jo 0 Report post Posted February 11, 2008 Καλησπέρα σε ολους, Πήρα περισυ τετοια περιπου τα εντιτλιζομενα πεδιλα. Προσωπικη μου γνωμη: Καταπλητικα, στη πιστα πολυ γρηγορα και αξιοπιστα, σε πιστα χωραφι δεν νιωτηουν επισης, ενω σε απατητα πηγανουν παρα πολυ καλα, κοινως, ειναι ενα πεδιλο τρακτερ. Παρολα αυτα οταν καποιος ζηταει συμβουλες για allmountain πεδιλο δεν τα βλεπω ποτε αναμεσα στα προτεινομενα, ενω οι λιγες γνωμες που εχουν εξεφραστει στο forum ειναι μετριες Στις δημοκοπησεις η salomon ερχεται απο τις τελευταιες. Ειναι τελικα καλη εταιρια η οχι; Μηπως εανα την λαθος επιλογη; P.S: Σα ευχομαι ολους εναν καλο Φλεβαρη με πολυ σκι, καθως λογο σοβαρου προληματος στο γονατο θα επιστρεψω τοον Μαρτιο, κατι που με στεναχωρει ιδιαιτερα... Quote Για να δουμε φετος τι θα δουμε... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 11, 2008 Αμα αρεσουν σε σενα, ειναι καλη επιλογη για σενα. Αν εισαι περιεργος, βρες αλλους απο το Snowclub που εχουν τα 'αλλα' πεδιλα και καντε αλλαγη για μερικες κατεβασιες... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted February 11, 2008 Αυτό ακριβώς που λέει ο Μάκης. Αν σου κάνουν εσένα στους άλλους περισσεύουν. Που να δεις και τα δικά μου που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Περαστικά κι όλας ! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 12, 2008 δυστυχως ειναι δυσκολο να βρεις το tornado για σκι τεστ αρα τι να γραψεις για το sidecut? μια χαρα ειναι και απο γραφικα και απο "αναλογιες" κατα τα αλλα αν δε το φορεσεις δεν μπορεις να πεις και πολλα. reviews μπορεις να βρεις στο net διαφορα. οπως επισης και για τα fury που λεγεται οτι ειναι πολυ καλα αλλα παλι δεν... ολες οι εταιριες εχουν και καλα και "κακα" σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted February 2, 2009 Μετά από Π/Σ/Κ δοκιμής του ανωτέρω...αποκόμισα τις ίδιες εντυπώσεις. all mountain... δοκιμάστηκαν σε καλά στρωμένη πίστα (νυχτερινό Σ), πούδρα Π-Σ, πίστες χωράφια Σ-Κ και παντού είχα σιγουριά. Το οξύμωρο τώρα... Τα πέδιλα είναι κολλητού φίλου ο οποίος έχει ακριβώς την αντίθετη άποψη. ο οποίος εδώ και 1,5 χρόνο μου έλεγε ότι δεν μπορεί, δεν κάνουν κλπ. Το επίπεδό του είναι ίδιο με το δικό μου. Μαζί κάνουμε σκι, τα ίδια πράγματα, με τον ίδιο λάθος τρόπο Η διαφορά είναι ότι αυτός αθλείται συστηματικά (ποδήλατο, γυμναστήριο κλπ) ενώ εγώ όχι και ότι αυτός είναι 1,7 και 65 κιλά και εγώ 1,78 και 85 κιλά Το πέδιλο το πήρε στο 1,70 (radius 14,5) και δεν μπορεί να στρίψει και να το κουμαντάρει. Με τα παλιά του (κάτι scrambler στο 1,60) πηγαίνει άνετα Εγώ ότι προσπαθούσα μου έβγαινε... Τελικά το σωστό μήκος του πέδιλου έχω την αίσθηση ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 2, 2009 φοράτε και το ιδιο νουμερο παπουτσι? Τα σκι τα κεντραρατε και οι 2 στο mid sole ? γιατι αλλος ένας φιλος έλεγε για τα rossignol 9s radical οτι δεν στριβουν και τα "εστειλε" αλλα ήταν 4εκατοστα πισω απο το mid sole ενω εγώ που τα εβαλα σχεδόν στο κέντρο πέρασα μια απο τις ωραιοτερες μερες στην πιστα ever... για δείτε το πάλι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted February 2, 2009 Ενα κλικ ανοιξα την δέστρα για να μπει η μπότα μου, ούτε μισό εκ. δηλαδή. Δεν πείραξα τίποτα άλλο. Οπότε με τις ίδιες ρυθμίσεις ουσιαστικά το δοκίμασα... Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites