Jump to content

dude7

Χρήστης Forum
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good
  1. Η αληθεια ειναι πως τωρα που τσεκαρα τον χαρτη του χιονορομικου..εχει και μπλε πιστες..μια χαρα φενεται..αν ψηθει η παρεα εχω φυγειι! Φιλε GiGi ηθελα να σ ευχαριστησω για το info! οπως και για την συσταση του Κωστα του Κουρνετα σα δασκαλο στον Παρνασσο!πρεπει να πω δημοσια πως περα απο εξαιρετικος δασκαλος ειναι και γαμω τα παιδια! σορρυ για το off topic
  2. Το euroski που διαφημιζεται και στο σιτε. Πολυ καλη τιμη γι αυτα που προσφερει.. το χα ψησει ασχημα..αλλα τωρα που μου εμαθα οτι δεν εχει μπλε πιστες το borovets για αρχαριους..ξενερωσα
  3. Το 3μερο της καθαρας Δευτερας θ αξιζει ν ανεβει κανεις προς τα πανω η θα γινεται χαμος?! ειδα και μια εκδρομουλα που εχουν βαλει για το borovets σε πολυ καλη τιμη..αλλα διαβασα στο thread του borovets οτι δεν απευθυνεται το χιονοδρομικο τοσο σε αρχαριους και προβληματιστηκα..τι λετε εσεις?
  4. Οχι παιδια δεν ειναι με καθρεφτη και δεν την πηρα απ το intersport αλλα απ το boardgeneration.. Θα παω και στο μαγαζι να ρωτησω μεσα στη βδομαδα να δω τι θα μου πουνε.. Αυτο που μου ο αλλος ο φιλος με το χετε ξανακουσει?
  5. Γεια χαρα παιδια..θα θελα να κανω μια ερωτηση.. Σαν αρχαριος αγορασα μια μασκα σκι πριν λιγο καιρο, οχι πολυ ακριβη, ουτε πολυ φτηνη..και μετα τη 3η φορα που τη φορεσα..ειδα απειρα σημαδια πανω στο γυαλι..δε ξερω αν ειναι γρατζουνιες ακριβως..παντως με λιγο τριψιμο δε φευγουν! Και μου κανε πολυ εντυπωση! καθως παντα την ειχα μεσα σ αυτη τιν πανινη θηκη που μου τη δωσαν (δυστυχως δεν ειχε σκληρη θηκη)..και δεν την κακομεταχειριστηκα για να μπορω να το δικαιολογησω.. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?! Τις προαλλες που ειμουν Παρνασσο και καποιος με ειδε που τη χαζευα ξενερωμενος μου πε να βαλω λιγο υγρο καθαριστικο αυτοκινητου και ν αφαιρεσω ολη τη προστατευτικη μεμβρανη..αλλα πριν προχωρησω ειπα να ρωτησω και εδω!
  6. Για μας που ειμαστε αρχαριοι θα αξιζει ν ανεβουμε αυριο ή δε θα λεει λογω καιρου;!
  7. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Μαλλον για Παρνασσο με βλεπω γι αρχη..μιας και δεν εχω ανεβει ποτε στο βουνο αυτο.. Ναι η αληθεια ειναι οτι καθημερινη θα ταν καλυτερα απ αποψη κοσμου φανταζομαι..αλλα μου ναι λιγο δυσκολο λογω δουλειας..ισως καποιες Παρασκευες..θα δουμε.. Τωρα για το Σαββατο που σκεφτομαι ας πουμε..με τις υπαρχουσες πιστες ανοιχτες θα αξιζει?! λεω ν ανεβω..ετσι και αλλιως αρχαριος ειμαι.. Για τα μαθηματα..σκεφτομαι να κανω καποιο πολυωρο τυπου 2-3 ωρες..και μετα μονος μου practise..σιγουρα private θα ταν καλυτερα..αλλα πανε πολλα τα λεφτα..θα υπαρχει καποιο γκρουπακι που να ναι στο επιπεδο μου?θα ρωτησω βεβαια και εκει..απλα ηθελα και τη γνωμη σας..
  8. Καλησπερα και απο μενα! Καινουργιος στο χωρο και στο αθλημα του σκι! Περυσι εκανα 2 φορες τα πρωτα μου βηματα στο Καρπενησι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα αν και κατεξοχην τυπος της θαλασσας. Λογω καποιων προβληματων δεν καταφερα να ξανακανω..φετος ομως το χω παρει πολυ ζεστα! Το σκ των φωτων βρεθηκα στο πηλιο με την κοπελα μου (την οποια καταφερα να την πεισω να ξεκινησει και αυτη). Ειμαι στη φαση που κανω snow plow turns ανετα και το παλευω με το parallel (δε λεει ομως να κλεισει τελειως το uphill ποδι!). Μπορω να πω οτι εχω λιωσει οτι βιντεακι κυκλοφορει στο νετ σε θεματα εκμαθησης καθως και στο φορουμ. Θελω να ξεκινησω να ανεβαινω ειτε Παρνασσο ειτε Καλαβρυτα οσα σκ μπορω..και καλως εχοντων των πραγματων ισως και αυτο το σκ. Θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο κατα τη γνωμη σας απ τα 2 βουνα θα ταν καλυτερο για να ξεκινησω και αν εχετε να μου προτεινενετε καποιον καλο δασκαλο που θα με βοηθησει να ξεκολλησω..σκεφτομουν για την ομαδα του snowport να σας πω την αληθεια..Θ αξιζει ν ανεβω αυτο το σαββατο με το ski bus η' να τ αφησω για πιο μετα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Ξεχασα να πω ενα μπραβο για την εκπληκτικη δουλεια που εχετε κανει σα συλλογος με βαση τα οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης!
×
×
  • Create New...