Jump to content

apanos

Χρήστης Forum
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

1,702 profile views
  1. Να μιλήσει ο γέροντας.
  2. Που είχε πάει εκδρομή το snowclub στο kaprun.
  3. Ο Μιχάλης έχει φανατικούς οπαδούς. Με τις πληροφορίες που μας δίνει έχουμε απολαύσει καταπληκτικές ημέρες σκι. Ευχαριστούμε.
  4. Μέλος ΕΣΤΟΥΧ 2,851 posts Φύλο:Male Εγγραφή: 15 Nov 2010 Posted Today, 12:33 PM Θα ανοιξω τον Δεκεμβριο........ ετοιμαστειτε....... ΜΕΓΑΛΕ πως σου ξέφυγε? Τον έκαψες τον Νοέμβρη. Χάλασες και το σερί. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.
  5. Έσκισε η βουνάρα για άλλη μία φορά!!!
  6. Ανεβαίνω Παρνασσό από το 1999. Φόλα σαν την χθεσινή δεν έχω ξαναφάει. Πίστες χωράφια, δρόμοι χάλια κλπ.κλπ... Ένιωθα ότι δεν βρισκόμουν σε χιονοδρομικό αλλά σε "επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες". Θα το σκεφθώ πολύ να ξανανέβω.
  7. 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  8. Θερμή παράκληση. Η εκδρομή να μην γίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.
  9. Σίγουρα η επιλογή ενός σωστού πέδιλου έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του χιονοδρόμου (ύψος,βάρος,επίπεδο) και τον λόγο έχουν οι "ειδικοί" (του snowclub στους οποίους έχω απεριόριστη εκτίμηση) και σίγουρα με ένα σωστό πέδιλο δεν λύνεται το πρόβλημα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί και ο σκιέρ. Και θέλω να αναφέρω ότι τα νέα πέδιλα είναι πιό απαιτικά από την αρχική εντύπωση που είχα σχηματίσει, αλλά όπως μου είπε και ο ΜΙΚ εάν τα πέδιλα ακολουθούσαν τον λάθοs τρόπο που κάνω σκι μάλλον δεν θα είχα διαλέξει σωστά.
  10. Ημουν μαζί με την καλή παρέα του snowclub το σάββατο στον Παρνασσό. Οταν άκουσα την Γιώτα να παραπονιέται για τον πάγο, θυμήθηκα το μεγάλο μου πρόβλημα (εφιάλτη) με τα παγωμένα και τις πίστες χωράφια. Ενιωσα ένοχα ευτυχής γιατί δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το πόσο άσχημο ήταν το χιόνι εκείνη την ημέρα. Τελικά αντιλήφθηκα ότι έχω λύσει το προβλημά μου με την αγορά των καινούργιων amphibio με τα οποία πέρασα από πίστες τσιμέντο (κόκκινι ηρακλή, βάκχο κλπ) χωρίς να αισθανθώ καμμία καταπόνηση και καμμία ανασφάλεια, Ασχολήθηκα δύο με τρία χρόνια μελετώντας τις συμβουλές του foroum και δοκιμάζοντας όσο πιο πολλά πέδιλα μπορούσα. Με τα χρήματα των ενοικιάσεων θα μπορούσα να είχα αγοράσει ένα ζευγάρι πέδιλα ακόμα. Πιστεύω ότι για ένα μέσο και ίσως αγύμναστο σκιέρ ο εξοπλισμός βοηθάει πολύ και θεωρώ σωστό που η Γιώτα ψάχνει για ένα καλύτερο πέδιλο εντός πίστας που θα την βοηθήσει και στους πάγους.
  11. Υ.Γ: Πάνο σε παρακαλώ να αναφέρεις αν βρήκες πουθενά φθηνότερα το παραπάνω πέδιλο, σε όλο το διαδίκτυο. Μακράν η καλύτερη τιμή από οποιαδήποτε προσφορά που υπάρχει στο διαδύκτιο.
  12. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΛΟ!!!!!!! Το δοκίμασα και φυσικά το αγόρασα (ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ). Μπράβο στα ελληνικά καταστήματα που καταβάλουν προσπάθεια και τα οποία πρέπει και να στηρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. (δύο χρόνια προσπαθώ να βρώ πέδιλα για αγορά). Παραδόξως την προηγούμενη ημέρα είχα παραγγείλει πέδιλα από το εξωτερικό μέσω Ιντερνετ (και ότι θα μου καθόταν) και φυσικά το ακύρωσα προτιμόντας να αγοράσω από ελληνικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή και δοκιμασμένο. Το πέδιλο είναι απίστευτο για την δική μου μικρή εμπειρία (αν και δοκίμασα πάνω από δέκα διαφορετικά είδη σε αυστρία και ελλάδα).
×
×
  • Create New...