Yota 472 Report post Posted May 28, 2008 Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!! Φιλιά πολλά Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted May 28, 2008 Να τα εκατοστήσουν όσοι έχουν σήμερα τα γεννεθλιά τους από την ομάδα εργασίας εκδρομών και εξωτερικοί συνεργάτες αυτών... Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted May 28, 2008 ...αν το ρουφιανοπρόγραμμα τα λέει καλά και κάποιος άλλος εχει γενέθλια σήμερα και το κρύβει ...εγώ δεν θα πω, αλλά εχει μαντρί Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 28, 2008 υγεια και ευτυχια Ρανια............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 28, 2008 ...αν το ρουφιανοπρόγραμμα τα λέει καλά και κάποιος άλλος εχει γενέθλια σήμερα και το κρύβει <_> ...εγώ δεν θα πω, αλλά εχει μαντρί υγεια και ευτυχια Ρανια............ Πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι η Ράνια έχει μαντρί! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 28, 2008 υγεια και ευτυχια σε ολους !! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted May 28, 2008 Πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι η Ράνια έχει μαντρί! Θεός Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 28, 2008 Nα τα κατοστήσεις Ράνια και νά΄ναι όλα καλά,...μα πολύ καλά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 28, 2008 Nα τα κατοστήσεις Ράνια και νά΄ναι όλα καλά,...μα πολύ καλά!η Ρανια Μιτσαρα ΘΑ τα εκατοστησειεσυ που τα πατησες δεν μας λες και μας τους νεοτερους πως ειναι; :LOL: :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 28, 2008 Aχ καλέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι υπέροχο το συναίσθημα να αποκτάς καινούργιους φίλους και ακόμα καλύτερο όταν αυτοί σε θυμούνται και σε τιμούν τέτοιες μέρες . Η ημέρα των γενεθλίων μου πέρασε με πολλή δουλειά εκτός σπιτιού. Λυπάμαι που δεν απάντησα νωρίτερα. Και τώρα η ευχή μου για φέτος: Να πάω εκδρομή για σκι στην Ευρώπη, με την καλύτερη παρέα του κόσμου, στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο και με λιγότερο από 500 ευρώ . Με τόσες ευχές σήμερα νομίζω θα βγει εεεεε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 29, 2008 Περιμεναμε γλυκα στου φλοκα χθες... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted May 29, 2008 Χρόνια Πολλά Serj, να τα εκατοστήσεις ... Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 29, 2008 Αγαπητέ Pefto έχεις δίκιο. Ηταν άλλοι οι τυχεροί χτες. Πιστέψτε θα προτιμούσα να είχα περάσει τη βραδιά μαζί σας παρά δουλεύοντας ως τις 2 Επιφυλάσσομαι όμως Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 29, 2008 Αγαπητέ Pefto έχεις δίκιο. Ηταν άλλοι οι τυχεροί χτες. Πιστέψτε θα προτιμούσα να είχα περάσει τη βραδιά μαζί σας παρά δουλεύοντας ως τις 2 Επιφυλάσσομαι όμως Μεχρι τις δυο!!... Τελικα τον εσωσες η πηδηξε απο το μπαλκονι; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 29, 2008 Πελάααααατες μου! Μάκη αν έβλεπα πελάτες ως τις 2 θα είχα λαλήσει εδώ και καιρό... Ολα έχουν ένα όριο Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 29, 2008 Aχ καλέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Είναι υπέροχο το συναίσθημα να αποκτάς καινούργιους φίλους και ακόμα καλύτερο όταν αυτοί σε θυμούνται και σε τιμούν τέτοιες μέρες . Η ημέρα των γενεθλίων μου πέρασε με πολλή δουλειά εκτός σπιτιού. Λυπάμαι που δεν απάντησα νωρίτερα. Και τώρα η ευχή μου για φέτος: Να πάω εκδρομή για σκι στην Ευρώπη, με την καλύτερη παρέα του κόσμου, στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο και με λιγότερο από 500 ευρώ . Με τόσες ευχές σήμερα νομίζω θα βγει εεεεε??? τα τρια γινονται το τελευταιο ομως με τιποταποσα ειπες;500; :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 29, 2008 Θα σας πω ένα μυστικό: το έχω κάνει το παραπάνω με 550. Ηρθε η ώρα να σπάσει το ρεκόρ! σσσσσσσσ! Θα μας ακούσουν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 30, 2008 στειλε μου πμ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 31, 2008 Χρόνια πολλά στη xrysa μας που μεγάλωσε άλλο ένα χρόνο και την χάσαμε και από τις συναντήσεις μας αλλά και από καμιά ομάδα εργασίας. Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 31, 2008 Χρόνια πολλά στη xrysa μας που μεγάλωσε άλλο ένα χρόνο και την χάσαμε και από τις συναντήσεις μας αλλά και από καμιά ομάδα εργασίας. Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις! Mμμμ...Χρηστο, μου φαινεται οτι εχεις μπερδεψει τις Χρυσες.... Αλλο η xrysa και αλλο η xrisa Xrysa χρονια πολλα! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 31, 2008 χρονια πολλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 31, 2008 Χρόνια πολλά Χρύσα ...ελπίζω να τα πουμε στην επόμενη εκδρομή του συλλόγου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 31, 2008 χρονια πολλα και απο μενα αραγε θα μας διαβασει; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted June 9, 2008 Χρονια σου πολλα. Που χαθηκε ξερει κανεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 9, 2008 Κοντεύει να πολιτογραφηθεί Ελβετός. Χρόνια Πολλά, πρόβατε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites