flocon 674 Report post Posted October 24, 2008 Βρηκα τυχαια δυο δανεζικα βιντεακια για την Αραχοβα και τον Παρνασσο (πριν ανακαινιστει το σαλε)... Δεν καταλαβα τιποτα αλλα ο τυπος εχει μονιμως ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια... Ωραιες εικονες παντως, χιονισμενες... Να μαντεψουμε τι λεει η να ζητησουμε βοηθεια απο καποιον που να ξέρει τη γλωσσα; (Σκεφτηκα τον ΜακηςΜ που εζησε στη Νορβηγια...) ΥΓ Σορρυ αν υπαρχει ηδη καπου μεσα στο φορουμ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 24, 2008 Τωρα...σωθηκες! Εγω τους Νορβηγους σε business με δυσκολια τους καταλαβαινα, αυτοι μιλανε και οι δυο μαζι και εχουν και την τραγουδιστη δανεζικη προφορα... καμμια σχεση με τη Bookmal που διδαχθηκα εγω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted October 24, 2008 Εγω λέω να βάλουμε όλοι απο κάτι και να τα στείλουμε για μετάφραση στο νορβηγικό ινστιτούτο. Ένας φίλος μου συνεργάστηκε πρόσφατα μαζί τους και θα μας κάνουν καλίτερη τιμή Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted October 24, 2008 προσέξτε μουσική υπόκρουση !!! Θα σκεφτόταν κανείς να βάλει Πουλόπουλο σε ski video ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted October 24, 2008 Πάντως τα τυπάκια είναι πολύ καλοί χιονοδρόμοι. Πάρα πολύ καλοί. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 25, 2008 στο τέλος του πρώτου βιδεο ειναι ο Κωστας Οικονόμου αχαχα τζόβενο τοτε με το κίτρινο μπουφανάκι του στο 2:27 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 25, 2008 Μπορεί κανείς να προσδιορίσει χρονιά? Γιατι εγω παίζει να μην ζούσα τότε.. υγ καιρό είχα να δώ τον Παρνασσό τόσο χιονισμένο.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted October 25, 2008 Πάντως τα τυπάκια είναι πολύ καλοί χιονοδρόμοι. Πάρα πολύ καλοί. Και να σκεφτείς ότι είναι από την Δανία που το μεγαλύτερο "βουνό" δεν ξεπερνά τα 170 μέτρα! Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites