Jump to content

coronerpanos

Χρήστης Forum
  • Content Count

    103
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by coronerpanos

  1. Καλησπέρα παιδάκια!! Το Σάββατο έχετε κάποια ενημέρωση για το αν θα ανοίξει η Στύγα? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα και από εμένα!! Σκεφτόμαστε από Μεσολόγγι να έρθουμε αύριο! Τι εικόνα έχετε?Έχει πέτρες?Αξίζει? Ευχαριστώ!!
  3. Ακριβώς φίλε μου!! Επιβεβαιώνω ότι το χιόνι ήταν επικίνδυνο μετά από κάποια ώρα!! Εμείς περάσαμε πολύ καλά!! Κάναμε την τρέλα μας και το ευχαριστηθήκαμε!! Καλό καλοκαίρι σε όλους!! Ραντεβού την νέα χιονοδρομική σεζόν με πολλά χιόνια και χαρές!!
  4. Αύριο 5 άτομα ξεκινάμε από Μεσολόγγι για την βουνάρα σας!! Σήμερα έχει μπάνιο στην παραλία... Γεια σου Ελλαδάρα μου με τα ωραία σου...!!!
  5. Την Κυριακή 10 τεμάχια από Μεσολόγγι ξεκινάνε για την βουνάρα σας!! Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε? Καλή χρονιά σε όλους!!!
  6. Έτσι έτσι να τα λέτε εσείς για να μην αναγκάζομαι να τα λέω εγώ...!!!
  7. Προσωπικά πιστεύω ότι οι δυνατότητες που έχει η Black Edition στο 90% των χρηστών είναι άχρηστες! Θεωρώ ότι η Silver Edition είναι η πιο συνετή επιλογή! Για 4Κ έχουμε ακόμη πάρα πολλά ψωμιά να φάμε! Δεν παίρνεις την Black Edition για τα 4Κ!Έχει άλλα χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν σε αυτήν την επιλογή! Όσοι το σκέφτονται ας ζυγίσουν τα θέλω τους και να δουν ποια απο τις 3 κάμερες ταιριάζει στις δικές τους απαιτήσεις!
  8. Πάντως η έως τώρα ενασχόληση με την νέα μου GoPro Hero 3+ Silver Edition μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις!! Και εξηγούμαι! Καταρχάς η μπαταρία όντως κρατάει περισσότερο και σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών!! Έχουν βελτιώσει τις αναλύσεις που στην δική μου περίπτωση είναι υπέρ αρκετές και αιτία που δεν πήρα την Black Edition ενώ είχα την δυνατότητα!! Το νέο σκάφανδρο είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το παλιό!! Λιγότερα προβλήματα με την σύνδεση μέσω WiFi και κατά πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με το παλιό!! Γενικά η κάμερα με καλύπτει πλήρως σύμφωνα με τις δραστηριότητες που κάνω!!Και θεωρώ ότι θα είμαι καλυμμένος για πολύ ακόμη μετά το λίφτινγκ που έκαναν στην σειρά 3+!! Δεν ξέρω αν την έχει κάποιος και αν έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα! Πάντως δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου!!
  9. Στο preview γίνεται η ποιότητα χάλια ή όταν το εξάγεις? Γιατί το χρησιμοποιώ και εγώ και κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει!!
  10. Είναι απλό το περιβάλλον!! Πρέπει να επενδύσεις και χρόνο!! Μόνα τους δεν γίνονται!! Βάλε και στο Γιουτούμπι βιντεάκια να δεις πως δουλεύει!!
  11. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το AVS!!!
  12. Τι αρχεία έχει η Sony?Τι προέκταση?
  13. Κατέβασε το πρόγραμμα της GoPro!! http://gopro.com/software-app/gopro-studio
  14. Είναι τέλεια...!!! Είμαι υπέρ ευχαριστημένος!! Βρες και ένα καλό πρόγραμμα Editing και είσαι άρχοντας!!! Ένα πρόχειρο βιντεάκι με την νέα...(Δες το με HD)
  15. Δεν εννοούν να παραγγείλεις από Αμερική!!! Αν έχεις κάποιον από εκεί να σου την φέρει!! Εγώ 2 πήρα και τις έφερα από Αμερική!!(Η μια είναι προς πώληση!) Τσάμπα είναι εκεί σε σχέση με τα χρήματα που ζητάνε εδώ οι αντιπρόσωποι!! Ψάξε κάποιον να σου την φέρει από εκεί!! Σχετικά με τα πιτσιρίκια κάνε κάθε θυσία να τα έχεις σε κάθε μορφή(Είτε βίντεο είτε φωτό).Θα το εκτιμήσουν όταν μεγαλώσουν...!!!
  16. Έναρξη για εμάς αύριο!!! Ξεκινάμε 5 άτομα από Μεσολόγγι για Βασιλίτσα!!!
  17. 18 Δεκεμβρίου έρχεται η νέα μου GoPro Hero 3+!! Η προηγούμενη πάει προς πώληση!! Αν ενδιαφέρεται κάποιος με ενημερώνει με ΠΜ!!
  18. Προλαβαίνεις να πάρεις μια GoPro!!!Χεχεχε!!! Θα δώσω την δικιά μου μάλλον!!! Σε πολύ καλή τιμή!!! Χαχαχα!!!
  19. Όχι δεν έσκασα...!!! http://e.dx.com/collection/201306/accessories-for-gopro/index.html?utm_source=dx&utm_medium=albums&utm_campaign=20130701accessoriesforgopro
  20. 1)Έχω τα παρελκόμενα έτοιμα που σημαίνει ότι δεν τα ξανααγοράζω!!(επιπλέον μπαταρίες,mount για τον καρπό,οθόνη,Battery Bacpac,βάση για αυτοκίνητο,ποδήλατο κτλ) 2)Κάνω καταδύσεις και θεωρώ ότι το κάλυμμα της Sony τα δείχνει πιο παραμορφωμένα σε σχέση με την GoPro! 3)To menu της Sony είναι χειρότερο σε σχέση με την GoPro! Απο ότι έχω δει σε βίντεο! 4)Η διαφορά χρημάτων είναι μόνο 20 ευρώ! Μερικοί θα έλεγαν ότι σε ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη η GoPro!Εγώ λέω ότι είναι πάνω κάτω είναι οι ίδιες!!Εννοώ ότι είναι προσωπική άποψη για το ποια έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας!! Για αυτό διάλεξα την GoPro!!Ελπίζω να σε κάλυψα!
  21. Εγώ έκανα παραγγελία την νέα GoPro 3+ Silver Edition!! Την περιμένω τα Χριστούγεννα!! Την απλή Silver Edition που μου την έφεραν τον Ιούνιο μάλλον θα την δώσω!! Όταν το αποφασίσω θα σας ενημερώσω μήπως και ενδιαφέρεται κανένας από εσάς!!(Αγορασμένη από Αμερική οπότε και η τιμή θα είναι ανάλογη!) Καλή εβδομάδα σε όλους!!
  22. Την σανίδα την πέρασα με p-tex και την έχω κερώσει δυο φορές!!Τα ρούχα όχι ακόμη!!Οι μπότες μέσα στο κουτί τους αερισμένες πλυμένες με τις ανάλογες σκόνες μέσα τους!! Πάω για αποβολή και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος??
  23. Πειράζει που κάνω ακόμη μπάνια? Επιείκεια θα υπάρξει? Θα περάσω την τάξη? Θα πάρω μυρωδιά από χειμώνα στις 31/10/13!!Μέσα σε μια αίθουσα...!!! Καλή παρέα και ελπίζω να είναι όλα τέλεια!! Καλημέρες πολλές!!!
  24. Εγώ θα συμβούλευα να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης της GoPro!!! Θα σε βοηθήσουν στα πάντα!! Εμένα δεν με βοήθησαν αλλά έγινε το αντίθετο!!!Χαχαχα!! Τους βρήκα το πρόβλημα που δεν το ήξεραν και το λύσαμε μαζί!!!Χαχαχα!! Ανταλλάξαμε καμιά 40 e-mails αλλά την βρήκαμε την άκρη!! Πολύ υπομονετικοί και αν δεν λυθεί το πρόβλημα σου δεν σε παρατάνε για κανένα λόγο!!! Ελπίζω να βοήθησα...!!!
×
×
  • Create New...