Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Cocobill

Ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα του καθενός

Recommended Posts

Koitaxte paidia kserw oti sas exoume zalisei alla mas sigxorite... Eseis pou kserete snowboard tha mas bohthisete ki emas.... Katalabenw oti sta logia den einai tpt alla kala einai na kserw kai kati parapanw... Tespa na min polulogo... Tha hthela na mathw tis moires freestyle alla to mono pou kserw einai ligo na kanw zik-zak kai min frenarw thn teleftaia fora to eixa athlia... kai gi auto epefta... To eixa 28 mprosta kai 0 pisw... Sas parakalw eksigiste mou ti paizei me tis moires kai opoios mporei na mou paristanei oso mporei thn stash pou prepei na exeis gia ta kanei zik-zak kai na katebeneis thn pista kai strofes... KATALABENW OTI SAS ZALIZW ALLA EINAI AKOMA ARXI... OPOIOS DEN BARIETAI AS APANTISEI... thanks!!!

Κοιτάξτε παιδιά, ξέρω ότι σας έχουμε ζαλίσει, αλλά μας συγχωρείτε... Εσείς που ξέρετε snowboard θα μας βοηθήσετε και εμάς... Καταλαβαίνω ότι στα λόγια δεν είναι τίποτα, αλλά καλά είναι να ξέρω και κάτι παραπάνω... Τέσπα, να μην πολυλογώ... Θα ήθελα να μάθω τις μοίρες freestyle αλλά το μόνο που ξέρω είναι λίγο να κάνω ζικ - ζακ και μην φρενάρω την τελευταία φορά το είχα άθλια... κι γιαυτό έπεφτα... Το είχα 28 μπροστά και 0 πίσω... Σας παρακαλώ εξηγείστε μου τι παίζει με τις μοίρες και όποιος μπορεί να μου παριστάνει όσο μπορεί την στάση που πρέπει να έχεις για να κάνεις ζικ ζακ και να κατέβεις την πίστα και στροφές... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...Thanks!!!

Η χρήση greeklish απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Edited by Χρήστος Λάππας

Re paides ante na mou apantisei kaneis parakalw dhladh...

Ρε παίδες άντε να μου απαντήσει κανείς παρακαλώ δηλαδή...

Είναι η δεύτερη προειδοποίηση που σου γίνεται για τα Greeklish στο ίδιο thread. Τρίτη δεν θα υπάρξει, απλά θα διαγραφεί το μήνυμα σου.

Edited by Χρήστος Λάππας

Guest afrodite

καλυτερα να παρεις δασκαλο για να μαθεις τα βασικα...να τα μαθεις και σωστα...Πως να σου εξηγησουν γραπτως το ζιγκ ζαγκ?Δες διαφορα βιντεακια..παρατηρησε τους αλλους πως κατεβαινουν τη πιστα.Εδω μεσα υπαρχει ενα ωραιο dvd να κατεβασεις το boardingkool 1 kai 2 gia προχωριμενους...κστεβασε το και θα δεις τα βασικα...

οσο για τις μορες το 28 -0 μου φαινετε μεγαλο νουμερο Για δοκιμαασε 15 -0 ή 15 -3 για αρχ και μετα παιζεις με τις μοιρες

1. Παρε δάσκαλο( καλό είναι να έχει διπλωμα από το AUSTRIA SNOWBOARD SYSTEM)

2. Δοκίμασε αρχικά τις δέστρες σου στο +15 μπροστά -5 πίσω

φιλικα

www.LINESKIS.com

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η AFRODITE ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!

Στην Αυστρία 28/0 έκανες;

Πόσο ύψος έχεις, πόσο ανοικτά είναι τα πόδια σου και αισθάνεσαι άνετα εκεί ή μπορείς να τα ανοίξεις κι άλλο;

Board.jpg

καλυτερα να παρεις δασκαλο για να μαθεις τα βασικα...να τα μαθεις και σωστα...Πως να σου εξηγησουν γραπτως το ζιγκ ζαγκ?Δες διαφορα βιντεακια..παρατηρησε τους αλλους πως κατεβαινουν τη πιστα.Εδω μεσα υπαρχει ενα ωραιο dvd να κατεβασεις το boardingkool 1 kai 2 gia προχωριμενους...κστεβασε το και θα δεις τα βασικα...

οσο για τις μορες το 28 -0 μου φαινετε μεγαλο νουμερο Για δοκιμαασε 15 -0 ή 15 -3 για αρχ και μετα παιζεις με τις μοιρες

καλησπέρα σας

ειμαι νεο ψαρακι μολις πριν 3 λεπτα γραφτηκα! χεχε :)

να ρωτησω, λενε και καλα οτι αν μαθεις απο την αρχη λαθος ειναι κακο και μετα δεν μπορεις να "προοδευσεις" γιατι εισαι εξ αρχης λάθος κλπ.

τι πιστευετε ως πιο εμπειροι, παιζει αυτό?

βασικά εχω κανει 3 φορές snowboard, 1 περσι 2 φέτος και τελευταια φορα ας πουμε πηγα καλαβρυτα και κατεβηκα νεφελη (παλιά στύγα 2?) χωρίς να πέσω :ψώνιο: :)

χρειαζομαι δασκαλο να μαθω σωστά ας πούμε?

ευχαριστω ιν αντβανς :D

Ε τιτσερ ιζ ολγεις μπεστ ατ δε μπεγκινινγκ! οκεικ ?

Δεν θα πάθεις τπτ αν δεν πάρεις δάσκαλο...

ούτε θα μπεί το πόδι σου σε λάθος καλούπι και θα θέλει σπάσιμο μετά.. :)

αλλά πιθανά να γλιτώσεις αρκετή ταλαιπωρία και προσπάθεια στην αρχή.

Ψηεερς

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θα ήθελα να μάθω τις μοίρες freestyle

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.[/color]

Καλησπερα φιλε,

Αρχικα θα πρεπει να αποφασισεις πραγματικα τι θες να κανεις στο βουνο.Μην επηρεαζεσαι απο την ελληνικη μοδα που τους θελει ολους freestylers με κοντα σανιδια.Επισης προσεχε το hype που θα προσπαθησουν να σου πουλησουν οι ''παλιοι'' του χωρου...μην πεσεις στην ''παγιδα''.

Εγω σου προτεινω να ανεβεις για practice στον Παρνασσο τις καθημερινες,επειδη εχει πολυ καλο terrain για αρχαριους το οποιο εξυπηρετειται απο ενα αρκετα γρηγορο lift(Ηρακλης) που επιτρεπει πολλες καταβασεις.Το σημαντικο ειναι να εχεις μαζι σου ενα κατσαβιδι ωστε να αλλαζεις συνεχως μοιρες.Ετσι θα βρεις μονος σου το ιδανικο stance που σου ταιριαζει :) !