Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 Evaki πατάτα έκανες αν το λες εσύ όχι γιατί μπορεί να στο πει κάποιος που δεν σε έχει δει να κάνεις. εσυ πως το είδες το σκι? Λογικά δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα με 19 χρόνια σκι που κάνεις. σιγουρα το συγκεκριμένο θέλει πιο σκληρή μποτίτσα απο 40-50 φλεξ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted September 19, 2008 Evaki πατάτα έκανες αν το λες εσύ όχι γιατί μπορεί να στο πει κάποιος που δεν σε έχει δει να κάνεις.εσυ πως το είδες το σκι? Λογικά δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα με 19 χρόνια σκι που κάνεις. σιγουρα το συγκεκριμένο θέλει πιο σκληρή μποτίτσα απο 40-50 φλεξ. Εμενα μου αρεσουν τα πεδιλα πολυ οσο για μποτα εχω να παρω κατι χρονια, μου αρεσαν οι fischer pro rc4 soma αλλα δεν βρισκω μποτα τετοιου ειδους να την δοκιμαζω ρε συ. Και δεν τολμαω ν αγορασω χωρις να δω κατα ποσο σκληρη ειναι η μποτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 κατα πόσο είναι σκληρή? αγωνιστική είναι με 110 ή 130 flex 9δεν έχει σημασία) με τα κιλά που είσαι πρέπει να είσαι ο evakinator τι μποτες έχεις τώρα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted September 19, 2008 κατα πόσο είναι σκληρή? αγωνιστική είναι με 110 ή 130 flex 9δεν έχει σημασία) με τα κιλά που είσαι πρέπει να είσαι ο evakinator τι μποτες έχεις τώρα? Αν σου πω με τι μποτες κανω σκι μ αυτα τα πεδιλα θα παθεις σοκ!!!!!!!!!!Και θα πεις πως αντεχεις! Για μενα λοιπον εχει πολλη σημασια η μποτα και θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικη και απο το πεδιλο. Ετσι λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι υπαρχει ανθρωπος που κανει σκι ακομα με την αρχαια μποτα 10 ετων και περισσοτερο ισως ROSSIGNOL COCKPIT μοντελο 96 αν θυμαμαι καλα,ωιωθω ομως τοσο καλα με αυτην την μποτα τα ποδαρακια μου που οταν θα την αλλαξω θα την βαλω σε βιτρινα στο σπιτι μου[ειμαι λιγο υπερβολικη] Αυτα λοιπον οσο για το χαρακτηρισμο evakinator χαλαρωσε δεν μ εχεις δει ακομα να κανω σκι, θελει και γυμνασμενα ποδια η evakinator που δεν τα εχει δυστυχως αυτην την στιγμη, χρειαζονται πολλα κμ σκι για να φτασω σ ενα ικανοποιητικο επιπεδο για τον εαυτο μου. Ασε που πιστευω οτι οσο καλος σκιερ και να ειναι καποιος χρειαζεται που και που κανενα μαθηματακι για βελτιωση τεχνικης.Αυτα σορρυ για την εκθεση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 23, 2008 1 ./υψος/ βαρος/ φυσικη κατασταση . 2.φυλο/ηλικια/τεχνικο επιπεδο.3!!!πυρηνας[ποια υλικα,σε ποια ποσοτητα,σε ποια διαταξη τοποθετημενα και συγκολημενα] 4.διαστασιολογιο 5. πεδιο και διαρκεια ημερησιας χρησης ειναι τα κριτηρια της τελικης επιλογης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 23, 2008 στο 5) μπορείς να μου αναλύσεις το "πεδίο" ? η αρίθμηση είναι τυχαία , είναι όλα μαζί συγχρόνως ή με την σειρά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 23, 2008 1 ./υψος/ βαρος/ φυσικη κατασταση . 2.φυλο/ηλικια/τεχνικο επιπεδο.3!!!πυρηνας[ποια υλικα,σε ποια ποσοτητα,σε ποια διαταξη τοποθετημενα και συγκολημενα] 4.διαστασιολογιο 5. πεδιο και διαρκεια ημερησιας χρησης ειναι τα κριτηρια της τελικης επιλογης. Δηλαδη θες να μου πεις ρε φιλε μου καλε οταν θα παω να αγορασω πεδιλα και εισαι εσυ ο πωλητης να αρχισω να σε ρωταω ποσα γραμμαρια ξυλο εχει μεσα η συγκεκριμενη ταυλα που θελω,στους ποσους βαθμους εχουν ψηθει τα υλικα,τι κολλα χρησιμοποιησανε,αν εχω την ΦΥΣΙΚΗ κατασταση και αν κανω ολοι την ημερα ασταματητα σκι. Προβλεπω να αρπαζει την ταυλα ο πωλητης και να με κυνηγαει μεχρι εγω να πατησω χιονι,φιλε μου καλε!!!!!!!!!! Ρε τι λετε τωρα ρε παιδια????Θα τρελαθουμε ντιπ για ντιπ,μα τον θεο μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορω αλλο,παω να παρω τα ληγμενα φαρμακα μου....................................... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 23, 2008 Μαλλον με το ¨πεδιο" ο φιλος μας θα εννοει το που κανεις σκι εντος πίστας-εκτος πίστας για την διαρκεια μην σας κανει εντυπωση υπαρχουν φιλοι μας που κανουν σκι 2-3 ωρες καθε φορα που ανεβαινουν στο βουνο. και δεν εννοω "καθαρο σκι 2-3ωρες" Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 23, 2008 και εγένετο το split η συνέχεια για το περί διάρκειας άθλησης και επιλογής εξοπλισμού εδώ Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites