nanad 101 Report post Posted August 21, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις ευχές σας. Φέτος ίσως πέρασα τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής μου, καθώς και τα πιο ωραία γενέθλια που έχω κάνει. Ελπίζω κι εσείς να περάσατε υπέροχα στις διακοπές σας και εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι από τις καλύτερες. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted August 21, 2006 Χρόνια πολλά Κων/νε και πάντα με υγεία. Καλή χρονιά να έχεις φέτος. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted August 21, 2006 Να είσαστε όλοι/όλες ευτυχισμένοι / -ες με υγεία, αγάπη. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 21, 2006 Γειά σου Νανά μου, welcome back!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, χάρηκα πολύ που διάβασα ότι πέρασες τόσο όμορφες διακοπές, σου εύχομαι ολόψυχα στο εξής να περνάς πάντα τόσο καλά και καλύτερα!! Φιλιά πολλά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 22, 2006 Χρόνια πολλά Νανά! καλά να περνάς! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 24, 2006 Mil χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα γεμάτα όμορφες καθημερινές στιγμές! Υγεία να έχεις να χαίρεσαι τα βουνά μας... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 24, 2006 Γενέθλια; Χρόνια πολλά λοιπόν κι από μένα, ό,τι επιθυμείς, υγεία πάνω από όλα και καλή διάθεση Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 24, 2006 Αλέξη Χρόνια πολλά με υγεία!!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted August 24, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted August 24, 2006 Χρόνια πολλά Αλέξη Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted August 25, 2006 Χρόνια Πολλά κι από εμένα! Σου ευχομαι φέτος να κάνεις και το καλύτερο σκι της ζωής σου (της μέχρι τώρα φυσικά). Φιλιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted August 26, 2006 Ελα Αλεξη, με πλησιασες κατα ενα χρονο! Χαρουμενα γενεθλια! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted August 26, 2006 Ελα Αλεξη, με πλησιασες κατα ενα χρονο! Χαρουμενα γενεθλια! Φιλικα ΜακηςΜ Που θα πάει θα σε φτάσω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 28, 2006 Ε...τρέχα λίγο παραπάνω κι εσύ ρε Αλέξη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 1, 2006 Έχουμε εορταζόμενους ?(Δεν βλέπω κίνηση). Anyway, χρόνια πολλά και καλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα 1 Σεπ ή γιόρταζαν προχθές 30 Αυγ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 1, 2006 Κι εγώ δεν έχω κανέναν στο μυαλό μου από το Σύλλογο εκτός του μικρού Αλέξανδρου Χρόνια πολλά σε όλους πάντως που γιορτάζουν, σήμερα έμαθα ότι γιορτάζουν και οι Θάλειες Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 2, 2006 Χρόνια πολλά και σήμερα σε όσους γιορτάζουν ... Μάμα, Μάμας Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 2, 2006 Αλέξανδρε χρόνια σου πολλά!Ο πρόεδρος και ο mil τι είναι? Αλέξιοι ή Αλέξανδροι? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 2, 2006 Αλέξανδρε χρόνια σου πολλά!Ο πρόεδρος και ο mil τι είναι? Αλέξιοι ή Αλέξανδροι? Άλλο ΑΛΕΞΗΣ και άλλο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ... ο Αλέξης γιορτάζει άλλη ημέρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 2, 2006 Μα τι λες τώρα; Θα γιόρταζε ο πρόεδρός μας και θα το περνούσαμε έτσι χαλαρά;;;; 15 αρνιά θα ψήναμε στο τσαρδί του Συλλόγου και βέβαια θα είμασταν όλοι καλεσμένοι Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 3, 2006 Μα τι λες τώρα; Θα γιόρταζε ο πρόεδρός μας και θα το περνούσαμε έτσι χαλαρά;;;; 15 αρνιά θα ψήναμε στο τσαρδί του Συλλόγου και βέβαια θα είμασταν όλοι καλεσμένοι Εμ , γι αυτό δεν είδα κίνηση Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 4, 2006 Ο πρόεδρος και ο mil τι είναι? Αλέξιοι ή Αλέξανδροι?Είναι και οι δύο Αλέξιοι και εορτάζουν στις 17 Μαρτίου, «Αλεξίου, ανθρώπου Του Θεού» και πολιούχου Καλαβρύτων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 4, 2006 Τα 2 τελευταία χρόνια παίρνω τηλεφωνήματα για την γιορτή μου 1/9. Πιο πριν δεν είχα ιδέα... Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. Φιλικά Νανά (Αθηνά) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 9, 2006 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 9, 2006 Χρονια Πολλα Ναντινα κι οτι επιθυμεις Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites