vouli 2 Report post Posted January 29, 2007 Πολύχρονοι και οι δύο, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 29, 2007 Παιδια σας ευχαριστω ολους, και χρονια πολλα στον συνονοματο spiderman. ΥΓ Γουρλιδικη τελικα η γιορτη μας, κατι εριξε επιτελους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 29, 2007 Χρονια πολλα παιδια , πολυχρονοι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 29, 2007 υγ.και για οσους δε το ξερουν τα 38 εκλεισε η Υοτα, οπου να΄ναι αλλαζει -αντα group. Αυτό σου το είπε ένα πουλάκι να υποθέσω; Τιμή μου και καμάρι μου!! Θελουμε φωτος και βιντεακια!!!... (απο τη Βασιλω εε;; οχι απο τα γενεθλια σου...η τα γενεθλια της Yota) Σωστά, σωστά Μάκη μου, γιατί άλλωστε οι φωτο από τα δικά μου γενέθλια είναι ακατάλληλες!!! Παιδιά, ευχαριστώ όλους, κι εσείς νά 'στε καλά κι ό,τι επιθυμείτε Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 29, 2007 Χρόνια Πολλά και στους δύο!!!! Να είσαστε ευτυχισμένοι και να περνάτε πάντα υπέροχα. Πάνο, θα γίνεις πατέρας???? αν ναι, χαίρομαι πολύ και να ζήσετε να το χαρείτε το παιδάκι όπως εσείς θέλετε Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 29, 2007 εγώ γιατί νόμιζα ότι η Γιώτα γινόταν 28?? δεν κανω πλακα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 εγώ γιατί νόμιζα ότι η Γιώτα γινόταν 28?? δεν κανω πλακα! α) Γιατι εισαι μικρος και απειρος... β) Γιατι μεχρι να ξεκινησει να κανει σκι...δεν μετραγανε οι χειμωνες γ) Γιατι ...απο μαθηματικα πως παμε; Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Συνεχισε παντως...η κολακεια ποτε δεν εβλαψε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 29, 2007 εγώ γιατί νόμιζα ότι η Γιώτα γινόταν 28?? δεν κανω πλακα! Εσένα παλικάρι μου πολύ σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή Δεν βαριέσαι Αλέξανδρε....ένα νούμερο είναι....βλέπεις τί κάνει το πολύ.........σκι; Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!! α) Γιατι εισαι μικρος και απειρος... Τσ, τσ, τσ....τί κακία είναι αυτή; Μικρό είναι το παιδί, όχι στραβό..... β) Γιατι μεχρι να ξεκινησει να κανει σκι...δεν μετραγανε οι χειμωνες Σας το είπα ότι έχει να κάνει με το πολύ σκι..... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Παιδι ειναι το...παιδι; Η αντρας; Για να ξερουμε και μεις που το πας Αλεξανδρε παληκαρι μου, ....εμεις τα ειπαμε Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Για οσους εχουν μπερδευτει, πρεπει να διαβαζετε ταυτοχρονως και το http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...indpost&p=70465 Ειναι multithreading η πλακα... Το χασμα των γενεων...τσ τσ τσ.... edit: Το thread μολις εφαγε....πλαστικη εγχειρηση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 29, 2007 edit: Το thread μολις εφαγε....πλαστικη εγχειρηση Είπα να φανώ ελαστική με τα νιάτα , άλλωστε κατά βάθος, δεν είμαι κακός άνθρωπος Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 29, 2007 αστους μην τους ακούς βρε Γιωτάκη! Σε ζηλεύουν...! Φιλικα Αλεξανδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Είπα να φανώ ελαστική με τα νιάτα , άλλωστε κατά βάθος, δεν είμαι κακός άνθρωπος Ναι, ναι...Στο τελος θα μεινω εγω μονο ο ...Κακος Μαγος του Φορουμ (πως λεμε η Κακια Μαγισσα...) Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Μπραβο παληκαρι μου , μια χαρα το πας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 29, 2007 αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα η ζήλια χτυπάει κόκκινα! Φιλικα Αλεξανδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Εσυ, σαν καλο παιδι, φροντισε να περνας με το πρασινο Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Και προσεχε, μην αρχισουμε καμπανια "Σωστε τον Αλεκο...." Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 29, 2007 Βρε Mάκη εγώ το μονο που είπα είναι ότι δεν δείχνει για 28, 25 άντε 26 την κανεις...! με έφαγες! Με πορτοκαλι κάνει να περνάω? Φιλικα Αλεξανδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Βρε Mάκη εγώ το μονο που είπα είναι ότι δεν δείχνει για 28, 25 άντε 26 την κανεις...! με έφαγες!Με πορτοκαλι κάνει να περνάω? Φιλικα Αλεξανδρος Οχι καλε!!...Και γω την πρωτη φορα που την ειδα ειχα την εντυπωση οτι προχθες εκλεισε τα 18 Αυτη η μερα θα μεινει χαραγμενη για παντα στη μνημη και των δυο Οσον αφορα το πορτοκαλι...ξερεις το ανεκδοτο για τα χρωματα στα φαναρια; Πορτοκαλι σημαινει "...αντε 5-6 ακομα χωρανε" Λοιπον τι λεγαμε;...Ασε στην ηλικια μου ξεχνας ολα περνανε γρηγορα! Σαν χθες μου φαινεται οτι βγηκε πρωθυπουργος ο Σημιτης Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted January 29, 2007 Χρονια πολλα να σας χαιρονται και οτι επιθυμειται να το εχετε.Πανο με το καλο ο διαδοχος.Γιωτα αστους να λενε οσο εσθανεσαι εισαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 29, 2007 Παιδιά , χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα . Να στε πάντα καλά. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 30, 2007 Χρόνια πολλά Γιώτα Χρόνια πολλά φίλε Στιγμές από το πάρτυ του Παναγιώτη Πάντα όσο αισθάνεσαι φίλε πάντα http://files.snowclub.gr/MIK/happybirthdaypanos.wmv Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 30, 2007 Νασαστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και οι δυο !!!!!!!!!!!!!...................και Να σας χαιρονται οι αγαπημενοι σας !!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 30, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Πάνο και Γιωτούλα, ότι επιθυμείτε και ελπίζω ο "παππούς" να σας (μας) κάνει δωράκι την πιο άσπρη του γεννιάδα για το επόμενο ΣΚ Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 30, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Πάνο και Γιωτούλα, ότι επιθυμείτε και ελπίζω ο "παππούς" να σας (μας) κάνει δωράκι την πιο άσπρη του γεννιάδα για το επόμενο ΣΚ Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Και για τα επόμενα 15 ΣΚ παρακαλώ!!!!! Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted January 30, 2007 Γιώτα & Πάνο, Χρόνια Πολλά και από εμένα!!! Σας εύχομαι, πάνω απ' όλα, να είστε καλά (δηλ. με γερούς χιαστούς ) για να χαίρεστε παιδιά, σκυλιά, πούδρες, ότι επιθυμεί ο καθένας... ε.// Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrysa 0 Report post Posted January 30, 2007 παιδακια χρονια σας πολλα με υγεια! καθε ευτυχια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 30, 2007 http://files.snowclub.gr/MIK/happybirthdaypanos.wmv Ρε το κατεβάσατε?έχει σκι μέσα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites