Argentinos 0 Report post Posted February 16, 2008 Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το Explosivo Mountain Club διοργανώνει στη Βασιλίτσα Γρεβενών το 2ο Jump & Trick Contest με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί επίδειξη σε άλματα και tricks από Γάλλους επαγγελματίες riders της εταιρίας Salomon (Thibaut Fornier, Aurélien Fornier, Mike Freudenthaler)η οποία είναι και χορηγός της εκδήλωσης. Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού θα ταξιδέψει για μια εβδομάδα εντελώς δωρεάν στην κοιλάδα της Zillertal στην Αυστρία (εγω θα ειμαι αυτος ) Πρόγραμμα εκδήλωσης: Σάββατο 23/2 12:00 - 14:00 practice 14:30 dj set// 360 lift bar 19:00 – 22:00 night shot rail party 22:00 dj set// 360 lift bar Κυριακή 24/2 11:00 - 11:30 warm up 11:30 – 12:30 snowboard 1st round 12:30 – 13:30 freestyle ski final round 13:30 – 14:00 pro riders show 14:00 – 15:00 snowboard final round 15:00 awards ceremony (360 lift bar) dj set// 360 lift bar οοοολεεεεεεεεε Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 16, 2008 εγω θα ειμαι αυτος στο εύχομαι ολόψυχα το 12,30 – 13,30 θα το παρακολουθούσα ευχαρίστως Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 17, 2008 (εγω θα ειμαι αυτος ) οοοολεεεεεεεεε εννοείται!! θέλουμε να σε δούμε στο βαθρο!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 18, 2008 Θα είμαι κι εγώ εκεί στα decks του 360 bar για το event, που ακουγεται οτι θα ειναι πολυ καλά οργανωμένο και με πολλές συμμετοχές και απο pro riders και απο ερασιτέχνες. Αrgenitnos εχω και ακρες στην επιτροπή, ταξε μου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted February 18, 2008 MacBook Pro Intel Core 2 Duo 15.4" 2.4Ghz 4GB 160GB SuperDrive (ακριβοτερο απο το ταξιδη στην αυστρια) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 18, 2008 MacBook Pro Intel Core 2 Duo 15.4" 2.4Ghz 4GB 160GB SuperDrive (ακριβοτερο απο το ταξιδη στην αυστρια) Ναι, αλλα ξεχνάς τη δοξα... Και ταξίδι και δοξα στην μοναδική προσφορά ενός macbook. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 20, 2008 Και το link του γεγονότος εδώ. Δνε ξέρω κανένας αλλος απο εδω μέσα θα πάρει μέρος? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 21, 2008 Δνε ξέρω κανένας αλλος απο εδω μέσα θα πάρει μέρος? εγώ εννοείται.. Δεν ξέρω πώς παρέλειψαν να με γράψουν στο πρόγραμμα με τους επαγγελματίες.. .. (γελάσαμε πάλι...) Στάθη κράτα μου μία θέση στο βάθρο!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 1, 2008 Ηταν πολυ καλό το event τελικά με πολλές συμμετοχές απο ολη την Ελλάδα και φανταστικά τρικ απο τους επαγγελματίες της Salomon. Το ΧΚ και οι διοργανωτές συνεργάστηκαν αψογα οπως επίσης και ο κόσμος που βρέθηκε συμμετείχε με ενθουσιασμό στην διαδικασία. Αρκετός κοσμος και τις δυο μέρες και πολυ κέφι και θετική ενέργεια. Γενικά ήταν ένα πολυ καλό ΣΚ με παρα πολυ καλές συνθήκες, αρκετό χίονι, το οποιο δυστυχώς ομως μετά τις 12 η ζέστη το μαλάκωνε. Ελπιζουμε και σε άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, που ανεβάζουν την ελληνική χιονοδρομία. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 4, 2008 καμια φώτο δε παιζει? βιδεακι? τίποτα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 4, 2008 Αν δεν κανω λαθος, καθε τελος Μαρτη γινεται - γινοταν και ενα αλλο evevnt γνωστο ως LUNA FEST. Για φετος ξερουμε κατι? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted March 6, 2008 Με την τωρα κατασταση του χκ δυσκολα θα γινει LUNA fest γιατη το βουνο ειναι σαν...luna:P Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites