Jump to content

georgex

Χρήστης Forum
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About georgex

 • Birthday 03/04/1968

Contact Methods

 • MSN
  georgex@techlink.gr
 • ICQ
  720571
 • Skype
  george-xintarakos

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Ελληνικό
 • Ενδιαφέροντα
  αλεξίπτωτο πλαγιάς, σκί, φωτογραφία

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. Τουλάχιστον φέτος ανακαλύψαμε μια νέα πίστα κοντά στο σπίτι μας Στην κακοκαιρία 6/1/2020
 2. Για Παρασκευή έλεγα, λόγω της χιονόπτωσης Πέμπτη βράδυ, αλλά βλέπω δύσκολες τις συνθήκες.
 3. Πολύ καλή μέρα η Πέμπτη. Ανεβήκαμε 1η φορά φέτος, λόγω έλλειψης χιονιού και επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα να ανέβουμε πολλές φορές, είχα σκεφτεί να περιμένουμε μπας και ρίξει κάτι παραπάνω. Είδα λίγο πιό χαλαρά την χτεσινή μέρα, σαν βόλτα, με χαμηλές προσδοκίες, και τελικά περάσαμε πολύ καλά. Το χιόνι ήταν πολύ καλό στις πίστες που λειτουργούσαν. Βέβαια αυτό το 40-90 εκ. που αναφέρει το site;;; Μόνο σε ορισμένα σημεία στο κάτω μέρος του Βάκχου βλέπεις κολωνάκια λίγο χωμένα. Ο καιρός απίθανος, ο κόσμος λίγος. Μια μικρή απογοήτευση το πρωί στις 9:00 που για λίγη ώρα δεν μπορούσαν να εκδόσουν εισητήρια τα ταμεία, και εκείνη την ώρα μπορείς να μην σκεφτείς οτι δεν πρόκειται να διορθωθούν τα πράγματα ποτέ; Κρίμα και το κλείσιμο στις 3:00. Ο χειριστής στον Περικλή εξυπηρετικότατος (συγκεκριμένα, με τα μικρά παιδιά). ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την έκπτωση οικογενιακού εισητηρίου, θα σας ζητήσουν στο ταμείο το πιστοποιητικό οικογενιακής κατάστασης. Αναφέρεται στον τιμοκατάλογο, και το είχα μαζί μου.
 4. Αύριο Πέμπτη θα είμαι Κελλάρια. Δίνει μια ασθενή χιονόπτωση την νύχτα. Ξέρει κανείς αν βρέχει τώρα στα 1950;
 5. Βγαίνουν πιό φτηνά τα οικογενιακά ημερίσια από πέρισυ (2+2 = 2 ενήλικες 2 παιδιά, 1+2 ένας ενήλικας 2 παιδιά): 2018/19 2+2 Σ/Κ: 30+30+15+1 = 76 ευρώ 1+2 Σ/Κ: 30+15+15 = 60 ευρώ 2+2 Καθ.: 20+20+15+1 = 56 ευρώ 1+2 Καθ.: 20+15+15 = 50 ευρώ 2019/20 2+2 Σ/Κ: 70 ευρώ 1+2 Σ/Κ: 50 ευρώ 2+2 Καθ.: 50 ευρώ 1+2 Καθ.: 40 ευρώ
 6. Καλημέρα Ανέβηκα 4 φορές φέτος Παρνασσό, τις 2 από αυτές: 1. Στις 2/1 ημέρα Τετάρτη, την προηγούμενη ήμουν προβληματισμένος για την ετοιμότητα λειτουργίας, λόγω χιονόπτωσης. Αλλάζουν όμως το βράδυ την ώρα έναρξης από 9:00 σε 8:00, οπότε; Φύγαμε! Το πρωί 8:00 στο ταμείο (με λιακάδα, χωρίς αέρα) "Σε λίγο ανοίγουμε". Άνοιξαν ... 11:00, και με τον κόσμο που είχε μαζευτεί, φτάσαμε πάνω 12:00. 2. 1/3 Παρασκευή, με χιονόπτωση πριν από 3 μέρες, Φτερόλακα κλειστή. Άλλη φορά πηγαίνοντας από Κελλάρια -> Φτερόλακα για να κάνουμε Δία που νωρίτερα ήταν ανοιχτός, καμμία ενημέρωση στην βάση οτι χάλασε και έκλεισε. Γενικά για όλες τις μέρες: Σαχάρα κλειστή, σκί routes κλειστά, περιφερειακή πάντα κλειστή. (Ναι κάποιοι τα έκανα αυτά τις μέρες που ήταν "κλειστά"). Αυτά.
 7. Φίλος δάσκαλος σκι μου είπε ότι δεν παίζει κάτι για στάση εργασίας αυριο, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ειναι να μην έχουν πατήσει πίστες. Ότι μου μετεφεραν μεταφέρω.... Ξεκινάω το πρωι και ελπίζω όλα καλά... Αν μάθει κανεις άλλος κάτι ας ενημερώσει.
 8. To ότι δεν απαντάει τωρα το τηλέφωνο του χιονοδρομικου, μας λεει κάτι; Είναι να ανέβω αυριο...
 9. Ο Σκύρωνας ΜΙΚ; Δείχνει χιονόπτωση Μαίναλο ειδικά αύριο. Ανάλογα τι θα ρίξει, Παρασκευή που μπορώ ίσως πάω εκεί (με έσωσες την προηγούμενη φορά, ήταν πολύ καλά).
 10. Για Παρασκευή πως το βλέπετε; Κόβει ο αέρας, να υποθέσω θα είναι υποφερτή η πολύ χημηλή θερμοκρασία; Το χιόνι; Οι στρωμένες πίστες θα ειναι παγωμένες; Τα εκτός θα πρέπει να είναι καλά, μετά και τις χιονοπτώσεις μέσα στην εβδομάδα... Το χιονοδρομικό (ΧΚΠ); Θα έχουν συνέλθει από το -23 της Πέμπτης ή θα ξεπαγώνουν ακόμα; Δεν ρωτάω πολλά έ; :-)
 11. Να είσαι καλά Μιχάλη, είχε κολλήσει ο εγκέφαλος με τον Παρνασσό... Πολύ καλά περάσαμε την Τετάρτη στο Μαίναλο ! Από περιέργεια, ξέρει κανείς πως ήταν την Τετάρτη Παρνασσό;
 12. Οι άνεμοι πιστεύω δεν θα είναι πρόβλημα (εκτός από το παραπάνω κρύο), όλα δείχνουν οτι θα πέσουν. Για ομίχλη το φοβάμαι. Μοιάζει να φεύγουν τα πολλά σύννεφα κάπου μεταξύ 11-2 και μετά (Σκύρων high res, το regional δείχνει το άνοιγμα πιό αργά, snow-forecast: απόγευμα some clouds). Εμπειρία "πρόβλεψη ομίχλης στο χιονοδρομικό" δεν έχω πάντως καθόλου... Είμαι στο να πάω, επειδή δεν έχουν σχολείο τα παιδιά.
 13. Δυστυχώς για εμένα η χτεσινή μέρα είχε μια πολύ άσχημη στιγμή. Κάποιος νεαρής ηλικίας με snowboard κατεβαίνοντας με πραγματικά απίστευτη ταχύτητα προς το τέλος της πίστας Περικλής, παραλίγο (πιό παραλίγο δεν γίνεται) να προκαλέσει ατύχημα. Απ' ότι κατάλαβα, δεν έκανε (δεν προλάβαινε) κανένα ελιγμό αποφυγής, κατά τύχη δεν έγινε. Αυτό προς ενημέρωση όλων, και ποιό συγκεκριμένα υπόλοιπων γονέων (όποιος καταλάβει...), δασκάλων που κάνουν μαθήματα, υπεύθυνων λειτουργίας χιονοδρομικού, ας προσέχει/κάνει ο καθένας ότι μπορεί, προληπτικά, ή αφού δει κάποιο τέτοιο περιστατικό.
 14. Στο snowreport όμως στο ΧΚΠ λέει "ΒΔ μέτριος έως ισχυρός άνεμος", και να δούμε τι θα γίνει προς το μεσημέρι... σύμφωνα με το Σκύρων θα δυναμώσει πολύ. Και αυτό το ΒΔ ??? Ισχύει ??? Ενώ για αύριο προβλέπουν "A ασθενής" (SF βλέπουν πρόβλεψη?), που μάλλον ισχύει, αλλά ίσως όχι από πρωί πρωί ? Την ομίχλη την έχουμε σίγουρη μάλλον αύριο όμως έ? Σκέφτομαι να ανέβω... προσωπικά τρελαίνομαι για χιονόπτωση... να μπορώ να κάνω και λίγο σκί όμως...
×
×
 • Create New...