elgreco 32 Report post Posted June 20, 2008 Μμμμμμμάλιστα.........................τελευταία μέρα του διδύμου......................αυτό λέει πολλά....................... Να σε χαιρόμαστε Πρόεδρε και συνεορτάζοντα, καλό κουράγιο στο έργο σου και πάντα με σύνεση.......................... Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 20, 2008 Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας...............................Αλήθεια (δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για μένα) τα γεννέθλιά μου, μου τα θύμισε μία συνάδερφος το πρωί στο γραφείο οι οποία με κυνηγούσε να μου ευχηθεί..... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας, να είστε όλοι καλά και εσείς και οι αγαπημένοι σας Να ευχαριστήσω όλους εσάς που προσφέρεστε να μου μάθετε σκι...............................................τα σημειώνω εγώ αυτά τα ιδιαίτερα που μου τάζεται και ελπίζω να σας δω όλους στο «λιώσιμο στο σκι» που ετοιμάζουμε για την εκδρομή εξωτερικού για να με διδάξετε. Χιόνια, πολλά χιόνια σε όλους τον επερχόμενο χειμώνα με ατελείωτο σκi.................... Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον batu (ξέρει αυτός γιατί) Τεό.....................έχει "αγώνα" την Κυριακή στο Μαίναλο...........................ξεκούραση την προηγούμενη (I want to ride my bicycle) ..................χαίρομαι που σας έχω παρέα μου ...............μετά από 2 μπουκάλια Whisky, έχω ακόμη την ίδια άποψη..............Getting older sucks Καληνύχτα Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted June 20, 2008 Τεό.....................έχει "αγώνα" την Κυριακή στο Μαίναλο...........................ξεκούραση την προηγούμενη (I want to ride my bicycle) Ψιτ.... αθληταρά.... το πιλατο είναι 22/6... αυτό που λέω εγώ... είναι .... 28/6.... Δεν διαβάζεις προσεκτικά μου φένεται.... Μόνο στα θέματα του ΧΚΚ δεν αφήνεις να έσει τίποτα κάτω.... Καληνύχτα.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 20, 2008 Χρονια Πολλά Ανέστη!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted June 20, 2008 χρόνια πολλά και καλά!! Με υγεία πάνω από ολα και δημιουργικότητα.. φιλικά , Λενα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted June 21, 2008 Χρόνια πολλά Ανέστη! Να είσαι γερός και του χρόνου τριπλός! Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted June 21, 2008 Xρόνια πολλά κι από μένα Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 21, 2008 χρονια πολλα και απο μενα παιδια οτι επιθυμειτε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 21, 2008 χρονια πολλα προεδρε οτι επιθυμεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 21, 2008 Χρόνια πολλά συνονόματεεεεεεεεεεεεεε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted June 22, 2008 Ανακοινώνω στο φιλοθεαμον κοινό του snowclub ότι η Ιρα (Snowflake) είχε σήμερα την ονομαστική της εορτή και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ότι απέκρυψε την πολύτιμη πληροφορία επιμελώς... Αν δεν ήταν στην παρέα ο τέως, πρώην κτλ να μας ενημερώσει θα κοιμόμαστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου. Εγγυρες πηγές αναφέρουν ότι η μέχρι πρότεινος αξιότιμη ταμίας του συλλόγου μας , απέκρυψε την εορτή της προκειμένου να αποφύγει το κέρασμα στους εκδρομείς του Μαινάλου. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδή σήμερα πέρασα μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου, με γέλιο μέχρι δακρύων και μαύρισμα από το ξεσκέπαστο νέο απόκτημα της Ιρας της εύχομαι ολόψυχα Κάθε πρόστυχη επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα Φιλικά (πάντα) Ρανια Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 22, 2008 Σε ποιο ημερολόγιο τη βρήκατε τη γιορτή ρε κορίτσια και μ ανάβετε φυτιλιές νυχτιάτικα? (Η σύζυγος είναι συνονόματη με την Ιρα και εδώ και τριάντα κάτι χρόνια παραπονιέται που δεν έχει ονομαστική εορτή) (Θα τρέχω και για δώρο τώρα?) Αν γιορτάζεις πάντως Ιρα χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted June 22, 2008 πασπαρτού! Των Αγίων Πάντων! (η δικιά μας Ιρα πάντα τότε γιόρταζε. Κοίτα μην μπεις σε έξοδα τσάμπα ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 22, 2008 ΟΚ το 'πιασα.Δεν είχα προσέξει τους Αγιους Πάντες Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 22, 2008 Χρόνια Πολλά, να την χαιρόμαστε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 23, 2008 Ανακοινώνω στο φιλοθεαμον κοινό του snowclub ότι η Ιρα (Snowflake) είχε σήμερα την ονομαστική της εορτή και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ότι απέκρυψε την πολύτιμη πληροφορία επιμελώς...Αν δεν ήταν στην παρέα ο τέως, πρώην κτλ να μας ενημερώσει θα κοιμόμαστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου. Εγγυρες πηγές αναφέρουν ότι η μέχρι πρότεινος αξιότιμη ταμίας του συλλόγου μας , απέκρυψε την εορτή της προκειμένου να αποφύγει το κέρασμα στους εκδρομείς του Μαινάλου. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδή σήμερα πέρασα μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου, με γέλιο μέχρι δακρύων και μαύρισμα από το ξεσκέπαστο νέο απόκτημα της Ιρας της εύχομαι ολόψυχα Κάθε πρόστυχη επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα Φιλικά (πάντα) Ρανια ....ωωωχχχχ με τσακώσατεεεεεε,,,,,,, φτου,, τελικά δεν θα το γλυτώσω το κέρασμα, Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές (και οχι μόνο) Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted June 23, 2008 ...εύχομαι ολόψυχα κάθε πρόστυχη επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα...Με ζητήσατε ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 23, 2008 Με ζητήσατε ; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές (και οχι μόνο) αααχχχχχχχχχ Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted June 23, 2008 Χρονια σου πολλα φιλεναδα!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted June 23, 2008 Χρόνια πολλά και καλά καλη και υπεροχή μας Ίρα!!!! Να έχεις πάντα στην ζωή σου χαρες & αγάπη! Μαύρη ζώνη είπαμε, ε? καλα θυμαμαι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 23, 2008 Ευχαριστώωωωωωωωω ...καλά θυμάσαι Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted June 23, 2008 Χρόνια Πολλά Ίρα. Ό,τι καλύτερο Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted June 23, 2008 Χρονια πολλα και απο μενα Χρηστο,(τωρα το ειδα ).Αν και εχεις τα 2πλα χρονια απο μενα καλα κρατιεσαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted June 23, 2008 Χρόνια Πολλά Χρήστο. Ό,τι καλύτερο να το βρεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 23, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Πρόεδρε σου το είπα και αλλού.............μη λες τέτοια για την ηλικία σου γιατί δε προβλέπεται από το καταστατικό και προβλέπω καθέρεση!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites