MAC 1,032 Report post Posted April 23, 2004 Οι περισσότεροι που το προηγούμενο Σ/Κ είσαστε στην Αμφίκλεια θα θυμάστε ότι παραπονιόμουνα για ενοχλήσεις στο γόνατό μου. Κατάφερα μέσα στην εβδομάδα να κάνω μαγνητική τομογραφία, που έδειξε μεν να μην έχει σοβαρή βλάβη ο μηνίσκος, αλλά η άρθρωση έχει μαζέψει υγρό. Μένει όμως να με ξαναδεί ο γιατρός για την τελική γνωμάτευση και οδηγίες. Φαίνεται πως τα χειρότερα τα απέφυγα, γιατί θεωρούσα πως αυτή τη φορά δε γλύτωνα την αρθροσκόπηση. :? Πάντως όταν είπα του γιατρού ότι είμαι σκιέρ χαμογέλασε συγκαταβατικά. Παρόλα αυτά την Κυριακή πάω σε δουλεία στη Σητεία για μια εβδομάδα περίπου και το γιατρό θα τον δω στην επιστροφή. Εντάξει αποφάσισα ετούτη τη φορά να τη δω τη δουλέιά σκέτη κρουαζιέρα, θα αράξω στο βαπόρι χωρίς να κάνω πολλά-πολλά. Κλείστε μου κι εμένα μια θέση στο καλοκαιρινό camp αποκατάστασης του συλλόγου. Την εκδρομή στο εξωτερικό του χρόνου δεν την χάνω με τίποτα, την άδεια την έχω κανονίσει από τώρα. Κι εκεί τα λέμε! :twisted: :twisted: Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 23, 2004 Τι να πω, αφού γλίτωσες το ρούφηγμα μπράβο σου. Άντε ξεκούρασε το μπας και απορροφηθεί από μόνο του γιατί βρωμάει Val D' Isere! Φιλικά Ο κάφρος-συνάδελφος στην προβατίνα Παναγιώτης Υ.Γ. Πότε βρε θα μας ξαναπάς για παϊδάκια? είδα τη δημοσίευσή σου, σε θυμήθηκα και μου τρέξαν τα σάλια (θέλω δώρο σαλιάρα, ποιός προσφέρεται?) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 23, 2004 Eλα βρε Αντρεα περαστικα δεν πρεπει να ειναι κατι σοβαρο αφου γλυτωσες το νυστερι-καλα αποτελεσματα!!!!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted April 25, 2004 Κλείστε μου κι εμένα μια θέση στο καλοκαιρινό camp αποκατάστασης του συλλόγου. Την εκδρομή στο εξωτερικό του χρόνου δεν την χάνω με τίποτα, την άδεια την έχω κανονίσει από τώρα. Κι εκεί τα λέμε! :twisted: :twisted: Γεια σου MAC To καλοκαιρινό camp αποκατάστασης ξεκίνησε με αρχικές επισκέψεις στη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι να ζεστάνει καλά ο καιρός για να πέσουν οι "κρυουλίαρηδες" στη θάλασσα. Υπεύθυνος η madskier η οποία με απαράμιλλη αυταπάρνηση , διάθεση προσφοράς , αλτρουισμό και υπομονή συνόδεψε το Σαββάτο 24/4 τους 2 πρώτους σακατηδες στην υδροθεραπεία τους. Επρεπε να είσαι απο μια μεριά στη Λφ Βουλιαγμένης να ακούς τους περαστικούς απο τα αυτοκίνητα να μας φωνάζουν περαστικά και σιδερενιοι την ωρα που διασχίζαμε το δρόμο... Πάντως πέρα απο πλάκες λέμε να το καθιερώσουμε. Πέρα απο τα προφανή πλεονεκτήματα της υδροθεραπειας για την καλυτέρευση των τραυματισμών των ακρων έχει και τα τυχερά του... (θα ενημερωθείς ιδιαιτέρως..) Φιλικά Σπύρος Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 25, 2004 Πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να απολαβεις τα "τυχερα" οταν ο μεσος ορος ηλικιας στη Λιμνη ειναι απο 60 και ανω. Σοβαρα τωρα,εξεπλαγην ευχαριστα οταν διαπιστωσα οτι το νερο ηταν αρκετα ζεστο για την εποχη-Τασο,καμια σχεση με Γαλαξειδι-και το θετικο ειναι οτι η λιμνη ειναι αρκετα κοντα σε ολους μας.Νομιζω οτι τετοιες εξορμησεις πρεπει να καθιερωθουν καθημερινα η εστω για σκ.Το κολυμπι και οχι το πλατσουρισμα ειναι αρκετα μεγαλη βοηθεια για αποκατασταση τραυματισμενων μελων και ιδιαιτερα γονατο.(Σπυρο,εχεις αρκετα μεγαλη βελτιωση για τετοιας βαρυτητας τρυματισμο-ευγε!!!) Το μονο ασχημο ο καιρος που μας τα χαλασε την Κυριακη(δηλ.σημερα)-βροχη σχετικα δυνατη κι ετσι αρκεστηκαμε σε συναντηση μελων(οι περισσοτεροι δοκιμαζαν παραπεντε-καποιος ανεφερε για πτηση στα 3800??-αντε γραψτε κατι..να αρχισουμε κι εμεις??)στη Γλυφαδα!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 25, 2004 Όντως η Λίμνη της Βουλιαγμένης ήταν καλή ιδέα για πρώτο μπάνιο και απόπειρες ασκήσεων στα χτυπημένα μας πόδια... Άντε μετα θα βάλουμε και τρέξιμο για να σφίξουν τα κρέατα... Επόμενο μπάνιο ίσως στο rafting (αν αντέξουμε). Επιπλέον ετοιμάζεται και γυμναστηριακό πρόγραμμα αλλά χρειάζεται η συμβολή των γυμναστών του Club για να έχουμε σωστή ασκησιολογεία. Μετά έχει και προπόνηση με βάρη για ενδυνάμωση, αντοχή, μυϊκή υπερτροφία και γράμμωση (πήξιμο δηλαδή). Αν ξαναπάμε Βουλιαγμένη για μπάνιο είστε όλοι καλεσμένοι μετά στο εξοχικό μου στο Λαγονήσι για καφέ (άμα το οργανώσουμε καλά ψήνουμε κιόλας στη ψησταριά στο πίσω κήπο). Η οικονομοτεχνική ανάλυση απέδειξε πως τα έξοδα για όλα τα παραπάνω θα προκύψουν με μαζική περιοδεία του Traumaclub στα φανάρια των λεωφόρων όπου εκτός από περαστικά, σιδερένιοι θα μαζέψουμε και κανά Ευρώπουλο. Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Ποιά τυχερά έχει βρε Σπύρο? Μέσος όρος ηλικίας στη Λίμνη άνω του 60 (εκτός αν ενστερνιστείτε το ρητό "η γριά κότα έχει το ζουμί") Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted April 26, 2004 Υ.Γ. Ποιά τυχερά έχει βρε Σπύρο? Μέσος όρος ηλικίας στη Λίμνη άνω του 60 (εκτός αν ενστερνιστείτε το ρητό "η γριά κότα έχει το ζουμί") 180 μοίρες με κλίση προς τα κάτω. Μήπως θυμήθηκες τα τυχερά? Φιλικά Ο παππούς (γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε , όντας απο τους πιο ηλικιωμένους του συλλόγου , μόνο στη Λίμνη περνάει η μπογιά μου.. ) Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 26, 2004 ...Ντάξει παππού δίκιο έχεις. Το 180 μοίρες με 15 μοίρες κίση προς τα κάτω ήταν ότι πρέπει για σένα... Ίσως και για το MAC. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κοιτάω τις γυναίκες από τις 23 μοίρες προοπτική μου αλλά από μεγαλύτερη. Μεγαλώνοντας Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted April 26, 2004 Καλά ρε χαμένα δεν είπατε τίποτα; Έτσι θα οργανώσουμε το camp; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted April 26, 2004 [quote="PaniosBanios Θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κοιτάω τις γυναίκες από τις 23 μοίρες προοπτική μου αλλά από μεγαλύτερη. Μεγαλώνοντας Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Εσύ πλέον απο 0-5 μοίρες και πολύ είναι !!! Φιλικά Παππούς Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 26, 2004 ...Δεν το έπιασα το υπονοούμενο? Για επέκτεινέ το μπάς και καταλάβω? (το 23 μοίρες απευθυνόταν στην ηλικία μας, όχι σε μέγεθος)... Αντρίκο και Ανθή sorry για την ελλειπή ενημέρωση αλλά το camp αποκατάσασης οργανώθηκε Παρασκευή απόγευμα (στις 6) όταν έπινα καφέ με το Παππού σπίτι του και μετά γύρισα στο δικό μου σπίτι στις 1 τα ξημερώματα... Δεν είχε νόημα να βάλω δημοσίευση για μπάνιο, επειδή πολύ απλά δεν θα την έβλεπε κανείς. Πάντως για την επόμενη βουτιά θα φροντίσω να ενημερώσω (και να κανονίσουμε φυσικά) πολύ νωρίτερα (3-4 μέρες πριν). Στεναχωρημένος που αν σας το έλεγα θα ερχόσασταν και δεν το έκανα... Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites