Evagelos 1 Report post Posted December 9, 2009 ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 09/12/2009 09:50 Το ΧΚΠ ξεκίνησε την καθημερινή λειτουργία του με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Ήρα, Ηνίοχος για τους φίλους επισκέπτες που επιθυμούν μια εναέρια βόλτα , από 05/12/2009. Λειτουργεί το Challet Φτερόλακας κανονικά . Ελπίζουμε σύντομα οι προβλεπόμενες χιονοπτώσεις να καταστήσουν κάποιες τουλάχιστον πίστες μας όπως του Περικλή και του Δία χιονοδρομίσιμες (ήδη υπάρχει σε αυτές τις πίστες μια βάση 15 εκατοστών υγρού χιονιού) για το επόμενο Σ,Κ 12,13/12 όπου θα λειτουργεί και το Challet Κελλαριών . Ο Tιμοκατάλογος ΧΚΠ 2009 - 10 παραμένει αμετάβλητος , ίδιος με τον περσινό. Παρακαλούμε για την δική σας διευκόλυνση,φροντίστε για την έγκαιρη (εκτός ημερών και ωρών αιχμής) έκδοση εισιτηρίων σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει το νέο μας σύστημα έκδοσης- ελέγχου εισιτηρίων (εισιτήρια ανοικτών ημερομηνιών, πολυήμερα εισιτήρια , internet ticketing κ.λπ) Συμπληρώνω τον eolos :-) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 9, 2009 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (έστω του Περικλη κλειδιά είναι και αυτά) Καλή σεζόν παιδιά με υγεία Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 9, 2009 ξεκιναει το λιωσιμο ..... πυροτεχνηματα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted December 9, 2009 τσουλαμε σ/κ!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted December 9, 2009 φτερολακα γινεται της κακομοιρας ποσες ωρες τωρα και κελαρα στο υψος της καμερας τιποτα. τι γινεται? But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 9, 2009 φτερολακα γινεται της κακομοιρας ποσες ωρες τωρακαι κελαρα στο υψος της καμερας τιποτα. τι γινεται? μαλλον επειδή δεν είπαμε χρόνια πολλά στις Άννες How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 10, 2009 lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 10, 2009 Aυτη κι αν ειναι καλη ημερα...Να τα βλεπεις ολα ασπρα Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 10, 2009 wow..θα παμε για σκι…αντε, γιατι εχω παθει χιονοστέρηση "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 10, 2009 κανένα εθελοντή να δοκιμάσει τις πίστες σήμερα ? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 10, 2009 wow..θα παμε για σκι…αντε, γιατι εχω παθει χιονοστέρηση Ποιος εσυ???Ολγα θα σε σφαξωωω Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 10, 2009 ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.....απο snowreport.gr: "Είμαστε έτοιμοι? Το Σάββατο ανοίγουν για χιονοδρομία τα Χ.Κ. Παρνασσού, Καϊμακτσαλάν και συνεχίζουμε.." Τσέγκα τα σκίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .... Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 10, 2009 Τσέγκα τα σκίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .... αυτόν θα σφάξουμε στο γονατο! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 10, 2009 Ποιος εσυ???Ολγα θα σε σφαξωωω εχω 5 μερες να κανω σκι και δεν ειμαι καλα "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 10, 2009 εχω 5 μερες να κανω σκι και δεν ειμαι καλα Θέλεις να τα ακούσεις και εσύ μου φαίνεται............ Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 10, 2009 (edited) εχω 5 μερες να κανω σκι και δεν ειμαι καλα Κι εγω 9 μηνες σε περναω Μη λες αλλα γιατι θα σε κυνηγαω με τη σανιδα μου μεθαυριο (βρεγμενη κι ολας ) Τσεγκαααα την σανιδααααααααααα Edited December 10, 2009 by afrodite Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 10, 2009 Το Σαββατοκύριακο θα είμαστε πάνω για τις πρώτες στροφές! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 10, 2009 Τρέλααααααα...Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 10, 2009 Το Σαββατοκύριακο θα είμαστε πάνω για τις πρώτες στροφές! Ποιές στροφές ρε????? Για φαγητό που θα πάμε???? Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 10, 2009 Εχω την εντύπωση ότι η επίσημη ενημέρωση θα γίνεται από το "ημερολόγιο" του ΧΚΠ πλέον lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted December 10, 2009 Δε με λέτε ρε παιδιά... αυθημερόν παλεύεται από Πάτρα για Παρνασσό; Γιατί βλέπω ανοίγματα και ξερογλύφομαι. Εχω να την κάνω κάτι χρόνια την διαδρομή. "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 10, 2009 ναι, περνας με το ferry απο Αιγιο στον Αγ. Νικόλαο "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 10, 2009 (edited) OΛEEEEEEEEEEEE ΕΝΑΡΞΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 12.12.2009 ΜΕ ΠΕΡΙΚΛΗ , 10 Δεκέμβριος 2009 11:42:00 πμ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ 12.12.2009 Ο Περικλής έκανε πάλι ... το θαύμα του. Με το σημερινό χιονάκι , αν και όχι πολύ μέχρι στιγμής , είναι πλεόν δυνατή η χιονοδρομία στην «επεξεργασμένη» πίστα του Περικλή από το ερχόμενο Σ,Κ 12,13/12/2009. Το χιόνι είναι πλέον αρκετό (30 εκατοστά περίπου ) από τα μισά του Αίολου και άνω και σας περιμένει να χιονοδρομήσετε απο το ερχόμενο Σ,Κ. Μένει μέχρι τότε να δούμε πόσο και πού ακόμα χιόνι θα έχουμε για να αποφασιστεί ποιος ακόμα αναβατήρας θα λειτουργήσει . «Εχουν σηκωθεί ήδη απο τον πάγκο για προθέρμασνη » οι Ηρακλής , Βάκχος , Αίολος, Δίας Αναμένεται ακόμα ένα κύμα χιονόπτωσης ? το Σαββατόβραδο 19/12/2009. ? Κι το ερχόμενο μεσοβδόμαδο 15,16/12/2009 Θα τα ξαναπούμε σύντομα ... Επικοινωνία email address : infoxkp@etasa.gr , pdrivas@etasa.gr ΠΗΓΗ Edited December 10, 2009 by elgreco There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted December 10, 2009 ναι, περνας με το ferry απο Αιγιο στον Αγ. Νικόλαο Θένκ γιού. "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 10, 2009 Δε με λέτε ρε παιδιά... αυθημερόν παλεύεται από Πάτρα για Παρνασσό; Γιατί βλέπω ανοίγματα και ξερογλύφομαι. Εχω να την κάνω κάτι χρόνια την διαδρομή. και απο γεφυρα Ριου να πας εισαι max ενα τριωρακι DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites