Nickel 76 Report post Posted September 9, 2008 Για το μέλλον... (για να σε προλάβω κιόλας ) 25 χρονών, 1.90μ και 120Κg Μπότα με flex περιπου 90 Σκι σκληρότητα σαν Volkl AC20,Rossignol Z5/Z3 ,Fischer RX8 ,Metron 10-11 υψος πανω απο 170 (ανα περιπτωση) επίπεδο intermediate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted September 9, 2008 Νομίζω ότι αυτή είναι ι αγορά που έπρεπε να κάνει κατευθείαν (αν μπορεί να τα αλλάξει καλά θα κάνει να το δοκιμάσει).θα έχει μεγάλη διαφορά και θα μάθει πιο εύκολα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 9, 2008 Ρε συ Nickel, τι του λες του ανθρωπου... Τα RX-8 τα δινει η Fischer για επιπεδο 7-8-9. Εχουμε πει (η Ολγα και εγω τουλαχιστον που τα εχουμε) οτι ειναι ψηλοτερο απο το επιπεδο μας και ειχαμε κανει και καμμια 50αρια φορες σκι οταν τα αγορασαμε. Το Metron 11 ειναι επισης υψηλοτερου επιπεδου. Το 9 εμενα τουλαχιστον μια χαρα μου εκατσε και ημουν και 110 κιλα οταν το πηρα. θελουμε να ασχοληθουμε με το αθλημα σε βάθος χρόνου και να προχωρησουμε ευκολα και γρήγορα να προσεχουμε τα υλικά μας να μην ειναι πολυ ανωτερά μας γιατι αφήνουν κουσούρια. Το AC20 ειναι σαφως μαλακοτερο απο τα παραπανω. Ας κοιταξει και τα Nordica, ισως το Hotrod να του εκανε καλυτερα και σε καλη τιμη... Πες μας για τα Κ2 που ξερεις... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 9, 2008 αναφέρω σκληρότητες σαν τα σκι αυτά... τα σκι που εχω γραψει ειναι ανομοια σε όλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 9, 2008 K2 δεν εχει; Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 9, 2008 K2 δεν εχει; Οχι ρε Μακη απλα δεν την γουσταρει....... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 9, 2008 πριν απο εδώ πόσο καλά ξέρατε τα μοντελα της Κ2? ε λιγο πολυ τόσο την ξέρουν και οι απ΄εξω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted September 10, 2008 Νομίζω ότι αυτή είναι ι αγορά που έπρεπε να κάνει κατευθείαν (αν μπορεί να τα αλλάξει καλά θα κάνει να το δοκιμάσει).θα έχει μεγάλη διαφορά και θα μάθει πιο εύκολα Ωπα μεγαλε μας τσακισες τη ψυχολογια. ειναι τα πρωτα σκι που αγοραζω τα σαπουνισα τα γυαλισα τα μοστραρα στο σαλονι μου να τα βλεπω να μην ξεχνιεμε και περιμενω σα τρελος να χιονισει!!! Ξερω μπορει να εχεις δικιο οτι θελουν αλλαγη αλλα αυτο δεν ειναι αποφαση , ειναι μαχαιρια στη καρδια... αχχχ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted September 11, 2008 Για να σου βγάλω λίγο το μαχαίρι μπορώ να σου πω ότι μπορείς να κάνεις κάποιον φίλο σου πολύ χαρούμενο που θα έχεις να του δανείζεις εξοπλισμό όταν εσύ πάρεις καινούργιο που αν κάνεις και βελτιώνεσαι με το ρυθμό που κατάλαβα τότε δεν θα αργήσει και πολύ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted September 11, 2008 (edited) Spaka θες να γίνουμε φίλοι? Μου κάθονται κουτί τα Ζ1 Και τότε δανείζω κι εγώ τα δικά μου σε όποιον θέλει PS Σοβαρά τώρα, αν θελήσεις να τα δώσεις, πες μου Edited September 11, 2008 by PID Quote Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted September 13, 2008 Spaka θες να γίνουμε φίλοι? Μου κάθονται κουτί τα Ζ1 Και τότε δανείζω κι εγώ τα δικά μου σε όποιον θέλει PS Σοβαρά τώρα, αν θελήσεις να τα δώσεις, πες μου Παιδια πολυ ευχαριστως οταν καταληξω τελικα αν θα τα κρατησω η θα τα αλλαξω θα τα το μαθετε πρωτοι. Οπως και να χει εγω φετος σκοπευω να λιωσω στο σκι. τωρα με ποια σκι θα ειναι δε ξερω... Διαβαζω και κατι για βαρυ χειμωνα φετος και δε κρατιεμαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ευχομαι καλη χιονοδρομικη περιοδο σε ολους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 15, 2008 αν σκοπευεις να λιωσεις στο σκι εισαι στο κατάλληλο φόρουμ ,εγγυηση Quote Share this post Link to post Share on other sites