Jump to content

christosp

Χρήστης Forum
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

christosp last won the day on April 19 2019

christosp had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Ἀθήνα-Ἀμφίκλεια
 • Ενδιαφέροντα
  Βουνό, σκι.

Contact Methods

 • Yahoo
  christospanagou@yahoo.gr

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Καλημέρα κι από 'μένα! Προσυπογράφοντας και συμφωνώντας με όλα τα παραπάνω για ουρές, κλειστό Ηρακλή κλπ. να προσθέσω το ανύπαρκτο "πάτημα" στην (αγαπημένη μου love for ever) Φτερόλακα. Όσο πάτησαν για το ΣΚ. Τίποτε άλλο. Από τη μια πλευρά πρέπει να ειπωθεί ότι έχουν κάνει κάποια θετικά πράγματα στο ΧΚΠ, ειδικά φέτος με τη διαχείριση της μικρής χιονόπτωσης. Από την άλλη όμως δεν γίνεται να μην τους επισημαίνουμε και τις ελλείψεις, αφού άλλωστε είμαστε πολλά αααα χροοοονια πιστοί "πελάτες". Την Φτερόλακα, την Φτερόλακα, την Φτερόλακα;) Ουφ, το είπα και ξεθύμανα... λίγο! ΚΑΙ ένα καλαμπούρια με snowboarder: Κατεβαινοντας την Αφροδίτη στη διασταύρωση με την κόκκινη (στο δίκτυ) έρχεται τρεχοντας/περπατώντας κάποιος, ο οποίος με ρωτούσε δυνατα: "ΜΗΠΩΣ ΕΊΔΑΤΕ ΚΑΜΊΑ ΣΑΝΙΔΆ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΑΠΌ ΔΩΩΩ"!!! Πολύ θράσος ο τύπος!!! Μήπως να ψάξουμε μαζί για να την βρούμε; Σκέφτηκα να του πω κάτι για το μυαλό που κουβαλάει, διότι 2 ώρες πριν είχα δει snowboarder να πέφτει πάνω σε ΣΚΙΕΡ, αλλά και σε παιδιά μικρά. Τελικώς του απάντησα με ένα ξερό ΟΧΙ και συνέχισα την κατάβαση. "λουράκι" θέλει το μυαλό τους όχι η σανίδα!!!
 2. Πίσω κίνηση+ χειμερινά + χέρια. Συμφωνώ 100%. Έτσι οδηγείται μια Μπέμπα. Ειδικά η Ε36... (τι θυμάμαι τώρα)! Πολύ ωραίες στιγμές, πολύ ωραία διαδρομή (η αγαπημένη μου) πολύ ωραίες εικόνες. Να 'στε καλά που ανεβάζετε τέτοια βίντεο!
 3. Χαίρομαι για τα καλά νέα σχετικά με τους αγνοούμενους. Εύχομαι πάντα έτσι να τελειώνουν αυτές οι υποθέσεις. Στον αγαπητό συμφορουμιτη vro, σχετικά με το ναΐδριο του Προφητου Ηλιού, συμφωνώ μαζί του όπως άλλωστε φαίνεται και στο προηγούμενο μήνυμα μου. Θα πρέπει να είναι ανοικτό για να εξυπηρετήσει τυχόν αναγκη. Εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γνωρίζουμε και πρέπει να είναι κλειδωμένο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός. Πάντως, αν δεν υπάρχει κάτι νεότερο, μάλλον η διαχείριση (άρα και τα κλειδιά) ανήκει σε άλλον και όχι στην τοπική εκκλησία.
 4. Λόγω ιδιότητας επιτρέψτε μου να συνεισφέρω από θεολογικής πλευράς. Κάθε Ναός ή ναΐδριο ή Μονή υπάγονται κατά περίπτωση στην "πνευματική" δικαιοδοσία του επιχωριου επισκόπου. Είναι όμως τελείως διαφορετικό θέμα ποιο πρόσωπο - νομικό ή φυσικό- ασκεί τη διαχείριση. Για παράδειγμα σκεφτείτε το Ίδρυμα της Παναγίας της Τήνου. Ανήκει μεν πνευματικώς στον επίσκοπο αλλά η διαχείριση ασκείται από το ΔΣ του Ιδρύματος στο οποίο μπορεί να μετέχουν και κληρικοί υποδειχθεντες από την τοπική Εκκλησία. Το ίδιο ισχύει και σε άλλα Ιδρύματα ή Κτήματα στα οποία έχουν ανεγερθεί ναοι. Όσον αφορά λοιπόν στο εν λόγω ναΐδριο του Προφήτου Ηλιού στο ΧΚΠ, δεν φαίνεται να ανήκει διαχειριστικως στην Ι. Μ. Θηβών και Λεβαδείας, τεκμαιρόμενον τούτο από τα επίσημα στοιχεία καταγραφής ναών και παρεκκλήσιων στον επίσημο ιστοχώρο της Μητροπόλεως. Αν κάποιος μπορεί να ελέγξει τα σχετικά έγγραφα του ΧΚΠ θα διαπιστωθεί πιθανόν (ερώτημα υποβάλλω, όχι άποψη) ότι αφού ανήκει χωροταξικως στο Χιονοδρομικό επομένως υπ'αυτου ασκείται η διαχείριση. Επομένως, στο δια ταύτα, τα κλειδιά δεν φαίνεται να τα έχει κάποιος παπάς... Έτσι, για να το πούμε απλά. Θα πρέπει με την ευκαιρία όμως τούτη να συγχαρώ και τους υπεύθυνους του ΧΚΠ για τις ιερές Ακολουθίες που οργάνωσαν φέτος για πρώτη ( ; ) φορά και να ευχηθώ να συνεχιστούν και του χρόνου.
 5. Οντως, το μήνυμα του χιονοδρομικού θέλει επαναδιατύπωση. Το χιόνι ήταν όπως ήταν και ξέρουμε λόγω εποχής και συνθηκών "πως ήταν". Επίσης, η διάστρωση στις πίστες όλοι είδαμε σε τι κατάσταση βρισκόταν. Οι διατυπώσεις σε ανακοινώσεις καλό είναι να τυγχάνουν ιδιαίτερης επεξεργασίας ούτως ώστε να αποφεύγονται (οι δικαιολογημενες) λανθασμένες εντυπώσεις. Τέλος πάντων. Όποιου ήταν εύκολη και ανέξοδη κατά το μάλλον ή ήττον η μετάβαση στο ΧΚΠ καλώς έκανε και πήγε. Όποιος δεν ήρθε, επίσης καλά έκανε, αφού δεν είμαστε φέτος στερημένοι από χιονοδρομία, διότι είχαμε άλλες καλές ημέρες!
 6. Όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα έχει ηλιοφάνεια σήμερα. Από την άλλη ο καιρός έκανε τα παιχνίδια του, πότε άνοιγε ποτέ έκλεινε. Λίγο βροχή που σταματούσε, λίγο ομίχλη που κατά διαστήματα διαλυοταν, λίγο αέρας που "έκοβε" και ξαναρχιζε... λίγο το ένα λίγο το άλλο... αλλα: σκι κάναμε! Στερημενοι φέτος δεν είμαστε, οπότε όλα καλά! Γι αυτό πάντα λεω: η ζωή είναι ωραία!
 7. Εγώ σκέφτομαι να ξαναπάω. Ρίσκο μεν αλλά... Την Κυριακή ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα, επομένως αύριο Σάββατο πρωί μάλλον θα ρισκάρω. Λένε οι φίλοι, ότι είμαι τυχερός... Θα δοκιμάσω τα όρια της τύχης μου λοιπόν, αύριο.
 8. Είμαι σήμερα ΧΚΠ και άκουσα μια φήμη, αλλά επειδή είναι καλή την μεταδίδω κι εγω:ενδεχομένως το άλλο ΣΚ να λειτουργήσει πάλι το Χιονοδρομικό! Ουαου! Μακάρι! 12 Μαΐου και σκι στον Παρνασσό. Η ζωή είναι ωραία!
 9. Σκι τεστ έγινε σίγουρα τη Μ. Δευτέρα. Προσωπικά, δοκίμασα της HEAD και μου άρεσαν πολύ. Απ' ο, τι είδα αλλά και ρώτησα η nordica δεν είχε έρθει. Την blizzard από την άλλη δεν πρόλαβα λόγω έλλειψης χρόνου να την εντοπίσω. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι πολύ ωφέλιμη η ύπαρξη τέτοιων εκδηλώσεων αφού δίνεται η ευκαιρία στους Χιονοδρόμος να δοκιμάσουν και οι εταιρείες από την άλλη να δοκιμαστούν και να διαφημίσουν. Μακάρι να γίνονται πιο συχνά.
 10. Ααα ναι, τον θυμάμαι! Ωχ! Μη μου βαζεις ιδέες τώρα! Ω, ρε παντόφλα! Αυτό είναι από άλλη ταινια:με τον Αντωνάκη και την Ελενιτσα: πρώτα μπαίνει η κουλούρα και μετά αρχίζει η παντόφλα! Διαχρονική ατάκα, επίσης.
 11. "Σταρένιος", τι εννοεί ο ποιητής;
 12. Αμαν! Αυτό για την κάμερα, δεν το είχα σκεφτεί! Μην με δει η σύζυγος, γιατί έχω παρέα!
 13. Συμφωνώ κι εγώ ότι άνετα μπορούσε να παραταθεί η διάρκεια λειτουργίας του ΧΚΠ σήμερα πολύ περισσότερο, αλλά... τα είπαμε παραπάνω. Για αύριο αν άκουσα καλά η βλαχολακα θα είναι έτοιμη. Επομένως αν βοηθήσει και ο καιρός...
 14. Συμφωνώ κι εγώ ότι το κλείσιμο στις 14:00 είναι... Σήμερα έδωσαν παράταση ένα... τεταρτο Τι να πω ομως: από ντιπ κι ολοτελα, όπως λέει και η παροιμία. Αυτή η κίνηση όμως δείχνει έναν "προβληματισμό" των υπευθύνων του ΧΚΠ. Ας ελπίσουμε να το ξανά σκεφτούν για το εναπομείναν διάστημα λειτουργίας.
×
×
 • Create New...