Jump to content

ΑΛΕΞΗΣ

Σύμβουλος ΔΣ
 • Content Count

  11,650
 • Joined

 • Days Won

  29

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by ΑΛΕΞΗΣ

 1. Και για σένα να ήταν και για όποιον άλλον, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους συντονιστές, ότι δεν είμαστε τίποτα πεντάχρονα που δεν καταλαβαίνουμε πότε ξεπερνάμε τα όρια. Αυτή η ιστορία με τα πολιτικά, τα θρησκευτικά και γενικώς κάποια θέματα, θέλει λίγο διάκριση. Δεν είναι όλα για ένα τσουβάλι, όπως δεν είναι και η καθημερινότητά μας μόνο ski και χιονοδρομικά κέντρα. Είμαστε κοινοί θνητοί που μας απασχολούν κι άλλα θέματα και θέλουμε να τα συζητήσουμε και εδώ μέσα. Λήξις...
 2. Χρήστο, θύμισέ το εκεί που πρέπει (αν πρέπει κάπου) και σβήσε ότι δεν σου αρέσει. Συστάσεις προς όλους επιστρέφονται στον αποστολέα.
 3. Στην ελληνική γλώσσα λειτούργησαν όλοι οι πατριάρχες εκεί μέσα Αχιλλέα. Ελληνικό πνεύμα δημιούργησε αυτό το κτίριο, Έλληνες αρχιτέκτονες της Μικράς Ασίας, όπως και τη νομοθεσία του Βυζαντίου ο Ιουστινιανός την έγραψε στα ελληνικά. Αν δεν ήταν η γλώσσα και η εκκλησία μας, δεν θα γράφαμε σ' αυτό το forum τώρα στα ελληνικά. Το περί "ιδιοκτησίας" πρώτη φορά το διαβάζω. Αν αναφέρεσαι στο Ε9, προφανώς όσοι το λένε είναι άσχετοι. Μήν υιοθετείς τέτοιες απόψεις.
 4. Ο.Κ. Κατάλαβα. Μόνο εμείς έχουμε σχέση με την Αγιά Σοφιά, ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Οι τούρκοι ουδέποτε την ένιωσαν δική τους. Μόνο κάτι συνθήκες έχουν υπογράψει γι' αυτήν, τις οποίες και αγνοούν σκοπίμως.
 5. Αχιλλέα, μόνο ως Έλλην ομιλώ. Δεν είμαι κάτι άλλο.
 6. Εμμανουήλ... σύνελθε. Οι πολιτικοί μας αγαπούν την πατρίδα (όποια θεωρούν) και μάς νοιάζονται βρε... για μάς κοπιάζουν και στεναχωριούνται... Τί; Αμφιβάλλεις;
 7. Γιώργο, υπάρχουν πολλά άλλα που με κάνουν να νοιώθω οργή (όχι ντροπή) και συμβαίνουν στη χώρα μας. Απέναντι όμως, υπάρχει ένας ψυχοπαθής που του κάνουν όλοι αέρα και τον χαϊδεύουν. Αυτόν για να τον αντιμετωπίσεις θα πρέπει να αρχίσεις να παραλογίζεσαι κι εσύ (εμείς δηλαδή), επειδή παίζει για εσωτερική κατανάλωση. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε αντιπαράθεση; Μπορούμε; Θέλουμε; Μή μας διαφεύγει ότι η διπλωματία των απέναντι είναι από τις καλύτερες, σε αντίθεση με τη δική μας που ακόμη παίζει πασιέντζα σε windows xp... Ψυχραιμία λοιπόν.
 8. Νομίζω οτι ο παππούς το πήρε για τις καθημερινές μετακινήσεις του εγγονού του...
 9. Το πρόβλημα με τον δρόμο θα ξεπεραστεί;
 10. Καλά τα λες ρε Γιώργο αλλά τί ακριβώς να εκτιμήσουμε και πόσο; Επειδή πάω Παρνασσό ή Πήλιο και βλέπω τη θάλασσα από κάτω; Ωραία θέα δεν λέω, αλλά όταν τρομάζεις να ανέβεις από την κίνηση ή φθάνεις επάνω και δεν δουλεύει η Στύγα ή ο Ηρακλής επειδή, απλώς φυσάει ή ξεπαγώνουν, τότε ξεχνάς και τη θέα και όλα τα καλά του κόσμου. Εάν βέβαια οι ξένοι τουρίστες αυτά τα εκτιμούν, τότε καλώς έχει. Μακάρι να έρχονται συνεχώς. Καλό μάς κάνει.
 11. Έχει κρυφτεί κάποιο μήνυμα; Πού ακριβώς είναι οι βαριές εκφράσεις ρε παιδιά να τις διαβάσουμε κι εμείς. Ο Βασίλης είναι ο αρθρογράφος του επίμαχου άρθρου; Γρηγόρη, κι εμένα το άρθρο μου φαίνεται ουτοπικό. Μόνο θεωρία. Αλλά αυτή είναι η άποψή μου για πολλούς λόγους. Δεν υποχρεούται κανείς να την υιοθετήσει. Έχω όμως δικαίωμα να γελάω με τη σύγκριση ελληνικών και ξένων χ/κ, αφού τη θεωρώ ανόμοια/αστεία/άδικη. Τί να κάνουμε τώρα; Να μή λέμε ούτε την άποψή μας;
 12. Εκεί με το λεωφορείο την... άκουσα λίγο. Ευτυχώς δεν ήξερε σημάδι...
 13. Καλό το μοντέλο της Ferrari δεν λέω... Το άλλο όμως;;;
 14. Εγώ, αντιθέτως, πιστεύω πως ποτέ δεν θα εκλείψουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 15. Οι εταιρείες έχουν εστιάσει σε δύο πράγματα για τα επόμενα δύο χρόνια: 1.. Στην αυτονομία, με τον στόχο στα 500 χλμ. 2.. Στον χρόνο φόρτισης των στοιχείων, να πέσει περίπου στα 10΄ για το 80%. Βέβαια, οι αντιπροσωπείες αποφεύγουν επιμελώς να αναφέρουν το κόστος αντικατάστασης μιάς ή περισσοτέρων μπαταριών, κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και να το ψάξουν πριν από οποιαδήποτε κίνηση.
 16. Κώστα, οι καιροί αλλάζουν. Όποιος θέλει να βοηθήσει έχει 8-9 μήνες περιθώριο να πληρώσει συνδρομή και να συμμετάσχει κανονικά. Κι εγώ είμαι από τους φανατικά αντίθετους με τις εξ αποστάσεως συνελεύσεις, αλλά την Κυριακή δόθηκε η δυνατότητα σε μέλη από πολλές περιοχές, και εκτός Ελλάδος, να συμμετάσχουν. Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις.
 17. Περίπου στις 12:40 τελειώσαμε. Μετά συνεχίσαμε χαλαρή κουβέντα, όσοι απομείναμε, για καμιά ώρα ακόμη.
 18. Ασυναρτησίες του KonKanα Βαγγέλη. Τί περιμένεις;
 19. Πώς ακριβώς το εννοείτε το "Εξαιρετική περίπτωση" αγαπητέ; Να τρώτε εσείς κι εμείς να βλέπουμε; Κάποιος να του την κόψει;
 20. Μέτσοβο Θερμοκρασία : +0,9°C υγρασία : 84% βαρόμετρο : 1020,7 hPa άνεμοι : 29,1 km/h ΑΒ συνθήκες : Χιόνια πολλά...
 21. Ένας από τους πλέον αξιόλογους και αξιοπρεπείς ανθρώπους του συλλόγου μας και του forum, πενθεί από χθες τον χαμό της μητέρας του. Ο MakisM. Ο χαμός της μητέρας, σε όποια ηλικία και κατάσταση αυτή βρίσκεται, είναι δυσάρεστος. Ακόμη πιο δυσάρεστος, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεσαι στην κηδεία. Μάκη να ξέρεις οτι νοερά είμαστε όλοι εκεί, δίπλα σου. Εύχομαι υγεία στην οικογένειά σας και σε όλον τον κόσμο και φυσικά, ΔΕΝ ξεχνάμε τη μητέρα.
 22. Χριστός Ανέστη σε όλους. Υγεία και κάθε καλό.
 23. Εκτός ή πίστα;
 24. Ούτε το post για ορειβατικό σε θέλει. Φαντάσου να ονειρευόσουν να κάνεις κιόλας...
×
×
 • Create New...