bolle 0 Report post Posted March 5, 2008 Ποιό μαγαζί ενοικίασης πιστεύετε ότι έχει τον καλύτερο εξοπλισμό στον Παρνασσό; Ως τώρα νοικιάζω από τον κλαουδάτο στο λιβάδι (μόνο σκι, μπότες έχω). Και κάτι άλλο: έχω ύψος 1.73 και βάρος 72 κιλά και μου δίνουν πέδιλα 1.70. Είναι μεγάλα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 6, 2008 ολα τα υπολειπα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 6, 2008 Αν κάποια στιγμή πας εξωτερικό να κανεις σκι - που στο ευχομαι- και θελήσεις να νοικιάσεις εξοπλισμό θα δεις τι παει να πει " Ενοικιάσεις" ! Φαντάζομαι οτι ο τυπος εκει που στα νοικιάσε , ουτε κάν σε ρωτησε τι σκι κανεις ή το σωματικό σου βαρος;ε; Τι να πω , μερικά πραγματα δεν προκειται να αλλάξουνε ποτέ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
diva 0 Report post Posted March 6, 2008 Αξίζει να νοικάσει κανείς εξοπλισμό από το χιονοδρομικό του Παρνασσού σε σχέση με τον Κλαουδάτο ?(η διαφορά είναι 5 ευρώ πιο ακριβό το χιονοδρομικό, 10 vs 15).. thanks! Quote ο χρόνος δεν μας αλλάζει, μας αποκαλύπτει... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 6, 2008 Τις καθημερινες στον Παρνασσο ειναι 12 απλα ενημερωτικα... Τωρα για διαφορα στην ποιοτητα δεν γνωριζω απλα γλιτωνεις το κουβαλημα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 7, 2008 αρκετά καλό εξοπλισμό έχει το Eν Λευκώ στο Λιβάδι Παρνασσού. Λίγο πριν στρίψεις για το χιονοδρομικό. Quote Share this post Link to post Share on other sites