Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 28, 2006 Αν δεν βαριέστε να περιμένετε το βιντεάκι να φορτώσει, θα δείτε το χιόνι που έριχνε σήμερα στον Παρνασσό. Κατά περιόδους βέβαια, γιατί κατά κάποιες άλλες περιόδους το γύριζε σε βροχή και μας (2 πελάτες στις 10πμ, 5 στις 11,30) έκανε παπιά. Η φωτογραφική μου μηχανή δεν την γλύτωσε, και μάλλον θα ακολουθήσει τον ένδοξο δρόμο που χάραξε η μηχανή της Χρύσας Πάντως ήταν μια ωραία μέρα για σκι, αλλά αδυνατώ να κατανοήσω γιατί επιλέχτηκε μια καθημερινή για να κλείσει το κέντρο. Σίγουρα αν περίμεναν το Σαββατοκύριακο, ή ακόμα καλύτερα την Πρωτομαγιά που είναι αργία, θα έδιναν σε πολύ περισσότερο κόσμο την δυνατότητα να κάνει ένα ωραίο κλείσιμο στην σεζόν με φρέσκο χιονάκι. Η πίστα του Περικλή έβγαζε αυτές τις 3 μέρες πολύ χαλαρά, και αν υπολογίσουμε και το φρέσκο χιόνι, ίσως και μια εβδομάδα ακόμα. Άγνωσται αι βουλαί των ΕΤΑ. Όπως και να έχει, για μια ακόμα χρονιά πήρα τα κλειδιά του κέντρου, αν και ομολογώ πως θα προτιμούσα να τσούλαγα με κάποια από τα παιδιά του snowclub. Καλά, όλοι δουλεύατε; Σημ. Προσέξτε τον ηλίθιο στο βίντεο που φοράει μάσκα και γυαλιά... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 28, 2006 "Χρηστος Λαππας για το snowclub..." Πολεμικος ανταποκριτης στο ΙραΝ θυμισε... zuper Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 29, 2006 Στην αρχη νομιζα οτι εκανες αναπαρασταση με εναν γνωστο Θεσσαλονικιο ρεπορτερ!!! ΠΛακα κανω!!!! Αντε παιδια και του χρονου ευχομαι παο αρχες Δεκεμβρη να δω Βιντεο εκει!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 29, 2006 Μπραβο ρε Χρηστο θα σε παρουμε και για ρεπορτερ του Snowclub!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted April 29, 2006 Όπως και να έχει, για μια ακόμα χρονιά πήρα τα κλειδιά του κέντρου ............. να θυμάσαι μόνο που θα τα βάλεις!!!!! Μην τα ψάχνουμε τον επόμενο χειμώνα........ Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 29, 2006 Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted April 29, 2006 Ποιος είναι αυτός που μιλάει? Μπορεί το βίντεο να είναι απάτη!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted April 30, 2006 Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος Απίστευτο το κλειδί είναι σύγχρονο και ασφαλείας !! Το φανταζόμουν κάπως έτσι Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted April 30, 2006 Απίστευτο το κλειδί είναι σύγχρονο και ασφαλείας !!Το φανταζόμουν κάπως έτσι Δεν κανει συχνα ποστ αυτο το παιδι αλλα.....αμα κανει Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 1, 2006 Eυγε Χρηστάρα. Είχαμε δουλειές το ξέρεις ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (Ενα πουλάκι μου είπε ότι ρίχνει ακόμα. Πρέπει να έχει μείνει ακόμα λίγη πούδρα τη Τετάρτη που θα ανοίξει ο καιρός. Λέτε να βρεθεί κάνα snowmobile...μπα αποκλείετε να μας το δώσει ο Χρήστος...) Τηλεκοντρόλ έχουν ρε για τις αυτόματες πόρτες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted May 1, 2006 πσσσσσσσσσσσσσ............................ Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted May 2, 2006 πολύ καλό το video, ανεβάζει τον πήχη της ενημέρωσης . πάνος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 2, 2006 Είμαι σε διαπραγματεύσεις με το BBC world για τα δικαιώματα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites