1. Αυτή η 3η μέρα μου στο Hintertux ήταν απίστευτη. Αφού έφυγε ο Γρηγόρης και ο Γιώργος και έμεινα μόνος μου στην 6, άνοιξε ο ουρανός και η πίστα ακόμα απάτητη τότε, με ώθησε για κάποιες πυραυλοκίνητες
...μέχρι που βιάστηκε απο διάφορους αφηνιασμένους racers
2. 17/1 ο Ηρακλής αριστερά χαλί (όσο και αν δεν το πιστεύετε) και για τα μερικά μέτρα carving περνώντας από πόρτες και βάζοντας χέρια για εφέ, ΑΧΧΧ2
3. 15/2 ο αφηνιασμένος νεανίας με το νέο του όπλο ξεχωρίζει στο τριο ΜΙΚ, pannosio, Κώστας να κατεβαίνει τα απάτητα της 6 από τα λούκια περνώντας πάλι από πόρτες σε απίστευτο χιόνι, ΑΧΧΧ3 (Το κατέβασμα συνδετικό-πάρκινγκ δεν μου φάνηκε καθόλου πυραυλοκίνητο
4. Κάποια παγωμένη μέρα με παγωμένες πίστες ο τρελός κατέβηκε τον Ηρακλή αριστερά ενώ οι ακμές της σανίδας δεν έπιαναν καλά... στο τέλος βέβαια τούμπα αλλά, ΑΧΧΧ4
5. Davos, αυτή η μαύρη με στρώσιμο χαλί και τις στροφές περνώντας από πόρτες, ΑΧΧΧ5
Θα μπορούσα να υπολογίσω την ημι-πυραυλοκίνητη δεξιά της 4θέσιας στο Φαλακρό αλλά στο σημείο που πιάνω ταχύτητα με τραβάει ο φωτορεπόρτερ με τις γνωστές συνέπειες. ΩΧΧΧ2
Έι, εσείς; Ρε παιδιά μην πέσει ησυχία, να έχουμε κάτι να λέμε καλοκαιριάτικα!

.jpg)