Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
spider

Ακομη καθεστε??Εσεις δεν κανετε ski/snb??

Recommended Posts

:blink: Απευθυνομαι σε ολους που μπαινουν μεσα στο φορουμ & ψαχνουνε κατι ή καποια ενημερωση ή οτιδηποτε εχει να κανει με το αγαπημενο μας αθλημα & χομπι. Καλο ειναι να γινομαστε καληνυχτακιδες, καλημερακιδες, χρονιαπολακιδες μεσα στο φορουμ αλλα πρεπει να θυμομαστε παντα οτι οταν αυτος ο συλλογος εγινε, ητανε 5,6, αργοτερα αρχισε να μεγαλωνει να γινομαστε περισσοτεροι. Φτασαμε στο σημερα και εχει ενα διολου ευκαταφρονιτο νουμερο με ενεργα μελη!!!!!!!!

Τι γινετε ομως θα μεινουμε εδω?? Θα παμε παραπανω?? Θα μεινουμε λιγοτεροι??

Εμεις τα μελη του μοναδικου αυτου συλλογου, τι κανουμε για να προσεγγησουμε νεα τρελαμενα ατομα

που αργοτερα (οχι πολυ ομως) θα γινουνε ενεργα μελη????

Οι επισκεπτες και ειδικα οι πολυχρονοι επισκεπτες τι περιμενετε να γινει για να γινετε μελη??

Δεν εχετε τα ιδια γουστα με εμας?? Δεν εχετε την ιδια τρελα με εμας??Δεν σας ενδιαφερει η φωνη του Ελληνα Χιονοδρομου να γιγαντωθει απεναντι στους συνομιλητες μας οποιοι και αν ειναι αυτοι??

Τα 25 + 5 ευρω που ειναι για την εγγραφη ενεργου μελους θεωρειτε οτι ειναι πολλα??????????

Εδω ενα καφε βγαινουμε και πινουμε και πληρωνουμε περισσοτερα!!!! Στα 30 ευρω κολλατε?????

Ελατε ολοι στην παρεα μας, ελατε να γινουμε αμετρητοι, ελατε να γινουμε μια γροθια ολοι μαζι απεναντι στον οποιοδηποτε!!!!!!! (οχι μονο να μπαινουμε στο φορουμ και να ενημερωνομαστε).

Για εμας τα μελη τωρα, για να δουμε ποσοι απο σας θα γραψουνε για το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξα ή θα συνεχισετε να ασχοληστε με το τι γινετε στο ΧΚΚαλαβρυτων λες και το χιονοδρομικο Καλαβρυτων και φυσικα και το καθε Χιονοδρομικο σας πληρωνει για να τρωγεστε μεταξυ σας και να βγαζετε ολοι τα εσωψυχα σας εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατρε το χαμπαρι ολοι σας οτι ενα απο τα θεματα που καινε, ειναι τι κανουμε εμεις τα μελη για να προσεγγησουμε καινουργιους ανθρωπους, να ερθουνε στην παρεα μας ενεργα και οχι να αλληλοτρωγεστε. Οταν ανεβαινετε στο βουνο, φωναξτε ρε, snowclub, προσπαθηστε να πλησιασετε κοσμο. Ολοι καθομαστε στο λιφτ με καποιον που δεν ειναι στο κλαμπ μας,τοσο δυσκολο ειναι να του μιλησετε και να του πειτε τι πρεσβευει ο συλλογος????? Τοσο δυσκολο ειναι να του δωσετε μια καρτα του συλλογου και να του πειτε εδω ειμαστε!!!!! Ειστε ολοι λαληστατοι εδω μεσα, αλλα οταν βρισκομαστε στο βουνο τι γινετε???? Οταν ειστε στην ουρα των λιφτ μιληστε με τους γυρω σας(μην περιμενετε να σας μιλησουν αυτοι επειδη βλεπουν τα επιραμματα στα μπουφαν), στο σαλε που καθεστε μιληστε με τους διπλα σας, πεστε τους για τον ΕΣΤΟΥΧ, ενημερωστε τους παντες, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?????

Καλες οι ιντριγκες με τα εκαστοτε χιονοδρομικα αλλα απο εκει και μετα πρεπει να κοιταξουμε και το σπιτι μας(ΕΣΤΟΥΧ) γιατι θα πεσει και θα μας πλακωσει, ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.-

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

αντε επιτελους βρε Σταθη :blink:

και - με την μακρα σου απουσια - ,ειχα αρχισει να ανησυχω..........(εξαφανιστηκες)

.........και ελεγα ποιος θα (με) σιγονταρει ;)

Αυτους τους τρεις μηνες που περασαν απο το πρωτο ποστ ,

με μεγαλη χαρα παρατηρησα οτι τα μελη του φορουμ αυξηθηκαν/αυξανονται με ραγδαιους ρυθμους πλεον...... :)

τον Νοεμβρη πολλα (νεα) μελη του φορουμ ,μετα απο οσα διαβασαν εδω ,γνωρισαν και συν-χιονοδρομησαν με μελη ,ηρθαν σε καποια εκδρομη η συναντηση μας ,

γραφτηκαν και επισημα μελη στην παρεα μας . ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. :P

(οχι ,που θα γλυτωναν!! :P )

ΚΑΙ - ΣΙΓΟΥΡΑ - ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ !!!!! :P (ρωτηστε τους !!!!!)

Ε Σ Ε Ι Σ ??????? (θα χασετε ???)

Στάθη, πολλοί άνθρωποι θέλουν τον χρόνο τους. Μπορεί να είναι φύσει διστακτικοί, επιφυλακτικοί. Διαβάζουν το φόρουμ καιρό και όταν νιώσουν άνετα τότε κάνουν το πρωτό βήμα, κάτι ανάλογο συνέβη και με μένα. Θυμάμαι αρκετά παιδιά πόσο δυστακτικά ήταν όταν ήρθαν στην πρώτη συνάντηση στη συνέχεια όμως έδεσαν. Ό Άρης σίγουρα θα έχει πολλές ανάλογες ιστορίες. Συνεπώς η ιδιοσυγκρασία του καθενός παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο. Η πλειοψηφία με τον ένα ή άλλο τρόπο προσπαθούμε να καλέσουμε νέους ανθρώπους να έρθουν στους κόλπους του συλλόγου. Σίγουρα εικόνες σαν αυτές που διαδραματίζονται στο θέμα των Καλαβρύτων δεν μας τιμούν, όσο και αν η φαγωμάρα στο διαδίκτυο συναντάται πολύ πιο συχνά απ'ότι στον καθημερινό άμεσο λόγο. Θεωρώ πως είναι θέμα του καθενός να ορίζει τον εαυτό του και τη συμπεριφορά του και να αντιλαμβάνεται πότε ξεφεύγει.

:blink: Κων/νε, αν καταλαβα καλα εννοεις για αυτους που μπαινουν για πρωτη φορα ή για μειρκες πρωτες φορες, οποτε ειναι φυσικο να θελουν τον χρονο τους!!!!!! Συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο που εγω αναφερωμε εαν ειδες καλα σε πολυχρονους επισκεπτες, με ημερομηνιες εγγραφης στο φορουμ απο το 2005 και βαλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης, εμεις τα μελη τι κανουμε για ολα αυτα που ανεφερα παραπανω??????????????????????????????

Θα σου λοιπον εγω τι κανουμε. Καθομαστε κοιταμε την οθονη του ΗΥ και λεμε, ελα μωρε νταξει αφου εχουμε αυτο το φορουμ ολο και καποιος θα ερθει να γραφτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κανω λαθος σε παρακαλω διορθωσεμε. Αλλα εμενα προσωπικα αυτη την εντυπωση μου δινει η ολη

κατασταση. Απο το πρωι που ανεβασα αυτο το θεμα μεχρι και τωρα εχετε απαντηση 2 και το εχετε κοιταξει

:D. Τα νουμερα νομιζω μιλανε απο μονα τους! Μαλλον η αγαπη του καθενως εδω μεσα ειναι μονο για το φορουμ και οχι για τον συλλογο.

ΥΓ. Στου κουφου την πορτα, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

ΥΓ.Στου κουφου την πορτα,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου φίλε Spyder. Αν και έχεις δίκιο, πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μελών προσπαθεί και κάνει ό τι μπορεί αναφορικά με προσέλκυση νέων μελών. Όμως, κατά τη γνώμη μου, όσοι μπαίνουν και χαζεύουν την ιστοσελίδα, πριν αποφασίσουν να εγγραφούν, θα έπερεπε να βλέπει κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με τη δραστηριοποίηση του συλόγου και τις ενέργειές του, με στόχο την αναβάθμιση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.

Κατά τη γνώμη μου, και χωρίς να θέλω να κακοκαρδίσω κανέναν (γιατί δεν τους ξέρω και προσωπικά), έχω καταλάβει ότι τα προβλήματά μας τον τελευταίο καιρό είναι ποιος στρώνει καλύτερα τις πίστες και ποιος ξέρει ποια ώρα είναι κατάλληλη για στρώσιμο.

Θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί ένα ωραιότατο τόπικ όπου να γραφθούν κάποιοα πράγματα και να μάθουμε και εμείς (που είμαστε άσχετοι με το θέμα, αλλά μας ενδιαφέρει) πως τελικά πρέπει να στρώνονται οι πίστες. Αντί για αυτό κατάλαβα ότι ο ένας προσπαθεί να ξυπνήσει και να ανέβει στις πίστες πιο γρήγορα από τον άλλον, για να αποδείξει ότι γίνεται ή δε γίνεται καλύτερα η δουλειά.

Όταν σταματήσουμε να κυνηγάμε την ουρά μας τότε σαν σύλογος θα μπορούμε να κάνουμε θαύματα, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί.

Σταθη, ειμαι στο φορουμ 4 μηνες.

Γραφτηκα μελος στην τελευταια συναντηση του Συλλογου.

Οι ανουσιες κοντρες και οι ειρωνιες στο φορουμ με εκαναν

διστακτικο στο να γινω μελος γρηγοροτερα.

Ο ''mitsaras'' μ' εψησε να ερθω να γνωριστουμε κι απο κοντα.

Με το καλησπερα ενοιωσα αμεσως πως βρισκομαι με δικους μου ανθρωπους.

''mitsara'' σ' ευχαριστω.

...Στου κουφου την πορτα,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στάθη εγώ σου είπα μια άλλη παροιμία στο φλο που δεν θα την αναφέρω εδώ (μη θεωρηθώ και ρατσίστρια :D )και επίσης υπάρχει και η παροιμία που λέει: ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος

Στην περίπτωσή μας να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι στα 30 ευρώ των επισκεπτών, αλλά στην όρεξη και διάθεση της πλειοψηφίας των Μελών & ΔΣ για να γίνουν όλα τα καλά που λες. Τί κίνητρα δίνονται στους επισκέπτες για να γίνουν μέλη?? Το οικονομικό (εκπτώσεις σε εκδρομές, εξοπλισμό, κτλ) είναι βασικό κίνητρο, αλλά όχι καθοριστικό για να γίνει κάποιος μέλος του snowclub συγκεκριμένα. Υποθέτω πως οικονομικά κίνητρα προφανώς δίνονται και από παραπλήσιους συλλόγους, σώστα? Συνεπώς, το παιχνίδι επικεντρώνεται στη διαφοροποίηση του snowclub από την υπόλοιπη μάζα :D Κάθε διαφοροποίηση μπορεί αργά ή γρήγορα να copιαριστεί... Εκτός και αν η διαφοροποίηση βασίζεται σε άυλα αγαθά που έχουν σχέση π.χ. με την ιδιοσυγκρασία, το χαρακτήρα των Μελών/ΔΣ και τί ζεστασιά αποπνέει με σκοπό να ελκύει Νέα Μέλη και να διατηρεί τα ίδη υπάρχοντα Μέλη :blink:

Παραπάνω συζήτηση επί του θέματος καλύτερα με μεταφορά του topic στα Θέματα το Συλλόγου νομίζω για ευνόητους λόγους :D

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

θα έπερεπε να βλέπει κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με τη δραστηριοποίηση του συλόγου και τις ενέργειές του, με στόχο την αναβάθμιση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.

έχω καταλάβει ότι τα προβλήματά μας τον τελευταίο καιρό είναι ποιος στρώνει καλύτερα τις πίστες και ποιος ξέρει ποια ώρα είναι κατάλληλη για στρώσιμο.

. Αντί για αυτό κατάλαβα ότι ο ένας προσπαθεί να ξυπνήσει και να ανέβει στις πίστες πιο γρήγορα από τον άλλον, για να αποδείξει ότι γίνεται ή δε γίνεται καλύτερα η δουλειά.

Όταν σταματήσουμε να κυνηγάμε την ουρά μας τότε σαν σύλογος θα μπορούμε να κάνουμε θαύματα, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί.

.

Οι ανουσιες κοντρες και οι ειρωνιες στο φορουμ με εκαναν

διστακτικο στο να γινω μελος γρηγοροτερα.

οχι Ολγα μου ,δεν συμφωνω να μπει στα θεματα συλλογου... (τιμη μας και καμαρι μας που τα λεμε φανερα)

Πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα και σε αλλα - ΜΗ μελη κυριως - να γραψουν την γνωμη τους ,

μπας και συνειδητοποιησουμε ΟΛΟΙ επιτελους το μεγεθος των " παραπλευρων απωλειων" που εχει προκαλεσει ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ η ανοητη διαμαχη υπερ/κατα με το ΧΚΚ

Περαν της οποιας εικονας δινουμε προς τα εξω

{ ,και μην αρχισετε παλι να λετε "οτι το φορουμ δεν αποτελει την επισημη θεση του συλλογου" ,αυτο το γνωριζουν απαντες , γιατι θα σας αντιπαραθεσω οτι "ναι μεν αλλα ,τα μελη του αναλισκονται σε ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ - αντιπαραθεσεις και στειρα κριτικη" , κανοντας το (φορουμ αλλα και σε επεκταση τον συλλογο) ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,που ξερουμε ολοι καλα που κατεληξαν...},

επισκιαζονται και οσα εχουμε καταφερει ως συλλογος μεχρι τωρα ,και μπορουμε να καταφερουμε στο μελλον...... Και αυτα τα θεωρω πολυ σημαντικα για να τα αφησουμε να χαθουν στην σκια μιας .......ανοησιας

Μια και ο Σταθης αναφέρεται στο θέμα το οικονομικο, να καταγραψω την αποψη μου και να πω οτι δεν νομιζω πως τα 25 € ειναι σημαντικο ποσο, ομως για τον απλο Ελληνα χιονοδρομο που δεν πηγαινει καθε ΣΚ στα χιονοδρομικα ειναι ενας λογος που θα αναρωτηθει "τι εχω να κερδισω....?" Θυμαμαι καποτε σε μια πολυ παλιοτερη κουβεντα μας που καποιο μελος ειχε κανει θεμα για την ανανεωση και το θεμα που εθιξε ειναι οτι δεν υπαρχουν ζωηρα και πραγματικα αξιολογα κινητρα. Προσωπικα στηριζω τον Συλλογο γιατι θεωρω πως οι προσπαθειες που γινονται ειναι περιορισμενες ακομη αλλα αξιεπενες και ειμαι σιγουρος οτι αν γινουν ορισμενες αλλαγες ο συλλογος θα μπορει να προσελκυει πολλα μελη και να απαρτιζεται απο ικανους και σοβαρους ανθρωπους. Το θεμα μας ομως ειναι να ανανεωνομαστε με νεα μελη συνεχως η να διατηρουμε και τις παλιες εγγραφες?? Αληθεια ποσα μελη εχει φετος ο Στουχ ??? Τι στατιστικα αυξησεως εχουμε απο το 2005 ας πουμε???

Το ερωτημα που θα ηθελα να απαντησουμε ολοι (αναφερομαι κυριως στα παλιοτερα μελη) αν σας αρεσει η εικονα οτι τα περισσοτερα μελη ενεργα ειναι ατομα σχετικα καινουργια και η παλια φουρνια δεν φαινεται και τοσο πολυ. Τι θα θελατε να αλλαξει και πως θα θελατε το συλλογο και το φορουμ?

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

arma, Αριστοτέλη ακόμα δεν μου απάντησες.

θυμησε μου ,σε τι δεν σου εχω απαντησει ???

Θα παρακαλούσα τους μοντς να σβηστει το ποστ αυτό αν γίνεται.

9-2-05020.jpg

Στάθη εγώ σου είπα μια άλλη παροιμία στο φλο που δεν θα την αναφέρω εδώ (μη θεωρηθώ και ρατσίστρια :lol: )και επίσης υπάρχει και η παροιμία που λέει: ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος

Στην περίπτωσή μας να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι στα 30 ευρώ των επισκεπτών, αλλά στην όρεξη και διάθεση της πλειοψηφίας των Μελών & ΔΣ για να γίνουν όλα τα καλά που λες. Τί κίνητρα δίνονται στους επισκέπτες για να γίνουν μέλη?? Το οικονομικό (εκπτώσεις σε εκδρομές, εξοπλισμό, κτλ) είναι βασικό κίνητρο, αλλά όχι καθοριστικό για να γίνει κάποιος μέλος του snowclub συγκεκριμένα. Υποθέτω πως οικονομικά κίνητρα προφανώς δίνονται και από παραπλήσιους συλλόγους, σώστα? Συνεπώς, το παιχνίδι επικεντρώνεται στη διαφοροποίηση του snowclub από την υπόλοιπη μάζα :D Κάθε διαφοροποίηση μπορεί αργά ή γρήγορα να copιαριστεί... Εκτός και αν η διαφοροποίηση βασίζεται σε άυλα αγαθά που έχουν σχέση π.χ. με την ιδιοσυγκρασία, το χαρακτήρα των Μελών/ΔΣ και τί ζεστασιά αποπνέει με σκοπό να ελκύει Νέα Μέλη και να διατηρεί τα ίδη υπάρχοντα Μέλη :lol:

Παραπάνω συζήτηση επί του θέματος καλύτερα με μεταφορά του topic στα Θέματα το Συλλόγου νομίζω για ευνόητους λόγους :D

@Ρούλα,

...τι είναι αυτό που σου λείπει?? Κάνε τις πρότασεις σου (που προφανώς έχεις) να δούμε αν και πως μπορούμε να τις υλοποιήσουμε.

Αυτό ισχύει για ολους όσους διαβάζουν αυτό το ποστ, μέλη και μη και θεωρούν οτι θα ήταν ωραίο ο σύλλογος να τους έχει προσφέρει κάτι και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. (οχι απο την έλληψη διάθεσης -Ρούλα- αλλά γιατί μπορεί να μην το έχει σκεφτεί η να μην μπορεί :D )

Ιρα. :lol:

@mainalo & arma plz η συνέχεια με πμ :lol:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

@Ρούλα,

...τι είναι αυτό που σου λείπει?? Κάνε τις πρότασεις σου (που προφανώς έχεις) να δούμε αν και πως μπορούμε να τις υλοποιήσουμε.

Αυτό ισχύει για ολους όσους διαβάζουν αυτό το ποστ, μέλη και μη και θεωρούν οτι θα ήταν ωραίο ο σύλλογος να τους έχει προσφέρει κάτι και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. (οχι απο την έλληψη διάθεσης -Ρούλα- αλλά γιατί μπορεί να μην το έχει σκεφτεί η να μην μπορεί :D )

Ιρα. ;)

@mainalo & arma plz η συνέχεια με πμ :(

Αυτό που νομίζω πως δεν είναι στο επιθυμητό level είναι το συλλογικό πνεύμα. Αν είχες έρθει στη συνάντηση της Τετάρτης στο φλο θα είχες ακούσει και κάποια παραδείγματα. Έχασες, ό,τι και να πω λίγο θα' ναι :P

Αυτό που νομίζω πως δεν είναι στο επιθυμητό level είναι το συλλογικό πνεύμα. Αν είχες έρθει στη συνάντηση της Τετάρτης στο φλο θα είχες ακούσει και κάποια παραδείγματα. Έχασες, ό,τι και να πω λίγο θα' ναι :)

Δυστυχώς προσωπικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από την συνάντηση, για μία φορά στην σαιζόν αν δεν κάνω λάθος δεν ήρθα και έγιναν τόσο κοσμοϊστορικά γεγονότα??

Δεν πειράζει πες μου την περίληψη και θα καταλάβω!

Πες μου τι εννοείς συλλογικό πνεύμα?, και τι είναι αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν ΔΣ και δεν το κάναμε για να έχουμε το επιθυμητό level το συλλογικό πνεύμα?

Από ότι βλέπω εγώ δεν έχουμε πρόβλημα στην παρέα(γιατί αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ σαν συλλογικό πνεύμα).

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Δεν τα λέμε αύριο καλύτερα στο φλο?? Μην γίνεται και πιθανόν κουραστικό/γραφικό το topic :)

:rolleyes: Απευθυνομαι σε ολους που μπαινουν μεσα στο φορουμ & ψαχνουνε κατι ή καποια ενημερωση ή οτιδηποτε εχει να κανει με το αγαπημενο μας αθλημα & χομπι. Καλο ειναι να γινομαστε καληνυχτακιδες, καλημερακιδες, χρονιαπολακιδες μεσα στο φορουμ αλλα πρεπει να θυμομαστε παντα οτι οταν αυτος ο συλλογος εγινε, ητανε 5,6, αργοτερα αρχισε να μεγαλωνει να γινομαστε περισσοτεροι. Φτασαμε στο σημερα και εχει ενα διολου ευκαταφρονιτο νουμερο με ενεργα μελη!!!!!!!!

Τι γινετε ομως θα μεινουμε εδω?? Θα παμε παραπανω?? Θα μεινουμε λιγοτεροι??

Εμεις τα μελη του μοναδικου αυτου συλλογου, τι κανουμε για να προσεγγησουμε νεα τρελαμενα ατομα

που αργοτερα (οχι πολυ ομως) θα γινουνε ενεργα μελη????

Οι επισκεπτες και ειδικα οι πολυχρονοι επισκεπτες τι περιμενετε να γινει για να γινετε μελη??

Δεν εχετε τα ιδια γουστα με εμας?? Δεν εχετε την ιδια τρελα με εμας??Δεν σας ενδιαφερει η φωνη του Ελληνα Χιονοδρομου να γιγαντωθει απεναντι στους συνομιλητες μας οποιοι και αν ειναι αυτοι??

Τα 25 + 5 ευρω που ειναι για την εγγραφη ενεργου μελους θεωρειτε οτι ειναι πολλα??????????

Εδω ενα καφε βγαινουμε και πινουμε και πληρωνουμε περισσοτερα!!!! Στα 30 ευρω κολλατε?????

Ελατε ολοι στην παρεα μας, ελατε να γινουμε αμετρητοι, ελατε να γινουμε μια γροθια ολοι μαζι απεναντι στον οποιοδηποτε!!!!!!! (οχι μονο να μπαινουμε στο φορουμ και να ενημερωνομαστε).

Για εμας τα μελη τωρα, για να δουμε ποσοι απο σας θα γραψουνε για το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξα ή θα συνεχισετε να ασχοληστε με το τι γινετε στο ΧΚΚαλαβρυτων λες και το χιονοδρομικο Καλαβρυτων και φυσικα και το καθε Χιονοδρομικο σας πληρωνει για να τρωγεστε μεταξυ σας και να βγαζετε ολοι τα εσωψυχα σας εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατρε το χαμπαρι ολοι σας οτι ενα απο τα θεματα που καινε, ειναι τι κανουμε εμεις τα μελη για να προσεγγησουμε καινουργιους ανθρωπους, να ερθουνε στην παρεα μας ενεργα και οχι να αλληλοτρωγεστε. Οταν ανεβαινετε στο βουνο, φωναξτε ρε, snowclub, προσπαθηστε να πλησιασετε κοσμο. Ολοι καθομαστε στο λιφτ με καποιον που δεν ειναι στο κλαμπ μας,τοσο δυσκολο ειναι να του μιλησετε και να του πειτε τι πρεσβευει ο συλλογος????? Τοσο δυσκολο ειναι να του δωσετε μια καρτα του συλλογου και να του πειτε εδω ειμαστε!!!!! Ειστε ολοι λαληστατοι εδω μεσα, αλλα οταν βρισκομαστε στο βουνο τι γινετε???? Οταν ειστε στην ουρα των λιφτ μιληστε με τους γυρω σας(μην περιμενετε να σας μιλησουν αυτοι επειδη βλεπουν τα επιραμματα στα μπουφαν), στο σαλε που καθεστε μιληστε με τους διπλα σας, πεστε τους για τον ΕΣΤΟΥΧ, ενημερωστε τους παντες, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?????

Καλες οι ιντριγκες με τα εκαστοτε χιονοδρομικα αλλα απο εκει και μετα πρεπει να κοιταξουμε και το σπιτι μας(ΕΣΤΟΥΧ) γιατι θα πεσει και θα μας πλακωσει, ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.-

Λοιπόν να που ενα νέο άτομο στο forum αλλά και το σύλλογο απαντά στο άνωθεν θέμα που έθεσες..

Πάντα με ενδιέφερε το σκί απλά και μόνο να το βλέπω στη τηλεόραση , θαύμαζα τους ανθρώπους που κατέβαιναν τις βουνοπλαγιές σαν να ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, σε κάτι που φάνταζε μυστηριακό και παράλληλα πολύ γοητευτικό....το βουνό!!! Ανθρωπος και Βουνο! Έδειχνε μια απίστευτη σχέση που υπηρχε μεταξύ τους αλλά ήμουν πολύ απ'έξω για να την καταλάβω.............

Και να΄μαι λοιπόν!! Χωρίς να το σκεφτώ και βλέποντας ενα site όπως αυτό του συλλόγου που ήταν οργανωμένο με αρκετα ενδιαφέροντα θέματα , έδωσα τα 30euro(που παρεπιπτώντος τα θεωρώ λίγα) την προηγούμενη εβδομάδα...Όμως περίμενα απο την στιγμή που έγινε αυτή η διαδικασία και αφού έδωσα στοιχεία ,να με πάρουν για να δω ότι οκ τα έλαβαν μήπως χρειάζετε κάτι άλλο , να ενημερωθώ λίγο πιο πολύ μιας έκανα γνωστό ότι είμα εντελώς ¨καινούργια¨στο όλο θέμα, αλλά τελικά πήρα εγώ και ενδιαφέρθηκα. Δυστηχώς λόγω ΔΕΗ δεν μπόρεσα να περευρεθώ και στην συνάντηση οπότε ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.....Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Μήπως θα έπρεπε σε αυτό το θέμα να ήταν λίγο πιο κατατοπιστικοι?? Λίγο πιο ευδιάκριτα τα πράγματα? Ειδικά για εντελώς καινούργια πρόσωπα όπως εγω?, που βλέπω όμως οτι υπάρχουν και άλλοι παρόμοια καινούργιοι. Μην κοιτάς που εγώ απο το πουθενα έστειλα mail πήρα τηλεφωνο, θα ερχόμουν στη συγκέντρωση ! Ισως υπάρχουν άτομα που θέλουν λίγο πιο πολύ παρότρυνση και να τους δωθεί η ευκαιρία να γίνουν και αυτοί μέλη αυτής της μεγάλης αυτής παρέας!!Μπορεί να κολάνε στο γεγονός οτι ειναι καινούργιοι σε κάτι που έχει ξεκινήει ήδη.

Μμμμ!! :rolleyes: Ωραιο μπουγιελωμα! :o

Λοιπον, αντι να καθομαστε και να βγαζουμε λογους, δεν αρχιζουμε απο τα αυτονοητα; Η Peni ειναι πλεον 'Μελος του Συλλογου' και οχι 'Επισκεπτης' οπως εμφανιζεται κατω απο το Αβαταρ...

Peni ο,τι και να γραψουμε...λιγο ειναι! :(:lol: Ελα στην επομενη συναντηση να μας γνωρισεις απο κοντα, δεν ειμαστε οσο χαλια οσο εχεις καθε δικιο να νομιζεις...Ισως χρειαζομαστε τα φωτα ενος νεου μελους...για το πως πρεπει να ξεκιναμε με ενα νεο μελος ;)

Προς το παρον καληνυχτα, γιατι εχει περασει η ωρα,

Φιλικα

ΜακηςΜ