Για χάρη των 75 και πριν κλείσει το φόρουμ .
Νοικιάστηκε λοιπόν το εθνικό γυμναστήριο Βασιλίτσας για 175000 τον χρόνο ( χωρίς να υπολογίζουμε τον πληθωρισμό ... Δηλαδή σε 40 χρόνια το ίδιο ενοίκιο θα είναι . )
Και αυτά τα 175000 χιλιάρικα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων . Ταβάνι δηλαδή . Μπορεί ( το πιθανότερο ) να ειναι και λιγότερα.
Ποια ειναι τα οικονομικά μεγέθη;
Από τον απολογισμό του 2024
Επιχορήγηση ΓΓΑ 315000 τον χρόνο
Έσοδα από εισιτήρια 158000
Έσοδα από ενοίκια 53000
Σύνολο εξόδων 618000
Η διαφορά συνήθως καλύπτεται από έκτακτη επιχορήγηση αλλά υπάρχουν και χρόνιες όπου υπάρχει ταμειακο υπόλοιπο από την προηγούμενη χρήση .
Να πω και ότι πέρσυ έβγαλε η Βασίλω πάνω από 200 χιλιάρικα από εισιτήρια και ενοίκια το οποίο είναι θαύμα αφού έχει το πιο φθηνό ημερήσιο ανα χλμ πιστών στην Ελλάδα , τις πιο πολλές καθημερινές είναι ζήτημα αν εισπράττει κανένα ημερήσιο ( εγώ επιμένω να πληρώσω όποτε παω ) και συνήθως εισπράττει κανόνια αντί για νοίκια από τις καντίνες .
Προφανώς αν δεν υπήρχε ανάγκη αντικατάστασης των λιφτ θα ήταν παράλογο να δωθεί το χιονοδρομικό σε ιδιώτη .
Τα ποσά είναι αστεία σε σύγκριση με το τι ξοδεύουν οι δύο περιφέρειες και ο Δήμος Γρεβενών .
Το θέμα είναι ότι ο ενοικιαστής δεν θα βάλει καινουργια λιφτ αν δεν του τα δώσει ο ιδιοκτήτης ( το δημόσιο) .
Απλά θα χτίσει ρεντ ρουμια , σκυλαδικα και θα βάλει εργολάβο να το λειτουργεί .