apoplanitarxis 59 Report post Posted December 23, 2006 Ευχαριστω πολυ ολους....χαιρομαι που η Γιωτα παραδεχτεικαι οτι ειναι 'εστω' και ενα μηνα μεγαλυτερη αν και θατην φτασω σε μερικα χρονια..........και στην δηλωτη δεν πειραζει ας μην κερδιζω γιατι ως γνωστον οποιος κερδιζει στα χαρτια..........!!!!!!!!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 23, 2006 .....γιατι ως γνωστον οποιος κερδιζει στα χαρτια.......Μη τον πιστεύεις Γιώτα! Αυτά τα λένε όσοι χάνουν για να ..........παρηγοριούνται. Χρόνια πολλά κι απο μένα Τίμο! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 23, 2006 Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε να τα χιλιάσεις...... !!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 23, 2006 ...χαιρομαι που η Γιωτα παραδεχτεικαι οτι ειναι 'εστω' και ενα μηνα μεγαλυτερη...κούνια που σε κούναγε ΡΕ...το κοριτσάκι μας το καημένο, θα κάνει Χριστούγεννα με ψυχικά τραύματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 23, 2006 ...κούνια που σε κούναγε ΡΕ...το κοριτσάκι μας το καημένο, θα κάνει Χριστούγεννα με ψυχικά τραύματα...Με όλο το σεβασμό πρόεδρε, εγώ στηρίζω τη Γιώτα μας! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 23, 2006 Χρόνια πολλά και από εμένα...πατριώτη Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 23, 2006 Πολύχρονος Τίμο,γερός,δυνατός και να ξεζουμίσεις τα πέδιλα στο carving!!!! Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 24, 2006 Με όλο το σεβασμό , εγώ στηρίζω τη Γιώτα μας! Κι εγώ αυτό προσπαθώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 24, 2006 Τζένη σου εύχομαι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, ό,τι επιθυμείς... Επιτέλους να ξεκινήσεις καλή κυρία να μπαίνεις στο φόρουμ για να μας διαβάζεις και να σε διαβάζουμε... Όσοι είσασταν Καπρούν την ξέρετε ήδη..... επίσης χρόνια πολλά και καλά σε όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα και δεν τους γνωρίζω... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 24, 2006 Τζενούλα Χρόνια πολλάααα, οτι επιθυμείς να το έχεις!!! Θα συμφωνήσω με την Γιώτα μας αντε να σε δούμε και εδώ.... άντεεεε.... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 24, 2006 Κι εγώ αυτό προσπαθώ.Σε πιστεύω, σε πιστεύω! Χρόνια πολλά Αλέξη μας!!!!!Σε σένα και την οικογένεια σου. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 24, 2006 Ναι Τζένη! Χρόνια πολλά κι απο μένα. Θα σε δω στην κοπή της πίτας μας! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 24, 2006 Ο Τιμος ΑΚΟΥΕΙ? Χρονια πολλα παππου... και ειπαμε δεξια στροφη δεξι χερι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted December 24, 2006 Χρονια πολλα Τζενη! Ο,τι επιθυμεις! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 24, 2006 Χρόνια πολλά φίλε, και ότι επιθυμείς να το βρεις! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 25, 2006 Ccgr, christosz, Χριστίνα Κ2, εύχομαι χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και τους φίλους σας και να σας χαιρόμαστε όλοι.. Χρόνια πολλά επίσης σε όλους τους Χρήστους, Χρίστους & Χριστίνες του Συλλόγου και του φόρουμ. Παιδιά σύντομα πολλά χιόνια και μακριά σεζόν..Να περνάτε πάντα καλά. Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 25, 2006 Ccgr, christosz, Χριστίνα Κ2, εύχομαι χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και τους φίλους σας και να σας χαιρόμαστε όλοι.. Χρόνια πολλά επίσης σε όλους τους Χρήστους, Χρίστους & Χριστίνες του Συλλόγου και του φόρουμ. Παιδιά σύντομα πολλά χιόνια και μακριά σεζόν..Να περνάτε πάντα καλά. Φιλικά Γιώτα καθως και τον Κο Λαππα που η Γιωτα μας τον ξεχασε... αλλα ειναι αργα ειπαμε.. Χρονια πολλα παιδια!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 25, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σας που γιορτάζετε σήμερα. Άντε να ρίξει και λίγο χιόνι, ώστε το "κέρασμα" να γίνει πάνω στα βουνά!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 25, 2006 Χρονια Πολλα παιδια.Υγεια πανω απ ολα,ευτυχια και προσωπικη επιτυχια Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 25, 2006 Xρονια σας πολλαα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 25, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και τις δικές μου ευχές στους Χρήστους, Χρίστους και Χριστίνες, αλλά και σε όλη την παρέα του snowclub. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να φέρουν ζεστασιά στις καρδιές μας και κρύο στα χιονοδρομικά μας, και επιτέλους να έρθει και το χιονάκι που σε κάποιους από εμάς τόσο πολύ έλειψε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 25, 2006 Χρόνια σας πολλά. Υγεία και ευτυχισμένες στιγμές. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 25, 2006 καθως και τον Κο Λαππα που η Γιωτα μας τον ξεχασε... αλλα ειναι αργα ειπαμε.. Χρονια πολλα παιδια!!! Ωχ! Όντως.... ....Ευτυχώς τον θυμήθηκα σήμερα πρωϊ - πρωί γιατί αλλιώς ποιός με γλίτωνε....... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 25, 2006 Χρόνια καλά και χιόνια πολλά σε όλους Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 25, 2006 Κορίτσια, χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείτε, πάντα χιόνια και χαρές Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites