Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 12, 2008 Μετά από σχεδόν 8 χρόνια έχω αρχίσει να ψήνομαι για καινούργιο αυτοκίνητο. Λοξοκοιτάω προς το Audi A5, αλλά και την καινούργια Merdedes C200. Αναγκαστικά λοιπόν θα δώσω το BMW. (και πιθανότατα θα το μετανιώσω την ίδια στιγμή ) Αγοράστηκε από την BMW Σπανός στην Συγγρού τον Ιούνιο του 2000 και έχει κάνει όλα της τα service εκεί και στην Athens CAR. Δεν είχε ποτέ σημαντικό τρακάρισμα, και η συντήρηση της γίνεται πάντα στην ώρα της. Είναι ασημί με γκρι δέρμα και καφέ ξύλο και όλα (σχεδόν) τα εργοστασιακά extra που υπήρχαν διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το PDF που ακολουθεί: BMW.pdf Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210-9618781, (ή στο 6944513836 μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι). Χρήστος Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nikoski 0 Report post Posted March 13, 2008 Αντε καλοπουλιτο.Το Α5 ειναι αμαξαραααααααα τελος μην το ψαχνεις καθολου.Το ειχα παρει test drive ενα σαββατοκυριακο δεν παιζεται.Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις καθολου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 13, 2008 Σίγουρα δε θες SUV? Αφού είσαι χιονάνθρωπος και μεθαύριο θα παντρευτείς , θα κάνεις οικογένεια, θα θες χώρους, μπάρες για τα πέδιλα, τα σανίδια των παιδιών.. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 13, 2008 Αντε καλοπουλιτο.Το Α5 ειναι αμαξαραααααααα τελος μην το ψαχνεις καθολου.Το ειχα παρει test drive ενα σαββατοκυριακο δεν παιζεται.Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις καθολου. Ευχαριστώ πολύ! Το ξέρω ότι θα μου αρέσει το Α5. Σίγουρα δε θες SUV? Αφού είσαι χιονάνθρωπος και μεθαύριο θα παντρευτείς , θα κάνεις οικογένεια, θα θες χώρους, μπάρες για τα πέδιλα, τα σανίδια των παιδιών.. Μέχρι μεθαύριο έχουμε καιρό. Γενικά τα SUV δεν τα πολυσυμπαθώ. Για το βουνό ούτως ή άλλως έχω αυτοκίνητο. Το Α5 ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα μου και στον φλώρικο τρόπο ζωής μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 13, 2008 Παρε την Imprezza ρε! Ασσορτι με το ροχαλητο σου θα ειναι! Σ' εφαγε το κυριλικι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 13, 2008 Aφηστε τον ανθρωπο να παρει την σωστη αποφαση... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 13, 2008 Η σωστή απόφαση είναι μόνο μια, αστέρι ολα τα υπόλοιπα απλά ακολουθούν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 13, 2008 Η σωστή απόφαση είναι μόνο μια, αστέρι ολα τα υπόλοιπα απλά ακολουθούν... Ναι δε λεω... και το Evo καλο ειναι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted March 13, 2008 Η σωστή απόφαση είναι μόνο μια, αστέρι ολα τα υπόλοιπα απλά ακολουθούν... Νομίζω ότι συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Γιατί να κοιτάς το αστέρι όταν υπάρχει ολόκληρος αστερισμος?? Πάντως ακόμη και στα δικά μου μάτια το Impreza φαντάζει κακασχημο αλλά το legacy θα το εξέταζα σαν επιλογή. Μπορεί να μην έχει το κύρος ενός Audi αλλά είναι άνετο, σβέλτο, ταξιδιάρικο και φυσικά αξιόπιστο και 4κίνητο! Κατά τα άλλα καλοπούλητο το BMW και καλή απόφαση για το επόμενο σου όχημα! Απο τα όμορφα διλήμματα αυτό που σε απασχολεί! Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 14, 2008 Ρε Λάππα, κάτοικος Βούνων Ευβοίας δεν είσαι ;;;;; Αντε τώρα που βγήκε το SUBARU OUTBACK 2.0D τι περιμένεις;;;;;; Και μούρη, και τετρακίνηση θανάτου, και κατανάλωση 1400αρίου, και χώροι, και αξιοπιστία και και και..... Και μην μου αρχίσεις τις παπαρολογίες περί νομιμότητας στην Αθήνα.......τα έχουμε ξαναπεί αυτά.... Η αντιπροσωπεία τα αναμένει τέλη Απρίλη τα οχήματα, και απ' ότι μου είπανε το OUTBACK θα αρχίζει στα 36.000 με τρελό εξοπλισμό......αλλιώς παίζει και το LEGACY με τον ίδιο κινητήρα που είναι ακόμα ποιο φθηνό.... ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ BMW.....AYTHN EXOYME, AYTHN EMΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ....Οργιο Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 14, 2008 Και ροπη!!...Χιλιαρικο και χιλιογραμμομετρο! Καλα σου λεει ο Porfirio...Οργιο!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 14, 2008 Είναι τραγικό, αλλά η καινούργια 3άρα κουπέ δεν μου αρέσει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 14, 2008 Αν δεν διωξουνε τον Bangle, εγω BMW δεν ξαναπαιρνω (θα παρει ομως η κυρα... ) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 14, 2008 Είναι τραγικό, αλλά η καινούργια 3άρα κουπέ δεν μου αρέσει. Το station όμως σκίζει.....άντε βγάλε της παρωπίδες και βάλε στην άκρη τους κομπλεξισμούς που έχουμε όλοι σε αυτήν την κολοχώρα με τα station, και κάνε καμιά σοβαρή αγορά.....Οργιο στο τετράγωνο.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 14, 2008 Το station όμως σκίζει.....άντε βγάλε της παρωπίδες και βάλε στην άκρη τους κομπλεξισμούς που έχουμε όλοι σε αυτήν την κολοχώρα με τα station, και κάνε καμιά σοβαρή αγορά.....Οργιο στο τετράγωνο.... Σωστός Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 14, 2008 elgreco θα παρεις το τουτου του Λαππα????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
nikoski 0 Report post Posted March 15, 2008 Λοιπον μην ακους κανεναν BMW θα παρεις παλι και μαλιστα Μ3 (σου ειπα οτι το πουλαω?) πλακα κανω μην ακους κανεναν (μονο εμενα) απο αυτα που ειπες το συμπερασμα εχει βγει A5 τελος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 15, 2008 δεν ειναι δυνατον μετα απο BMW να πας σε AUDI -SUBARU πας παραπανω πχ M5 η ΜΕΡΚΕΝΤΕ μιλαμε για ατμοσφαιρικη δυναμη αντε κομπρεσερ οχι turbo τελος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 15, 2008 Για Μ5 δεν υπάρχει σάλιο. Τέλος! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted March 15, 2008 δεν ειναι δυνατον μετα απο BMW να πας σε AUDI -SUBARU πας παραπανω πχ M5 η ΜΕΡΚΕΝΤΕ μιλαμε για ατμοσφαιρικη δυναμη αντε κομπρεσερ οχι turbo τελος Δεν είχε και M3 o άνθρωπος, μια 318 είχε. Οπότε και Subaru αλλά και Audi είναι απολύτως λογικές επιλογές, ειδικά για κάποιον που τα σαββατοκύριακα (και όχι μόνο) του χειμώνα τα περνάει σε ορεινές περιοχές. Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 16, 2008 Χρήστο, δες το mazda cx-7 που είναι φλώρικο και σπορ SUV και 260 αλογάκια από 2,3 λτρ. Δε μου λες, η OCTAVIA του Τίμου πως σου φάνηκε? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 16, 2008 Χρήστο, δες το mazda cx-7 που είναι φλώρικο και σπορ SUV και 260 αλογάκια από 2,3 λτρ. Δε μου λες, η OCTAVIA του Τίμου πως σου φάνηκε? Δεν το ξέρω καθόλου, θα το κοιτάξω όμως. Η Octavia είναι καταπληκτική. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 16, 2008 Η Octavia είναι καταπληκτική. Και που να δεις την τετρακίνητη (Ε, Τίμο?) Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 16, 2008 ε τωρα απο Βmw σε Skoda καπως μου κανει... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 16, 2008 ε τωρα απο Βmw σε Skoda καπως μου κανει... και μένα κάπως μου κάνει.... ή πας σε BMW ξανά ή ακόμα παραπάνω μεσιε Λάππας Quote Share this post Link to post Share on other sites