Jump to content
Ράνια

Πάνε και τα Βασιλικά....

Recommended Posts

Μεγάλη φωτιά στα βασιλικά χτήματα, στους πρόποδες της Πάρνηθας. Ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη... :P:lol:

Guest afrodite

Την αποτελειωσαν εε??Εμ τι μισες δουλειες θα κανουν?Οχι δα....Που να βρασουν σε καζανι με βραστο λαδι οι ατιμοι

Δεν καιγοντε τα Βασιλικα Κτηματα,αλλα μια περιοχη που βρισκεται διπλα σε αυτα.Το αρνητικο ειναι οτι το δασος σε αυτες τις περιοχες ειναι παρα πολυ πυκνο και μονο με την εξασθενιση των ανεμων μπορει να αντιμετωπιστει η φωτια...

picture014of1.jpg

Αποψη του δασους που καιγεται...

Υ/Γ:Παρτε ενα ποδηλατο η τα ποδια σας και πηγαιντε καμια βολτα στο βουνο για να το θαυμασετε και να θυμαστε πως ηταν καποτε...οπως πανε τα πραγματα σε 5 (το πολυ) χρονια θα εχει καει και η υπολοιπη Παρνηθα...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Aνεμοδαρμένο 20ποντο. Επειδή δεν έχει σχεδόν καθόλου βάση από κάτω και επειδή δεν σημαδεύουν τις "άφθονες" πέτρες πολύ αμφιβάλλω αν την Δευτέρα θα μπορείς να κάνεις εκτός του Περικλή. Αν ρίξουν δουλειά και φέρουν χιόνι ίσως πάει άλλο ένα σκ αλλά με τις θερμοκρασίες που βλέπω, ανέβα σα να μην υπάρχει αύριο. Σήμερα ήταν τραγελαφική η κατάσταση μια άντε δυο πιστέρ να τρέχουν να σημαδέψουν καμιά δεκαριά ξέρες που υπήρχαν.  Λογικά αύριο θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση. Άραγε θα ρίξουν δουλειά ή είναι μόνο πάρτυ?
    • Τελικά πόσο έβαλε; Θα φτάσουμε στο Πάσχα;
    • Ευτυχώς χιόνισε και κάπως διασώθηκε η σαιζόν.
    • Καλησπέρα, μοιράζομαι την εμπειρία μου μέχρι σήμερα. Έχω την DSV εδώ και δύο χρόνια γιατί έμαθα εδώ γι' αυτήν. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Παμπόροβο, έπεσε κάποιος πάνω μου και εξάρθρωσα τον ώμο μου. Με κατέβασαν από την πίστα σε ιδιωτικό ιατρείο (νοσοκομείο έχει μόνο στο Smolyan) όπου και έκανα ακτινογραφίες και επανατοποθετήθηκε ο ώμος.  Έστειλα όλα τα χαρτιά στην DSV ενώ είχα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους. Ουσιαστικά η DSV σε ασφαλίζει στην EUROPA. Η EUROPA σου λέει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση για αποζημίωση στον ΕΟΠΠΥ (γενικά σε οποιαδήποτε κρατική ασφάλεια) και αν δεν αποζημιωθείς τότε σου λένε στείλτα μας ξανά όλα για να δούμε. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω
    • 👆 νάτος ο παίχτης , πατάς κλικ και kinder έκπληξη ...
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. 1011ster
      1011ster
      (57 years old)
    2. cryptoventure
      cryptoventure
      (40 years old)
    3. sluggo
      sluggo
      (44 years old)