Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
maylo

Υψος η βαρος?

Recommended Posts

Evaki πατάτα έκανες αν το λες εσύ όχι γιατί μπορεί να στο πει κάποιος που δεν σε έχει δει να κάνεις.

εσυ πως το είδες το σκι? Λογικά δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα με 19 χρόνια σκι που κάνεις.

σιγουρα το συγκεκριμένο θέλει πιο σκληρή μποτίτσα απο 40-50 φλεξ.

Evaki πατάτα έκανες αν το λες εσύ όχι γιατί μπορεί να στο πει κάποιος που δεν σε έχει δει να κάνεις.

εσυ πως το είδες το σκι? Λογικά δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα με 19 χρόνια σκι που κάνεις.

σιγουρα το συγκεκριμένο θέλει πιο σκληρή μποτίτσα απο 40-50 φλεξ.

Εμενα μου αρεσουν τα πεδιλα πολυ οσο για μποτα εχω να παρω κατι χρονια, μου αρεσαν οι fischer pro rc4 soma αλλα

δεν βρισκω μποτα τετοιου ειδους να την δοκιμαζω ρε συ. Και δεν τολμαω ν αγορασω χωρις να δω κατα ποσο σκληρη ειναι η μποτα.

κατα πόσο είναι σκληρή?

αγωνιστική είναι με 110 ή 130 flex 9δεν έχει σημασία) με τα κιλά που είσαι πρέπει να είσαι ο evakinator :rolleyes:

τι μποτες έχεις τώρα?

κατα πόσο είναι σκληρή?

αγωνιστική είναι με 110 ή 130 flex 9δεν έχει σημασία) με τα κιλά που είσαι πρέπει να είσαι ο evakinator :blink:

τι μποτες έχεις τώρα?

Αν σου πω με τι μποτες κανω σκι μ αυτα τα πεδιλα θα παθεις σοκ!!!!!!!!!!Και θα πεις πως αντεχεις!

Για μενα λοιπον εχει πολλη σημασια η μποτα και θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικη και απο το πεδιλο.

Ετσι λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι υπαρχει ανθρωπος που κανει σκι ακομα με την αρχαια μποτα 10 ετων και

περισσοτερο ισως ROSSIGNOL COCKPIT μοντελο 96 αν θυμαμαι καλα,ωιωθω ομως τοσο καλα με αυτην την μποτα

τα ποδαρακια μου που οταν θα την αλλαξω θα την βαλω σε βιτρινα στο σπιτι μου[ειμαι λιγο υπερβολικη]

Αυτα λοιπον οσο για το χαρακτηρισμο evakinator χαλαρωσε δεν μ εχεις δει ακομα να κανω σκι, θελει

και γυμνασμενα ποδια η evakinator που δεν τα εχει δυστυχως αυτην την στιγμη,

χρειαζονται πολλα κμ σκι για να φτασω σ ενα ικανοποιητικο επιπεδο για τον εαυτο μου.

Ασε που πιστευω οτι οσο καλος σκιερ και να ειναι καποιος χρειαζεται που και που κανενα

μαθηματακι για βελτιωση τεχνικης.Αυτα σορρυ για την εκθεση.

1 ./υψος/ βαρος/ φυσικη κατασταση . 2.φυλο/ηλικια/τεχνικο επιπεδο.3!!!πυρηνας[ποια υλικα,σε ποια ποσοτητα,σε ποια διαταξη τοποθετημενα και συγκολημενα] 4.διαστασιολογιο 5. πεδιο και διαρκεια ημερησιας χρησης ειναι τα κριτηρια της τελικης επιλογης.

στο 5) μπορείς να μου αναλύσεις το "πεδίο" ?

η αρίθμηση είναι τυχαία , είναι όλα μαζί συγχρόνως ή με την σειρά?

1 ./υψος/ βαρος/ φυσικη κατασταση . 2.φυλο/ηλικια/τεχνικο επιπεδο.3!!!πυρηνας[ποια υλικα,σε ποια ποσοτητα,σε ποια διαταξη τοποθετημενα και συγκολημενα] 4.διαστασιολογιο 5. πεδιο και διαρκεια ημερησιας χρησης ειναι τα κριτηρια της τελικης επιλογης.

Δηλαδη θες να μου πεις ρε φιλε μου καλε οταν θα παω να αγορασω πεδιλα και εισαι εσυ ο πωλητης να αρχισω

να σε ρωταω ποσα γραμμαρια ξυλο εχει μεσα η συγκεκριμενη ταυλα που θελω,στους ποσους βαθμους εχουν ψηθει

τα υλικα,τι κολλα χρησιμοποιησανε,αν εχω την ΦΥΣΙΚΗ κατασταση και αν κανω ολοι την ημερα ασταματητα σκι. :(

Προβλεπω να αρπαζει την ταυλα ο πωλητης και να με κυνηγαει μεχρι εγω να πατησω χιονι,φιλε μου καλε!!!!!!!!!! :)

Ρε τι λετε τωρα ρε παιδια????Θα τρελαθουμε ντιπ για ντιπ,μα τον θεο μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Δεν μπορω αλλο,παω να παρω τα ληγμενα φαρμακα μου....................................... :P:P:P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Μαλλον με το ¨πεδιο" ο φιλος μας θα εννοει το που κανεις σκι εντος πίστας-εκτος πίστας

για την διαρκεια μην σας κανει εντυπωση υπαρχουν φιλοι μας που κανουν σκι 2-3 ωρες καθε φορα που ανεβαινουν στο βουνο.

και δεν εννοω "καθαρο σκι 2-3ωρες"

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...