KonstantinosV 0 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια σας πολλά Γιώτα , Πάνο. Να είστε γεροί και χαρούμενοι!! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 28, 2007 Βρε ξενύχτηδες! Και λέτε εμένα μετά..... Ευχαριστώ πολύ, νά 'στε καλά, c4nc3r η ευχή πολύ καλή, ώστε σε κάτι χρόνια να μου εύχεστε κι εμένα αυτό που εύχεσαι στο αντιπρόεδρο!! Πανούλη, Nickel, πολύχρονος κι εσύ, να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι την οικογένεια!!! Σε βλέπω σε 3-4 χρόνια με 2-3 πιτσιρίκια, μέγα δάσκαλο!!! Καλά, τώρα συνειδητοποιώ, ότι με τον Nickel, έχουμε και γιορτή την ίδια μέρα.....κάτι καρμικό τρέχει σε αυτό το ΔΣ... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια Πολλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 28, 2007 Χρονια Πολλα κι απο μενα! Οτι επιθυμειτε να το βρειτε! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 28, 2007 Ολοψυχα σας ευχομαι χρονια πολλα παιδακια και οτι επιθυμειτε να το παθαιτε!!!Παντως ρε Γιωτα πρεπει ωα εχεις καλο οργανισμο δεν σου φαινεται καθολου οτι εισαι τοσοοοοοοοοοοοοοοο...... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά και στους δύο σας και από μένα ! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 28, 2007 χρονια πολλα και απο εμενα παιδια πολυχρωμοι και εντοιχιζόμενοι η καλυτερα εντοιχιονισμενοι και η δυο χρονια πολλα και απο εμενα παιδια πολυχρωμοι και εντοιχιζόμενοι η καλυτερα εντοιχιονισμενοι και η δυο Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά με υγεία, γεροί και δυνατοί και οι δύο βρε ακούς Γιώταααα.... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 28, 2007 Χρονια πολλά παιδιά, τις καλύτερες ευχές μας και ότι επιθυμείτε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 28, 2007 Χρονια πολλα παιδια! Οτι επιθυμειτε! Παντα υγεια και χαρες! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά κι από εμένα! Γιώτα ό,τι καλύτερο επιθυμείς σου εύχομαι με υγεία και ευτυχία! Πάνο άντε και καλός μπαμπάς! ...τί έχει να τραβήξει το παιδάκι, από χιονοδρομικό σε χιονοδρομικό θα το τρέχεις Φιλικά, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 28, 2007 χρόνια πολλά και από εμένα!! ό,τι καλύτερο εύχομαι και στους δύο σας !! ευχές για προσωπική ευτυχία και υγεία!! φιλικά , Λένα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά παιδιά και στους δυο. Όλα να σας έρχονται όπως τα θέλετε Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά κι από εμένα παιδιά! Ότι επιθυμείτε .... να το πάθετε. Καλά εσύ Nickel το έπθες ήδη. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 28, 2007 Χρόνια πολλά αδέλφια και εύχομαι τα χιόνια της Ευρώπης, να έρθουν σύντομα κι εδώ. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 28, 2007 πω πω, Βρε Πάνο συγχώρα με. Πίναμε καφέ σήμερα και δεν το ήξερα. Χρόνια Καλά αγόρι μου και ευτυχισμένος. Γιώτα Χρόνια Πολλά και σε εσένα. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Alfie 0 Report post Posted January 29, 2007 Οσο τυπικο κιαν ακουγεται, λογω του ελαχιστου της γνωριμιας μας, σας ευχομαι ολοψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Γιωτα μου, ο,τι επιθυμεις... Nickel, αν ενιωσες ενα απλο σκιρτημα , μαθαινοντας τον ερχομο του τεκνου σου, ευχομαι η ουσιαστικη αφιξη του, να σε απογειωσει !!! Ναστε παντοτε καλα! Quote είμαι extreme ψαλίδι Nickel Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 29, 2007 Ευχαριστω παίδες για τις ευχες... Τα γιορτασα καλα στη Βασιλω. Φιλιά υγ. και για οσους δε το ξερουν τα 38 εκλεισε η Υοτα, οπου να΄ναι αλλαζει -αντα group. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Ρε συ μεγαλε... Βασιλιτσα πηγατε, ...χιονι βρηκατε... ...και αντι να ανεβαζεις φωτογραφιες και βιντεακια, το'χεις ριξει στο κουτσομπολιο;; Αντε κανε καμμια δουλεια της προκοπης, αχαϊρευτε... Θελουμε φωτος και βιντεακια!!!... (απο τη Βασιλω εε;; οχι απο τα γενεθλια σου...η τα γενεθλια της Yota) Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ Ρε ΜΙΚ, εσυ τι καθεσαι; Τον καιρο διαβαζεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 29, 2007 Χρόνια Πολλά κ ευτυχισμένα….να είστε πάντα χαρούμενοι κ χαμογελαστοί Γιώτα…εσύ ξέρεις καλύτερα τι ποθείς…εύχομαι να έρθει σύντομα Πάνο, είσαι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει…εύχομαι οικογενειακή ευτυχία κ με το καλό να δεχτείτε το καινούργιο μέλος της… Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Ρε συ μεγαλε... Βασιλιτσα πηγατε, ...χιονι βρηκατε... ...και αντι να ανεβαζεις φωτογραφιες και βιντεακια, το'χεις ριξει στο κουτσομπολιο;; Αντε κανε καμμια δουλεια της προκοπης, αχαϊρευτε... Θελουμε φωτος και βιντεακια!!!... (απο τη Βασιλω εε;; οχι απο τα γενεθλια σου...η τα γενεθλια της Yota) Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ Ρε ΜΙΚ, εσυ τι καθεσαι; Τον καιρο διαβαζεις; Χρόνια Πολλά κ ευτυχισμένα….να είστε πάντα χαρούμενοι κ χαμογελαστοί Γιώτα…εσύ ξέρεις καλύτερα τι ποθείς…εύχομαι να έρθει σύντομα Πάνο, είσαι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει…εύχομαι οικογενειακή ευτυχία κ με το καλό να δεχτείτε το καινούργιο μέλος της… Ρε αξιολογο ατομο...ακομα καθεσαι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted January 29, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ME ΥΓΕΙΑ (και στους δύο), ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ (ξέρεις εσύ) ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ ΧΙΑΣΤΟΥΣ (κι εσύ ξέρεις). ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 29, 2007 Χρόνια πολλά κι από μένα παιδιά να έχετε πάντα αυτό που επιθυμείτε. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted January 29, 2007 Χρόνια Πολλά και από εμένα!!! Να είσαστε πάντα καλά, υγιείς και ευτυχισμένοι ! Ελπίζω να σας γνωρίσω σύντομα και από κοντά, αν και υπό τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες των Καλαβρύτων (ήλιος....ήλιος...ήλιος), πιο πιθανό το βλέπω να ανεβαίνετε για πικ-νικ, παρά για σκι ! Φιλιά, Ιωάννα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 29, 2007 Πάνο, είσαι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει...Όλγα, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι πάνω στη Γη. Περίπου άλλοι 5.999.999.999. Όταν γνωρίσεις και δεύτερο άνθρωπο λοιπόν θα ανακαλέσεις το ανέκδοτο... Quote Share this post Link to post Share on other sites