Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

οκ ετσι εξηγειται. το 6day pass εχει 177ευρω για low season oποτε το δικλινο δωματιο με ημιδιατροφη βγαινει περιπου 63ευρω την ημερα. φανταζομαι basic πανσιον ε? αν ειναι τσεκαρισμενα καλα τοτε ειναι σουπερ. αν χοντρικα βαλεις και ενα 200αρι για τα μεταφορικα (αεροπορικο, μετακινησεις) τοτε βγαινει γυρω στα 600 το ατομο. πολυ καλα για Madonna.

οκ ετσι εξηγειται. το 6day pass εχει 177ευρω για low season oποτε το δικλινο δωματιο με ημιδιατροφη βγαινει περιπου 63ευρω την ημερα. φανταζομαι basic πανσιον ε? αν ειναι τσεκαρισμενα καλα τοτε ειναι σουπερ. αν χοντρικα βαλεις και ενα 200αρι για τα μεταφορικα (αεροπορικο, μετακινησεις) τοτε βγαινει γυρω στα 600 το ατομο. πολυ καλα για Madonna.

188 εχε το 6day pass

η διαμονη ειναι σε ξενοδοχειο 3 αστερων...γενικα οσα ειδα καλα μου φανηκαν...basic μεν αλλα μια χαρα...δωματιο/μπανιο/πρωινο μπουφε/ βραδυνο σε μενου με 3 επιλογες + γλυκο + μπουφε σαλατα/παρκινγκ/ski depot...καλα ακουγεται...

σε αυτο πχ εχει 440 / ατομο

http://www.campigliohotelmilano.it/ing/hotel.php

anyway...εγω ουτως ή αλλως θα παω Alta Badia 19-26

εαν παω με δικο μου ΙΧ το σκεφτομαι να παω κ μια βδομαδα πριν απο 12 ως 19,Madonna μιας και η μονη επιβαρυνση θα ειναι αυτα τα 800 ευρω πανω κατω...

σκεψου οτι εκδρομη στο Μπανσκο για πρωτοχρονια που θελω βγαινει χοντρικα κοντα στα 750 για δυο ατομα...για 4μερες ομως...αρα καλυτερα 7 μερες Madonna

θα δειξει ομως...φετος τα αφησα ολα last minute...

Snow is on my D.N.A.

καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ Madonna και Bansko...

μια χαρα φαινεται το ξενοδοχειο. το βασικο ομως σε ολα αυτα ειναι να μπορεις να πας low season. οι τιμες ειναι σχεδον διπλασιες σε high season. αλλα τι να κανουμε με τις κωλο αδειες...

εμεις θα ειμαστε Madonna 23-29/12. ειναι κοντα η Alta Badia?

με τις αδειες εχω κ εγω προβλημα..

αλλα μου κοβουν την μια αδεια για ενα λογο, οχι την αλλη για κατι αλλο...τελικα μενω με 20 μερες υπολοιπο απο το 2009, κ τρεχουν τωρα κ με παρακαλανε να παρω αδεια....

αλλιως σιγα μην σκεφτουμενα τετοιες μερες ταξιδια....

Snow is on my D.N.A.

με τις αδειες εχω κ εγω προβλημα..

αλλα μου κοβουν την μια αδεια για ενα λογο, οχι την αλλη για κατι αλλο...τελικα μενω με 20 μερες υπολοιπο απο το 2009, κ τρεχουν τωρα κ με παρακαλανε να παρω αδεια....

αλλιως σιγα μην σκεφτουμενα τετοιες μερες ταξιδια....

γιατι τι έχουν αυτες οι μερες για ταξιδια? καλυτερα απο τον αυγουστο και με το ετσι θελω. :lol:

γιατι τι έχουν αυτες οι μερες για ταξιδια? καλυτερα απο τον αυγουστο και με το ετσι θελω. :lol:

γενικα ποτε δεν παιρνω αυγουστο...καλοκαιρινες διακοπες παω παντα τελη ιουνιου αρχες ιουλιου....

απλα για χειμερινες προτιμω να πηγαινω γεναρη κ μετα τελη μαρτη που εχουν κ χιονι..

αυτες τις μερες του Δεκεμβρη ειναι λιγο τζοκερ με τον καιρο....εκτος απο περιπτωσεων οπως περσυ

Snow is on my D.N.A.

Παιδια επιεδη δεν εχω ξαναπάει στην περιοχή μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφορίες ? Το Kronplatz βρισκεται στους dolomites? Ποια άλλα μέρη έιναι στην περιοχή και αξίζουν? Κάποιο link από κανένα ξενοδοχείο ? Το χωρίο corvara einai μακρυα από το Kronplatz?

Παιδια επιεδη δεν εχω ξαναπάει στην περιοχή μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφορίες ? Το Kronplatz βρισκεται στους dolomites? Ποια άλλα μέρη έιναι στην περιοχή και αξίζουν? Κάποιο link από κανένα ξενοδοχείο ? Το χωρίο corvara einai μακρυα από το Kronplatz?

Δες εδω: http://www.dolomitisuperski.com/en-US/ski-holidays-11EN.html

kronplatz-corvara 45' με το αυτοκινητο ή ημερήσια με πέδιλα και ski bus!

Για την περιοχή των Δολομιτών βλ.: http://www.dolomitisuperski.com/en-US/ski-holidays-11EN.html

Για την κορυφή Kronplatz http://www.plandecorones.com/it/

Πρόκειται για μία πολύ ομαλή κορυφή από την οποία ξεκινούν ακτινωτά σειρά πιστών μήκους περίπου 100 χιλ.

Η κορυφή βρίσκεται στα 2.100 μ. και εξυπηρετεί την πόλη Brunnico, το χωριό San Vigilio και το χωριό Valdaora.

Το κέντρο είναι ιδιαίτερα φιλικό για παιδιά, με σειρά κόκκινες πίστες και πολλές μπλε. Μαύρες έχει μόνον 4-5.

Για το San Vigilio μας http://www.sanvigilio.com/en/information/index.asp

Πηγαίνω εκεί ήδη δύο χρόνια και φέτος θα πάω τρίτη χρονιά.

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Ξενοδοχειο βρηκα κ πολυ οικονομικο μαλιστα ! Επειδη θα είμαι ρώμη μεχρι της 26 μαλλον θα πάω εκεί 26 - 2/1 ! Ξέρετε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάω ( τρένο ή λεωφορειο ή τπτ άλλο ,πόση ώρα και τέτοια ) Αλλίως θα γυρίσω ελλάδα και θα πάω 2-9/1 με πτήση στο μιλάνο ( MALPENSA) . Ξέρετε από κει πως θα πάω ή βολεύει να πάω καλύτερα από μόναχο?Και αν ναι πως?

επειδη σκεφτομαι να παω και γω το φλεβαρη, εχετε να προτεινετε κανενα site για να βρω πληροφορίες και κυριως διαμονη;;

volkl_2011_unlimited-ac-30.png

εχω την εντυπωση οτι για S.Tirol βολευει πιο πολυ απο μοναχο

Snow is on my D.N.A.

επειδη σκεφτομαι να παω και γω το φλεβαρη, εχετε να προτεινετε κανενα site για να βρω πληροφορίες και κυριως διαμονη;;

Για ξενοδοχειο δες αυτο : http://www.piculin.net/.. Φαινεται καλό και είναι και οικονομικο ! 40 ευρω το άτομο την βραδυα με πρωινό !! Και σε υψηλη περίοδο .Φανταζομαι ότι φλεβαρη μπορεί να είναι κ ποιο φθηνό .

Edited by yiannisls

Ξενοδοχειο βρηκα κ πολυ οικονομικο μαλιστα ! Επειδη θα είμαι ρώμη μεχρι της 26 μαλλον θα πάω εκεί 26 - 2/1 ! Ξέρετε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάω ( τρένο ή λεωφορειο ή τπτ άλλο ,πόση ώρα και τέτοια ) Αλλίως θα γυρίσω ελλάδα και θα πάω 2-9/1 με πτήση στο μιλάνο ( MALPENSA) . Ξέρετε από κει πως θα πάω ή βολεύει να πάω καλύτερα από μόναχο?Και αν ναι πως?

Από Μόναχο καλύτερα (290 km έως San vigilio - Kronplatz).

Άσε που η Lufthansa παίρνει δωρεάν τα σκι.

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Και για όσους ξέρουν το μέρος το www.piculin.net είναι σε καλό μέρος ?

μια χαρα ειναι...αν θυμαμαι καλα δεν εισαι κ διπλα στις πιστες...αλλα ειναι πολυ κοντα...

κ εισια κ κοντα στην Alta Badia απο την αλλη πλευρα

Snow is on my D.N.A.

Και κάτι άλλο: τα ιταλικά ξενοδοχεία κάνουν συνήθως πακέτα Σάββατο με Σάββατο (αυτό που πήρες και εσύ).

Αποτέλεσμα είναι ότι η διαδρομή Μιλάνο-Δολομίτες να είναι μετά βεβαιότητος τραγική αυτές τις ημέρες.

Ιδιαίτερα στο πήγαινε, θα βλαστημήσεις στην κοιλάδα του Αδίγη μέχρι να περάσεις την έξοδο για Maddona di Campiglio (και οι παράλληλοι δρόμοι είναι το ίδιο φορτωμένοι). Στην επιστροφή, αν φύγεις πολύ-πολύ νωρίς, τα πράγματα είναι καλύτερα

Αντίθετα, από Brennero η κάθοδος είναι πιο απλή.

Ας μας πει όμως κάποιος πώς είναι η έξοδος από Μόναχο προς Innsbruck αυτές τις ημέρες. Το Σάββατο με Σάββατο ισχύει και σε αυστρογερμανία;

Το Σάββατο με Σάββατο ισχύει παντού, σε όλες τις Αλπεις τουλάχιστον.

Περυσι το Φεβρουαριο, την εβδομαδα του Καρναβαλιου, καναμε τη διαδρομη Munich - Ischgl (300 χλμ περιπου) μεσα σε 7 ωρες (εκ των οποιων τις 5 μεχρι την εξοδο για Kitzbuhel). Δε μας πολυ πειραξε ομως γιοτι η μερα θα πηγαινε ετσι κι αλλιως χαμενη απο αποψη σκι. Ασε που ημασταν και μεσα στην καλη χαρα των διακοπων.

Στο γυρισμο το επομενο Σαββατο, φυγαμε στις 5 το απογευμα και ημασταν στις 9 το βραδυ στο Μοναχο απ οπου φυγαμε την Κυριακη πρωι πρωι.

Ολα αυτα μεσω Innsbruck.

στην Αυστρια γενικα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα...εχω τυχει να μεινω πχ Παρασκευη με Δευτερα (3ημερο) κ μετα να παω Δευτερα με Κυριακη βραδυ αλλου

ή Παρασκευη βραδυ με Δευτερα πρωι (10 ημερο σχεδον)

τα ξενοδοχεια τα μεγαλα ομως ειναι αυστρα σαββατο-σαββατο...

Snow is on my D.N.A.

Και κάτι άλλο: τα ιταλικά ξενοδοχεία κάνουν συνήθως πακέτα Σάββατο με Σάββατο (αυτό που πήρες και εσύ).

Αποτέλεσμα είναι ότι η διαδρομή Μιλάνο-Δολομίτες να είναι μετά βεβαιότητος τραγική αυτές τις ημέρες.

Ιδιαίτερα στο πήγαινε, θα βλαστημήσεις στην κοιλάδα του Αδίγη μέχρι να περάσεις την έξοδο για Maddona di Campiglio (και οι παράλληλοι δρόμοι είναι το ίδιο φορτωμένοι). Στην επιστροφή, αν φύγεις πολύ-πολύ νωρίς, τα πράγματα είναι καλύτερα

τι εννοεις;

εχει πολυ κινηση για Maddona συγκεκριμενα ή γενικα ως εκει εχει κινηση και μετα σπαει η κινηση;;;

ελπιζω να μην εχει κ αυτες τις μερες...

ερωτηση:

για Maddona το Viamichelin μου βγαζει διαδρομη που περνας το Trento προχωρας προς τα πανω, κ πας Mezzolompardo, Cles, Croviana, Folgarida, και μετα μπαινεις στην Maddona απο πανω απο Carlo Magno

στο site τους λενε την διαδρομη απο κατω...δηλαδη ανεβαινοντα κοβεις αριστερα στο Trento, και πας Vezzano, Blegio Inferiore, Pinzlo , Madonna...

χοντρικα οι διαδρομες....

ξερεις κανεις να προτεινει ποια η πιο ανετη;;;

Snow is on my D.N.A.

βασικα δεν το κοιταξα...θα το τσεκαρω τωρα

αλλα σε ενα ξενο φορουμ ειδα διαβασα οτι ειναι ακριβως η ιδια ωρα διαδρομης...

εμενα με νοιαζει ομως κ ποιος δρομος ειναι πιο βατος...λιγοτερες στροφες κλπ...

για αυτο λεω μπας κ εχει παει κανενας κ ξερει...

Snow is on my D.N.A.