anemar 6 Report post Posted September 28, 2006 Χρονια πολλα σε ολους εστω και ετεροχρονισμενα,αλλα δεν ειχα προσβαση σε net ελεω Ε.Σ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted September 28, 2006 Μακης Χρονια Πολλα αν και λιγο αργοπορημενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 28, 2006 Bρε βρε βρε!!..Ο Ανεμαριος!! Που χαθηκες βρε παιδι! Ουτε Internet Cafe δεν ειχε κοντα στο στρατοπεδο; Γραψε μας τα νεα σου. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 29, 2006 Χρόνια πολλά κι από εμένα και απο την Ανθή!!!!Ρε ανύπαρκτε έχεις εξουσιοδότηση να εκπροσωπείς την Ανθή ? αυτή είναι σοβαρή κοπέλα ρε γμτ...πώς ξέπεσε έτσι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 29, 2006 Χρόνια Πολλά και καλά, με ευχές να ΜΗΝ σε εκπροσωπεί αυτό το avatar την φετινή σαιζόν!! Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 29, 2006 Χρόνια Πολλά και από μένα και μην τους ακούς για το μασάζ! Αφού δεν έκανε πεντικιούρ καλά είσαι ακόμα Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 29, 2006 Χρόνια Πολλά και καλά Zox & Batu Ραντεβού on da slopes (να μας κάνετε την χάρη να εμφανιστείτε φέτος!!!) Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted September 29, 2006 Και πάλι πολλά πολλά ευχαριστώ σε όλους πλην του προέδρου. Ο οποίος παρόλο που μπήκε δις στο topic απέφυγε να ευχηθεί. Εντάξει λόγω ηλικίας τον συγχωρώ. Θα μάθει στη πορεία. Οχι θα σε άφηνα έτσι νομίζεις @snowcat Μην παρεξηγείς τον Λάππα δεν το κάνει από καρμιριά. Απλά έχεις χάσει , σαν νέος, αρκετά επισόδια του σίριαλ "Τα μπατόν και άνθρωπος που τα μισούσε" @Acidgurl Ναντίνα με ενδεχόμενο νυχτερινό σκι στο Παρνασσό και επέκταση του ωραρίου τις καθημερινές. (Παίζουν σαν πιθανότητα) πολύ φοβάμαι ότι και φέτος το avatar μου θα είναι επίκαιρο. Αλλά φέτος θα το κοπανάω από τη χαρά μου. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 29, 2006 "Τα μπατόν και άνθρωπος που τα μισούσε" ??? Η αλήθεια είναι πως δε βλέπω σίριαλ, θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας, οπότε σίγουρα το έχω χάσει αυτό το επισόδειο... αφου μόνο σ'αυτές τις κατηγορίες εντάσεται Δεν φαντάζομαι να είναι παρεξηγήσιμο το χιούμορ μου????? Φιλικά, Ρούλα (snowcat) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 29, 2006 Δεν φαντάζομαι να είναι παρεξηγήσιμο το χιούμορ μου?????'Οσο υπάρχει η Yota...ποτέ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted September 30, 2006 "Τα μπατόν και άνθρωπος που τα μισούσε" ???Η αλήθεια είναι πως δε βλέπω σίριαλ, θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας, οπότε σίγουρα το έχω χάσει αυτό το επισόδειο... αφου μόνο σ'αυτές τις κατηγορίες εντάσεται Δεν φαντάζομαι να είναι παρεξηγήσιμο το χιούμορ μου????? Φιλικά, Ρούλα (snowcat) Χιούμορ και παρεξήγηση δεν πάνε μαζί. Κανένα πρόβλημα λοπόν. Πάντως για τα επισόδια που έχασες μη σκας ρίξε αν θες μια ματιά ΕΔΩ στην περίληψη Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 30, 2006 Βαγγέλη Χρόνια Πολλά με υγεία...να σε χαίρεται ο γιός σου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 30, 2006 Βαγγέλη καταρχήν Χρόνια πολλά και καλά (αν και με καθυστέρηση), ....κατά δεύτερον, έχεις τρελαθείιιιι ???? τι είναι αυτά που ανεβάζεις πρωί πρωί, έρχονται οι πελάτες και εγώ τους λέω "μισό λεπτό γιατί έχω μια δουλίτσα" και κάθομαι και βλέπω.......αυτό τον τον άσχετο τον τελευταίο τον άθλιο σκιέρ....... ......κατά τρίτων ... αυτός έμαθε στον ακατανόμαστος να κάνει τούμπες ???? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted September 30, 2006 @snowflake & Αλέξης ευχαριστώ πολύ παιδια. @snowflake Έχεις χάσει κι εσύ επισόδια βλέπω Ίρα. Το ποστ είναι σχεδόν ενός έτους, αλλά πάντα επίκαιρο και διαχρονικό. Όχι ο ακατανόμαστος είναι natural. Φυσικό ταλέντο πέρα ως πέρα και δεν χρειάζεται οδηγίες και μαθήματα για το κωλοτούμπινγκ του. Άσε που έχω την αίσθηση ότι το στυλ τους διαφέρει λίγο. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΟΝ (ο ακατανόμαστος) Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 30, 2006 Φαντάζομαι πως αν δεν ήταν το χιόνι, τα χέρια του θα έβγαζαν σπήθες Κατά τ' άλλα, φανταστικό βιντεάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλικά, Ρούλα. Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 30, 2006 .....βρε το ξέρω οτι είναι παλιό αλλά γιατί μας το θύμισες????? ε????ε???? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted October 2, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και απο εμενα.......... Να σε χαιρεται (και να χαιρεσαι ) η οικογενεια σου !!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted October 2, 2006 Αν κ πολύ αργά,Χρόνια πολλά κ από 'μενα παρόλο που δν έχουμε κ καμια ιδιαίτερη σχέση.. Ότι επιθυμείς..Χιόνια πολλά κ καλά.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 2, 2006 ,Χρόνια πολλά κ από 'μενα παρόλο που δν έχουμε κ καμια ιδιαίτερη σχέση.. Υπαρχουν και μερικοι τυχεροι... χρονια πολλα Δονμελι, οσον αφορα το κωλοτουμπινγκ το εχω σε βιντεο σε ολες τις εκδοχες του... βεβαια 00.30 και μεθυσμενος εβγαινε ποικιλοτροπως και απ'ολες τις πλευρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 3, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε πάντα καλά. Αριστοτέλη να σε χαίρετε κι εσένα το "τσούρμο" σου. Πάνο μου κάνεις νάζια ?? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 3, 2006 μη ξεχνας εχω βιντεακι σου στα ανω κελλαρια... μη προκαλεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 4, 2006 Καλά ντε πως κάνεις έτσι ? Αμέσως να τα πάρεις στα σοβαρά . Λέμε και καμιά βλακία να περάσει η ώρα Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 8, 2006 Kiamosq, Χρόνια Πολλά με γερά πόδια για exreme καταβάσεις!! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted October 8, 2006 Χρόνια πολλά και καλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted October 8, 2006 Χρόνια πολλά κ καλά..Ό,τι επιθυμείς να το βρείς μπροστά σου,δίχως ιδιαίτερο κόπο.. Κ για να μην ξεχνιόμαστε..Χιόνια πολλά.. Το ευχετήριο μου μήνυμα βλεπει το φως της δημοσιότητας.. Quote Share this post Link to post Share on other sites