Jump to content

nek70

Χρήστης Forum
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 1. Εύχομαι ο άνθρωπος που έχει συμβάλλει τα μέγιστα!!! τα τελευταία χρόνια στο ΧΚΠ να δικαιωθεί και να επιστρέψει γρήγορα στην θέση του. Πάνο σε ευχαριστούμε !!!
 2. Μήπως να περιμένουμε; Και στον Παρνασσό προ Δρίβα αλλιώς ήταν. Σήμερα άλλες προοπτικές υπάρχουν.
 3. εεε ψυχολογική γιόγκα οοομ κλπ Διάδρομο πρωί Βράδυ ντροπή σου
 4. Φοβερή ημέρα (Κυριακή) ή παρέα ακόμη πιο φοβερή από 09.00 15.30 με μια στάση 30 λεπτά περίπου στο κάτω πάρκινγκ, περιμένοντας το λεωφορειάκι που τελικά δεν πήραμε γιατί μάθαμε ότι άνοιξε ξανά η 6 (δεν την κατέβηκα ούτε μια φορά όλο έξω ήμασταν) Θα σταμάταγα στις 16.30 αλλά με έπιασε κράμπα στον τετρακέφαλο (δεν είχα πιει καθόλου υγρά) Πέρασα τέλεια !!! Προετοιμασία από σήμερα για το νυχτερινό και ισοτονικό μαζί μου δεν την ξαναπατάω !!!
 5. Με την ίδια λογική Ηλία σε όποιον δεν του αρέσει να μην ανεβαίνει εταιρία είναι και προσφέρει υπηρεσίες αν θέλουμε αγοράζουμε. Άλλα όλοι ξέρουμε ότι κανείς δεν το βλέπει έτσι. Και εάν ανέστειλε τις λειτουργίες του θα λέγαμε όπως λέμε τώρα για την Φτερόλακα ότι ενώ έχει χιόνι δεν λειτουργεί. Σε ότι αφορά την τιμή και δεν αναφέρομε σε εσένα και στον Φώτη υπάρχει αρκετός κόσμος που διαμαρτύρεται για τα 2 ή 3 ευρώ του χιονοδρομικού με τα τεράστια έξοδα και τον ελάχιστο κόσμο και αγοράζει καφέ με 5 ευρώ, από το σαλέ. Συμφωνώ με τον Φώτη για το θέμα της επικοινωνίας.
 6. Επειδή ζούμε σε μια χώρα που έχει πτωχεύσει εάν δεν το έχετε καταλάβει, που δεν υπάρχουν χρήματα για Βενζίνη στα περιπολικά, Πετρέλαιο στα σχολεία κλπ. (για λόγους που όλοι γνωρίζουμε). Καλό θα ήταν να είμαστε πιο επιεικής με την λειτουργία του ΧΚΠ και με την προσπάθεια κάποιον ανθρώπων να το λειτουργήσουν με τα όποια ανθρώπινα λάθη κάνουν. Εγώ είχα ανέβει Mεγάλη Πέμπτη και δούλευε ο Αίολος ο Περικλής η Αφροδίτη και ο Τηλέμαχος. Το μόνο που δεν μας προβλημάτισε ήταν η λειτουργία του Χιονοδρομικού, μόνο οι ισχυροί άνεμοι δεν μας άφηνα να να χαρούμε το εκπληκτικό χιόνι. Από τα χιονοδρομικά της Ελλάδας μόνο ο Παρνασσός (εποχής Δρίβα) θα άνοιγε με τόσο δυνατό αέρα όλα τα άλλα θα ήταν σε αναστολή.
 7. ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 1.Βεργιογλου Γιωργος ok 2. Χρήστος Λάππας ok 3. Τσούμος Φώτης μέχρι το σεμινάριο θα είναι ok 4. Ρανια Μπούμη ok 5. Όλγα Κοτσίνα ok 6. Πάνος Διώτης ok 7. Ανδρέας Μιχόπουλος ok 8.Χρόνης Δημήτρης ok 9.Χρόνη(Ιωαννάτου)Μαρία ok 10.Τρύφωνας Δούβρης 11.Βεργιογλου Βασιλης ok 12.Βεργιογλου Ολγα ok 13. Δεληγιάννης Βασίλης ok 14. Kουνάδη Άννα ok 15. Βομπίρης Κωστής ok 16. Αφροδιτη Κερακη ok 17. Αθηνά Δρόσου ok 18. Μαρια Λεγακη ok 19. Μπούμη Φένη 20. Γιαλιά Ελένη 21. Μωραΐτη Κατερίνα 22.Τσιμπας Κωστης ok 23.Περλερος Βασιλης ok 24.Περλερος Κωσταντης ok 25.Περλερος Γιωργος ok 26.Αλέξανδρος Κάππης ok 27.Γερασιμος Μονοπολις ok 28.Κων/νος Καραθανος ok 29.Κυριάκου Τάσος 30.Δημητρίου Λουκάς 31.Δημήτριος ΑΒΑΝΙΔΗΣ ok 32.Χριστίνα Μορτζάκη ok 33.Κωστας Πολιτης ok 34.Γιαννουλουπούλου Ιρα (υιοθετημενο τέκνο μέλους ) 35.Kοκκολη Νικη 36.Νεκτάριος Μπαμπούρης
 8. Και τώρα το επίμαχο ερώτημα με τι κερί θα κερώσουμε τα πέδιλα μας αυτήν την εποχή με ανοιξιάτικο η με χειμερινό την μια μέρα έχουμε +8 και την άλλη -6
 9. Έχει από φέτος και ο Τσέγκας (skishop) τέτοια Όλγα
 10. Οι σακαράκες κατά την άποψη μου έχουν θέση μόνο σε εταιρίες ανακύκλωσης και όχι σε βουνά όπως ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα.
 11. Δυστυχώς έτσι γίνονται τα ατυχήματα από μικρά λάθη που προσθέτονται και δημιουργούν ένα μεγαλύτερο. Εμείς φύγαμε νωρίτερα γιατί διαιστανθήκαμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την Αφροδίτη. Οι επισκέπτες δεν έχουν την δυνατότητα να το προβλέψουν. Είναι αρχή ας δώσουμε λίγο χρόνο στους ανθρώπους να προσαρμοστούν εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν έγινε κάποιο ατύχημα. (Πάντα με βάση τα λεγόμενα τον παιδιών που ήταν εκεί γιατί εμείς είχαμε φύγει) Είμαι σίγουρος ότι το χιονοδρομικό πήρε το μήνυμα και θα φροντίσει σε μελλοντική παρόμοια περίπτωση. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι αργότερα έμαθα ότι κάποιος έλλειπε για προσωπικούς λόγους (σεβαστό και ανθρώπινο) όμως επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις ημερών με χαμηλότερα στάνταρ λειτουργίας (προσωπική εκτίμηση) οδηγούν ότι το βουνό λειτουργεί άρτια όταν κάποιος βρίσκεται εκεί. Γεγονός που το έχουμε νιώσει όλοι στην βελτιώσει του βουνού τα τελευταία χρόνια. Να τον έχει ο θεός καλά να βρίσκεται στην θέση του και εμείς να είμαστε πιο ήσυχοι και ασφαλής Σε ότι αφορά την πληροφόρηση επειδή ήμουν αρκετή ώρα στις πληροφορίες γιατί έβγαζα ετήσια οικογενειακή πιστεύω ότι σωστά οι υπάλληλοι στις πληροφορίες προσπαθούσαν ευγενικά και με τον τρόπο τους να αποτρέψουν τον κόσμο να ανέβει στο βουνό.
 12. Ναι ήμουν και εγώ στο κότερο Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε σκι 12-13 Δεκεμβρίου και κυρίως ότι κάναμε εκτός καλή χρονιά !!!
 13. Γιατί αισιόδοξος οι προβλέψεις φτάνουν για σκι φυσικά στην θάλασσα μέχρι και τον Αύγουστο.
×
×
 • Create New...