apoplanitarxis 59 Report post Posted July 21, 2009 Να σας ζησει και ελπιζω οταν μεγαλωσει λιγο να μην αλλαζει τα σκι του τοσο συχνα σαν τον πατερα του διοτι ο οικογενειακος προυπολογισμος θα βγει off!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted July 22, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! κι εσεις οτι επιθυμείτε να το βρείτε και τα χρόνια πολλά στους συνονοματους και τους γενεθλιάζοντες!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 26, 2009 Βουλα χρονια πολλα αντε και του χρονου διπλη Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted July 27, 2009 Aριστοτέλη Χρόνια Πολλά και καλά!!! Να εχεις πάντοτε υγεία και να σε διακρίνει αυτή η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και η αστείρευτη ενέργειά σου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted July 27, 2009 Xρόνια πολλά Αριστοτέλη, με υγεία κι ευτυχία! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted July 27, 2009 Aριστοτέλη Χρόνια Πολλά και καλά!!!Να εχεις πάντοτε υγεία και να σε διακρίνει αυτή η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και η αστείρευτη ενέργειά σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. η Ράνια τα είπε με τον καλλίτερο τρόπο. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted July 27, 2009 Πολυχρονος Αριστοτελη, να εισαι παντα καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 27, 2009 Χρόνια πολλά στη Βούλα μας και ......ξέρει κάτι ο Korn που μιλάει για διπλή και τριπλή; ...και συ μικρέ(Αριστοτέλη),να τα κατοστήσεις και νά΄ναι όλα καλά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,218 Report post Posted July 27, 2009 ξέρει κάτι ο Korn που μιλάει για διπλή και τριπλή;Οι ρουφιάνοι ξέρουν πάντα κάτι παραπάνω... ΑΡΤΕΜΗΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 27, 2009 Χρόνια Πολλά Αριστοτέλη Χρόνια Πολλά Βούλα Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 31, 2009 Βουλα, Αριστοτελη, Χρονια Πολλα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted July 31, 2009 Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted July 31, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους να είστε καλα!!(vouli, αριστοτέλη, vivaski)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted July 31, 2009 Να 'σαι καλά Πένυ μου! και να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ! Ο Αριστοτέλης μάλλον θα περνάει κι αυτός καλά στη... Βενετία! και 'μεις καλά περάσαμε (λίγοι και καλοί) την Τετάρτη στο Flo... μας κέρασε και το μαγαζί και έτσι είχαμε πολλά κεράσματα! Να περάσετε τέλεια όσοι πάτε στο Rafting και φυσικά όπου αλλού πάει ο καθένας! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! με ξεκούραση, χαλάρωση και πολλή πολλή ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Άντε και από Φθινόπωρο θα συζητάμε αν θα είναι βαρύς το χειμώνας!! Το νου σας στα μερομήνια λοιπόν !!!!!! (1 - 12 Αυγούστου με το κανονικό και αργότερα με το παλιό ημερολόγιο) Ραντεβού τον Σεπτέμβρη λοιπόν! Βιβή Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 31, 2009 χρονια πολλα παιδια να ειστε καλα!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 6, 2009 Σωτηρη χρονια πολλα για την γιορτη σου να σε χαιρεται η οικογενεια σου τα βουνα μας και εμεις..... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted August 7, 2009 Πολύχιονος Σωτήρη και πάντα ευτυχισμένος!!! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 7, 2009 Πολύχρονος κι ευτυχισμένος! Ό,τι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένεια και τους φίλους σου και να σε χαιρόμαστε όλοι! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted August 7, 2009 Xρόνια Πολλά & καλά!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted August 7, 2009 Σωτήρη χρόνια πολλά, με υγεία κι ευτυχία! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 7, 2009 Xρόνια πολλά, καλά και καθυστερημένα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 7, 2009 Χρονια πολλά παντα καλά!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 8, 2009 χρονια πολλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted August 9, 2009 Xρόνια πολλά, καλά και καθυστερημένα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα...αλλωστε 40 ημερες "κραταει" ! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 9, 2009 Χρόνια πολλά Σωτήρη και νά΄ναι όλα καλά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites