με το μπουφαν της μοτοσυκλετας. να ειστε ολοι καλα.

Εχθές είχε συνάντηση και η επόμενη θα είναι λογικά την επόμενη Τετάρτη (θα βγεί ανακοίνωση προσεχώς).

Μήπως θα έπρεπε σιγά σιγά να γίνεται και καμιά Πέμπτη μπας και έρθουν και μερικοί που δεν μπορούν τις Τετάρτες ? :)

(να πληρώσουμε κάποτε και αυτήν την συνδρομή !!!!)

Edited by Melo

meleski.gifΌτι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

m9xe5oa0.jpg vs atomicsl9nk1.jpg

Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Σας περιμένουμε όλους.

Flocafe Λ.Κηφισίας

ΠAPAΔEIΣOΣ Λ. KHΦIΣIAΣ 46 & ΓPANIKOY

Εμενα δεν μου βγαινει στο View New Posts... :D

Για τους επισκεπτες και τους καινουριους που ειναι δυσκολο να βρουνε το ποστ... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

το βαζουμε να βγαινει σαν announcement σε κάθε τοπικ. θα το βγαλω και απλή ανακοίνωση

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

το βαζουμε να βγαινει σαν announcement σε κάθε τοπικ. θα το βγαλω και απλή ανακοίνωση

Αυτο λεω Ολγα, το announcement για καποιο λογο δεν φαινεται σαν new post :P . Αν φαινοτανε θα ηταν μεγαλη ευκολια, γιατι αυτοκαταστρεφεται μετα τη ληξη της προθεσμιας του... :D

Μπορουν να κανουν κατι οι Διαχειριστες για δαυτο;

Φιλικα

ΜακηςΜ