cmeletis 6 Report post Posted January 11, 2007 Ποιον μελετη βρε παιδιά??? Σε γενεθλια αναφερεστε φανταζομαι καποιου συνονοματου μου.... Χρονια πολλα παντως και απο μενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted January 11, 2007 Ευχαριστώ παιδιά, αν και δεν θα ήθελα να μου θυμίζετε ότι γέρασα ένα χρόνο ακόμα ! Ps: cmeletis ! Τελικά κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνος, σε αυτό τον κόσμο με αυτό το όνομα ! Και ακόμα πιο περίεργο είναι ότι όταν συστήνομαι όλοι μου λένε, τι περίεργο όνομα και από που βγαίνει ? Αλλά την οδό Αγ. Μελετίου στην Κυψέλη την ξέρουν όλοι ! Τεσπα, για γενέθλια μου λένε χρόνια πολλά. Και το όνομά μου το γιορτάζω στις 12 Φεβρουαρίου !!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 18, 2007 ......Μαιρούλα μας να σε χαιρόμαστε, χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις, να είσαι πάντα χαμογελαστή και μέσα στην απίστευτη ενέργεια που είσαι πάντα και ότι σκεφτείς θα το πετύχεις !!!!! ...ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!!! ..... και να μην ξεχνάμε over - poulover ακούει??? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 18, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου...! Να τα 100στήσω Αλλά, να 'στε καλά και εσείς για να με χαιρόσαστε και εγώ ακόμη καλύτερα για να σας τυραννάω ...στο χ/κ ........! Φιλάκιαααααααααα.......! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,207 Report post Posted January 18, 2007 Μαιρούλα...εγώ θα σου ευχηθώ αύριο. Δεν το ξεχνάω με τίποτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 18, 2007 Πολύχρονη κι από μένα . Ό,τι επιθυμείς! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 18, 2007 Θάνο, Θανάση, Θανάση εκ Θεσσαλονίκης, όπως και όποιος άλλος μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σας χαιρόμαστε και να χαίρεστε πολλούς - πολλούς ολόλευκους χειμώνες Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,207 Report post Posted January 18, 2007 Χθες γιόρταζε κι ο Αντώνης από την Πάτρα. Σήμερα γιορτάζει κι αυτός ο περίεργος τύπος με το Jokey από το Αίγιο...σιγά τ' αυγά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 18, 2007 Χρόνια πολλά και στον Αντώνη και στον Jokey ! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 18, 2007 ....Χρόνια πολλά σε όλους.. ....αααα Jokey μακριά απο τις κακές συναναστροφές Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,207 Report post Posted January 18, 2007 αααα Jokey, εδώ κακιά συναναστροφή...εδώ κακιά συναναστροφή αγνόησέ την επιδεικτικά...ζηλεύει το παλιοκόριτσο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 18, 2007 Πολύχρονη κι από μένα. Ό,τι επιθυμείς!Κι απο μένα επίσης. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 18, 2007 Μαιρούλα...εγώ θα σου ευχηθώ αύριο. Δεν το ξεχνάω με τίποτα........ε....??OK Εγώ θα σ'ευχαρηστήσω από σήμερα....! ....Αι στο καλό σας...! Με συγκινήσατε βρε! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted January 18, 2007 Χρόνια Πολλά τρελοκοτσιδού Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς περισσότερο να το πάθεις! Τελικά εμείς οι αιγόκεροι έχουμε ειδικό κώδικο επικοινωνίας,έτσι εξηγείται το οτι αναπτύξαμε αμέσως αυτήν την ιδιαίτερη σχέση με το που σε γνώρισα :D φιλάκια Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 18, 2007 ....κακιά συναναστροφή κοίτα τι σου έχωωωω..... σκουφακι ωραίο!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 18, 2007 Χρόνια σας πολλά! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 18, 2007 Χρόνια Πολλά τρελοκοτσιδού Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς περισσότερο να το πάθεις! Τελικά εμείς οι αιγόκεροι έχουμε ειδικό κώδικο επικοινωνίας,έτσι εξηγείται το οτι αναπτύξαμε αμέσως αυτήν την ιδιαίτερη σχέση με το που σε γνώρισα :D φιλάκια Οδυσσέας .....Σίγουρα έτσι εξηγείται Οδυσσέα μου.....! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !! .....Αχ εμείς οι αιγόκεροι....! Φιλάκια Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 18, 2007 Τελικά εμείς οι αιγόκεροι έχουμε ειδικό κώδικο επικοινωνίας,έτσι εξηγείται το οτι αναπτύξαμε αμέσως αυτήν την ιδιαίτερη σχέση με το που σε γνώρισα :D ...και εγω ρε Οδυσσεα Αιγοκερος ειμαι....λες να μας παρεξηγησουν.......... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
gili 3 Report post Posted January 18, 2007 Ααααχ εσεις οι Αιγοκεροι ζειτε για να μας πριζετε..χιχιχιχιχι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ κ σου ευχομαι να μη μαθεις ποτε σκι....γιατι υπαρχει και το SNOWBOARD χεχε...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 18, 2007 .....εξω απο 'δω παλιόπαιδο snowboardα παρασύρεις τα αθώα κοριτσάκια...... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Alfie 0 Report post Posted January 18, 2007 Μαιρουλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα, νασαι παντοτε καλα, υγιης και ευτυχισμενη, και να μας χαριζεις χαρουμενες στιγμες , με τον αυθορμητο χαρακτηρα σου, οπως μονο εσυ, τοσο καλα ξερεις να κανεις!!!!! Quote είμαι extreme ψαλίδι Nickel Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 18, 2007 Ευχαριστώ πολύ όλους και να ευχηθώ και εγώ σε όσους γιόρταζαν χτες. ( ακούς εκεί στη γιορτή μου και να μην έχουμε κάνει σκι ακόμη ? ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 18, 2007 ...τελικά το Squeezee πως το λένε στα ελληνικά..????Zell am See! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΘΑΝΟΣ_ΘΕΣ 0 Report post Posted January 18, 2007 Ευχαριστώ και εσείς ότι ποθείτε προπάντων υγεία! και πολλά πολλά... πολλά! χιόνια!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted January 18, 2007 Χρονια πολλα σου ευχομαι και εγω με τη σειρα μου. Να σε χαιρονται! Quote Share this post Link to post Share on other sites