Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Να ξέρετε οτι απο 1/1/2008 είναι υποχρεωτική η χρήση χειμρινών ελαστικών σε όσους κυκλοφορούν αυατρία απο 1/11 εως και 15/4.Οσοι αυλλαμβάνονται χωρίς χειμερινά ελαστικά κινδυνεύουν με πρόστιμο μέχρι 5000 ευρώ.Υπάρχει όμως και η εναλλακτική λύση να φοράνε αλυσίδες είτε χιονίζει είτε έχει καλοκαιρία!προσοχή λοιπόν.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Να ξέρετε οτι απο 1/1/2008 είναι υποχρεωτική η χρήση χειμρινών ελαστικών σε όσους κυκλοφορούν αυατρία απο 1/11 εως και 15/4.Οσοι αυλλαμβάνονται χωρίς χειμερινά ελαστικά κινδυνεύουν με πρόστιμο μέχρι 5000 ευρώ.Υπάρχει όμως και η εναλλακτική λύση να φοράνε αλυσίδες είτε χιονίζει είτε έχει καλοκαιρία!προσοχή λοιπόν.

Στις εταιριες ενοικιασεων τι γινεται?Φορανε ολα τα οχηματα χειμερινα ελαστικα ή πρεπει να τα ζητησει ο πελατης και να πληρωσει extra?Απο τη στιγμη που ειναι νομος δεν θα επρεπε να φορανε ολα τα οχηματα υποχρεωτικα?

Παει ο τουριστας και νοικιαζει χωρις να το ξερει,πως του δινουν το αμαξι με ή χωρις?

Στις εταιριες ενοικιασεων τι γινεται?Φορανε ολα τα οχηματα χειμερινα ελαστικα ή πρεπει να τα ζητησει ο πελατης και να πληρωσει extra?Απο τη στιγμη που ειναι νομος δεν θα επρεπε να φορανε ολα τα οχηματα υποχρεωτικα?

Παει ο τουριστας και νοικιαζει χωρις να το ξερει,πως του δινουν το αμαξι με ή χωρις?

Στην Αυστρια φορανε. Δυστυχως οι περισσοτεροι απο μας παμε Μοναχο (Γερμανια που δεν ειναι υποχρεωτικα τα χιονολαστιχα) και τα σκαμε στου Γερμανους σαν extra.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Να ψάξετε τις εταιρείες ενοικιάσεων προσεκτικά γιατί στο Μόναχο τα χρεώνουν πολύ ακριβά τα χιονολάστιχα. :D

Board.jpg

λιγο πονηρια θελει γιατι και οι γερμανοι δεν τα βαζουν τα χιονολαστιχα και μετα τα βγαζουν

μολις πας να δεις το τουτου το εξεταζεις αν δεν εχει ζητας αλλο ιδιας κατηγοριας και εχουν παρα πολλα

Να ψάξετε τις εταιρείες ενοικιάσεων προσεκτικά γιατί στο Μόναχο τα χρεώνουν πολύ ακριβά τα χιονολάστιχα. :D

Η Sixt τα δίνει προσφορά τα χιονολάστιχα.

Πέρσι είχε αυτή την επιλογή και μέσω του site. Φέτος τους έστειλα mail και απάντησαν να χρησημοποιήσω τον κωδικό SKIDE στην διαδικασία online booking ...

Απάντηση στο mail που τους έστειλα

From 15. December 2007 to the 31 March 2008 we can offer you our Ski

Special, which already includes the winter tyres.

You can book this offers directly on our website: www.sixt.com

Please choose the button HOLIDAY CARS.

We advise to enter your requested rental periode and put in the code: SKIDE

in the promotion field.

There you can calculate and book our special prepaid-prices and you find

further detailed information in our terms & conditions.

το ιανουαριο η sixt οταν πηγαμε να παρουμε το τουτου διαπιστωσαμε οτι ειναι μικρο και ζητησαμε αλλο και μας εδωσαν μεγαλυτερο ητοι απο στασιον αστρα ς μαχ τερας χωρις επιπλεον χρεωση .

ολα ειχαν χιονολαστιχα παντως

Όπως λέει και ό Κώστας τα αυτοκίνητα της sixt έχουν όλα χιονολάστιχα. Ακόμη κι αν δεν τα ζητήσεις θα τα πάρεις.

Σε κάθε περίπτωση τα έλεγχεις στην παραλαβή του τουτου και αν σου κάτσει στραβή αλλαζεις γνώμη και ζητάς άλλο.

Ρε παιδιά η σιξτ βγάζει Online πολύ ακριβές τιμές ή εγώ κάνω κάτι λάθος; Για το πιο μικρό αυτοκίνητο είναι πάνω απο 300 και εγώ προπλήρωσα για τη Hertz για station 282 για 7 ημέρες

Και να ξέρετε πως δεν το είπε όποιος και όποιος , θα σας σταματήσουν σίγουρα .

Και να ξέρετε πως δεν το είπε όποιος και όποιος , θα σας σταματήσουν σίγουρα .

:lol: ..πριν καν προλαβεις να βγεις απ'την φυσούνα του Airbus! :lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

παει το 5 χιλιαρο για τους snowclubιτες που θα πανε Αυστρια :P:lol::P:D

τι τους εκανες τωρα ρε Κωστα; :D:P:P:D:D

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλημέρα σε όλους

Εγώ έχω κανονίσει ταξίδι Ιταλία(Φλωρεντία) 27-30/12/2007 και μετά Αυστρια(St.Anton) 30-4/01/2008 έχω αλυσίδες αλλά δεν έχω χιονολάστιχα και βέβαια δεν έχω καμία πρόθεση να καταστρέψω τα καινούργια μου λάστιχα φορώντας 24 ώρες τις αλυσίδες.Πείται καμία πρόταση?

Για την παραπάνω είδηση έχουμε κανένα Link για να την δούμε και πιό επίσημα?

Εγω που πήγα Αυστρία 20/10 και νοίκιασα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Μονάχου (Europcar) ζήτησα και μου έδωσαν - χωρίς καθυστέρηση - αυτοκίνητο με χιονολάστιχα (ήταν απολύτως απαραίτητα δεδομένου ότι χιόνιζε και στην εθνική λίγο έξω από το Μόναχο ! ).

Είχα νοικιάσει την πιο φθηνή κατηγορία (Opel Corsa 4πορτο 1200cc) και για 1 εβδομάδα αντί για 276 euro πλήρωσα 345 λόγω χιονολάστιχων.

ΥΓ 1 : είμαι κάτοχος εκπτωτική κάρτας Europcar αλλά παρόλα αυτά πιστέυω ότι είναι από τις φθηνότερες "γνωστές" εταιρείες.

ΥΓ 2 : Για σιγουριά ζήτησα να μου δώσουν και αλυσίδες αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν . Παρόλα αυτά κατα την παραμονή μου εκεί (που χιόνιζε 4 μέρες ασταμάτητα) δεν είδα κανένα αυτοκίνητο να φοράει αλυσίδες και ούτε αντιμετώπισα πρόβλημα.

Να ξέρετε οτι απο 1/1/2008 είναι υποχρεωτική η χρήση χειμρινών ελαστικών σε όσους κυκλοφορούν αυατρία απο 1/11 εως και 15/4.

Όταν λες Χειμερινά ελαστικά (winter tires) εννοείς χιονολάστιχα?

Από την Europcar μου απάντησαν ότι αν έχω μαζί αλυσίδες δεν χρειάζονται χιονολάστιχα. Επίσης ότι δεν μπορώ να κλείσω και τα δύο μαζί.

"Dear Customer,

Thank you for contacting us,

As your reservation contains already snow chains you don’t need snow tyres.

You can book snow chains or snow tyres but not both together.

Thanks and regards

Fabien

Europcar Web Service"

Λέτε να ακυρώσω τις αλυσίδες και να βάλω χιονολάστιχα?

Οπωσδηποτε...

Συμφωνω, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες οι αποστάσεις που πρέπει να καλύψεις συν το ότι το χιόνι ίσως να μην είναι τόσο που να δικαιολογεί αλυσιδες .

Ρε παιδιά η σιξτ βγάζει Online πολύ ακριβές τιμές ή εγώ κάνω κάτι λάθος; Για το πιο μικρό αυτοκίνητο είναι πάνω απο 300 και εγώ προπλήρωσα για τη Hertz για station 282 για 7 ημέρες

www.pamediakopes.gr

post-849-1198751774_thumb.jpg

κράτηση γίνεται στη sixt