Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Split απο Προσαρμοστικοτητα

Recommended Posts

Προς Fidelio αλλα και ολους τους υπολοιπους που μας τη "λεει" συνεχεια σε αυτο και οχι μονο Post..

Μεχρι τωρα ρε φιδελιο, διαβαζα τις αποψεις σου σε πολλα θεματα με πολυ ενδειαφερον και προσπαθουσα παντα να καταλαβω αυτα που θες να πεις, παραβλεποντας τον "ιδιορυθμο" χαρακτηρα σου... Σε αυτο το post και ενω πολλα παιδια εγραψαν ενδειαφεροντα πραγματα, μπηκες σφηνα εγραψες τα δικα σου που στην αρχη που προσπαθησα να σε παρακολουθησω δεν ηταν και πολυ διαφορετικα απο τα γραφομενα των υπολοιπων (αν και δεν ειμαι σιγουρος), στην συνεχεια αρχησες να χρησιμοποιεις ορολογια που μονο εσυ και καποιος που σπουδασε το ιδιο με εσενα θα μπορει να καταλαβει και να τσεκαρει αν οσα λες ειναι σωστα ή αρλουμπες, και εχεις το θρασος να ειρωνευεσαι κιολας οποιος δεν γνωριζει την ορολογια που χρησιμοποιεις ,ρωτωντας "αν δεν καταλαβες ρωτα"...Εσυ γιατι δεν μας εξηγεις αφου ξερεις απο πριν οτι δεν θα καταλαβουμε???? Στην τελικη ειπα απλα να σε "προσπερασω" για ακομη μια φορα....ΑΛΛΑ.........................

και εδω μπαινεται ολοι οι υπολοιποι του forum. Αν εξαιτιας του Φιδελιο και των ειρωνειων του καποια αξιολογα παιδια οπως ο Λουης, ο Σταθης, ο Μιχαλης και αλλοι σταματησουν ή εστω ελλατωσουν να γραφουν τις πολυ πιο κατανοητες για τους πολλους αποψεις τους, θα ειναι πολυ αρνητικο για το forum αλλα και ολους εμας που προασπαθουμε να αποκομησουμε κατι απο αυτο. Γι αυτο σε παρακαλω Fidelio ή απλα γραφε τις αποψεις σου χωρις ειρωνιες, ή παρακαλω οι υπευθυνοι συμμωρφωστε τον, και Λουη, Σταθη, Μιχαλη, και λοιποι καντε πως δεν υπαρχει παιδια και συνεχιστε να γραφεται κανονικα.

Ρε Γρηγόρης , φιλικά τα λεω όλα , αν δεν θέλεις να με παρακολουθήσεις κάνετο , αν πάλι έχεις απορίες ρώτα ελεύθερα - δεν με ρώτησες όμως και ποτέ σε κάτι που δεν κατάλαβες ενώ είχες όπως λες το ενδιαφέρον. Ποια ειρωνια τώρα λες , παρεξηγήθηκε κανένας ; Δεν το νομίζω.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Θέλω με την σειρά μου να προσυπογράψω πλήρως την άποψη του Γρηγόρη και να παρακαλέσω τους ανθρώπους που έχουν την όρεξη να ξοδεύουν το χρόνο τους γιά να προσπαθήσουν να πουν κάτι χρήσιμο, να συνεχίσουν να το κάνουν.

Η ειρωνεία, οι σκέτες αρνητικές τοποθετήσεις χωρίς θέσεις και η κριτική -ιδιαίτερα η απαξιωτική- είναι όπως ξέρουμε τζάμπα και φυσικα άχρηστη.

Η διατύπωση γνώμης, άποψης και συμβουλής αντίθετα είναι χρήσιμη και προς τιμήν αυτών που την δίνουν.

Φιλικά

Ιπποκράτης (Hippo)

Ρε σεις μην φορτώνετε , εν το μεταξύ του mammut δεν του έκανα επίθεση , τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο και είμαστε φίλοι - όσο για τον χαρακτήρα μου αυτό που εσύ βλέπεις Γρηγορη εδώ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα - και πάλι δεν νομίζω οτι πρόσβαλα κάποιον , τουλάχιστον εγώ απο την μεριά μου συμπαθώ όλους τους ιντερνετικους χαρακτήρες στο φόρα- αυτά.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Θα παρακαλουσα οσους εχουν προβλημα με καποιον να επικοινωνησουν με pm,email κτλ.

Μην χαλασουμε ενα τοσο ενδιαφερον τοπικ με αξιολογοτατα ποστ.Ο καθενας εχει τον δικο του χαρακτηρα στην γραφη και οπως και να το κανουμε πολλες φορες παρερμηνευεται.

Γιαυτο αν κατι δεν σας "καθεται" καλα επικοινωνηστε με τον συγγραφεα και παρτε απαντηση.

Τα υπολοιπα αφηστε στα στους ..αρμοδιους(mods και σια).Ξερουν αυτοι.

Κλειδώστε το τώρα που βγήκε μια άκρη μην το τραβήξουμε όσο δεν πάει αν θέλετε ανοίξτε ένα μόνο για χαβαλέ και ένα για ανάλυση των παραπάνω αν έχετε όρεξη(κινητική μάθηση ,αίσθηση ,έλεγχο κλπ)

...αρμοδιους(mods και σια).Ξερουν αυτοι.

Μολις μιλησα στο MSN με το σταθμαρχη της ΣΙΑ... Ουτε ξερει, ουτε θελει να ξερει :lol:

Ας τους στην απεξω... :lol::lol::lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ελα ελά δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση , φταίω και εγω λίγο γιατί νόμιζα οτι καταλαβένετε την πλάκα . οσο αφορά τα υπόλοιπα δεν έχω κανα σκοπό να αποθαρρύνω ΚΑΝΕΝΑΝ σε αυτά που γράφει , ΙΣΑ ΙΣΑ , απλώς βρίσκω σκόπιμο να τον "ρυθμίσω" λίγο ωστε να τα βάλει στο μυαλό του σε μια καλύτερη τάξη - μιλώντας πάντα για τεχνικά θέματα τα οποία κατέχω καλύτερα. Οι προλαλήσαντες με τους οποίους "σφάζομαι" έχουν δεξιότητες σε άλλα θέματα , με είδατε ποτέ να ανακατεύομαι σε κάτι που δεν το ξέρω καλά; ΟΧΙ , πολύ απλά γιατι δεν ποστάρω , απλώς τα διαβάζω, μόνο που εσείς δεν με βλέπετε να το κάνω ! :lol:

Λήξης ! :lol:

Edited by Fidelio