Jump to content

Snipous

Χρήστης Forum
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

Contact Methods

 • MSN
  snipous@hotmail.com

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Into the Void
 • Ενδιαφέροντα
  Metal, comics, mountains, kiteboarding, beer n' bikes
 1. Στην Πάρο είναι, στην Πούντα με τους kiteboarders. Το Wing έγινε ξανά της μόδας φέτος μετά από πολλά (ΠΟΛΛΑ) χρόνια στην αφάνεια (δικαίως στην αφάνεια κατά τη γνώμη μου). Το έχω δει από κοντά, στην ουσία είναι σαν wind surfing χωρίς το άλμπουρο. Έχει εύκολο στήσιμο/ξεστήσιμο-μάζεμα. Προσωπικά μου φαίνεται ολίγον χαζομάρα, αλλά γούστα είναι αυτά...φαίνεται παιχνιδιάρικο πάντως
 2. Ναι αλλα όταν πέρυσι ήθελες ~95€ για 10 σκι ΣΚ και φέτος θες 200, ε το λές και μεγάλη (και ΑΠΟΤΟΜΗ) αύξηση.. (μιλάω για παιδί, μέλος ακαδημίας/ομάδας)
 3. Προσωπική εμπειρία έχω τώρα. Όταν ρωτούσα δεν είχα ακόμα.
 4. Δλδ τι εμπειρία; Τελικά και εμείς μείναμε αλλού. Επισκεφθήκαμε το καταφύγιο για φαγητό και ποτό (μετά το νυχτερινό του Σαββάτου) και ήταν μια χαρά. Για διαμονή δεν έχω ακόμα άποψη.
 5. Εξαιρετικό σε ποια; Έχω διαβασει διάφορα Ότι έχει κάπνα Ότι έχει φασαρία Ότι σκ έχει παρτάρες Όλα αυτά καλά, αλλά όχι για καταφύγιο. Αυτή είναι η "φάση" που λέω.
 6. Ερώτηση: Έχει μείνει κανείς πρόσφατα στο καταφύγιο στη Βασιλίτσα; Παλεύεται ή είναι μόνο για "φάση";
 7. και ξαφνικα, το ηδη δυσκολο σκι στη Νοτια Ελλαδα, δυσκολεψε κι αλλο...
 8. Καλημέρα και από μένα. Δε γράφω συχνά, αλλά ανεβοκατεβαίνω στα βουνά τα τελευταία 20 χρόνια και παρακολουθώ το forum και το σύλλογο από τη δημιουργία τους. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα βέβαια το φετινό (μέχρι στιγμής), απλά δε γινόταν στο παρελθόν (ή έστω ήταν πολύ σπάνια τα σχετικά φαινόμενα). Και μιλάω για χρόνια που πραγματικά ΧΙΟΝΙΖΕ, όχι όπως την τελευταία πενταετία που βάζει 5 πόντους και πανηγυρίζουμε... Ήταν πιο δεδομένο ότι με πολύ χιόνι δε θα ανοίξουν τα Καλάβρυτα. Ο Παρνασσός απλά δούλευε. Με δυσκολίες ίσως, ιδιαίτερα μετά από έντονη κακοκαιρία, αλλά δούλευε. Οι ελλείψεις σε προσωπικό, τεχνογνωσία και όρεξη, αλλά και η γενική ανοργανωσιά της Διοίκησης/Διαχείρισης είναι εμφανέστατες. Το ξέρω πως δεν προσφέρω κάτι καινούργιο στην κουβέντα, αλλά...έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου!
 9. Καλησπέρα και από εμένα! Έπειτα από αρκετά χρόνια (5) με το ίδιο πέδιλο (Volkl AC30), διαπιστώνω πως θέλω ένα πιο "πολιτισμένο" πέδιλο για εντός πίστας, μιας και η ηλικία ανεβαίνει σιγά σιγά. Το θέμα μου είναι πως ενώ το AC30 είναι πεδιλάρα και μου αρέσει πολύ να το τσουλάω, είναι κατα βάθος one trick pony πέδιλο, θέλει πολύ γκάζι για να δουλέψει, ενώ στα κλειστά σλάλομ είναι λίγο βαρύ και κουραστικό. Θέλω να ρίξω λοιπόν λίγο τις ταχύτητες μπας και γλυτώσουμε και κανένα τραυματισμό... Δοκίμασα πρόσφατα από φίλο το τελευταίο HEAD i.rally και έπαθα ολίγον την πλάκα μου! Στρίβει, ακούει, συγχωρεί, και είναι τελικά ένα πολύ διασκεδαστικό πέδιλο. (Αντίθετα όταν είχα δοκιμάσει το i.titan που στα χαρτιά μοιάζει με το δικό μου, δε μου άρεσε ιδιαίτερα). Θα προτείνατε κάτι παρεμφερές ή να πάω καρφωτός στο i.rally;
 10. Απ'όσο γνωρίζω, οι αναβατήρες διέπονται από νομοθεσία παρόμοια με αυτή των ανυψωτικών μηχανημάτων (γερανοι, γερανογεφυρες, παλαγκα κλπ) για τα οποία ειναι υποχρεωτική η περιοδική πιστοποίηση. Θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθω (εάν ενδιαφέρει το θέμα φυσικά )
 11. Καλημέρα Η ΕΒΕΤΑΜ είναι κρατική εταιρεία και από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στη χώρα. Από όσο ξέρω είναι ο μοναδικός φορέας (στην Ελλάδα) ικανός να πιστοποιήσει τέτοιου είδους εγκαταστάσεις (τουριστικούς αναβατήρες).
 12. Έχεις δίκιο. Βέβαια επειδή το πρόσεχα και το φρόντιζα αρκετα, η λειτουργία της μεμβρανης ήταν σε καλό επίπεδο, αναλογικά και με την ηλικία και τη χρήση που έχει υποστεί φυσικά. Οπότε παίρνω ένα ραφτό motorhead (που λέει ο λόγος) και το γαζώνω πάνω από την τρύπα λέτε;
 13. Το σκέφτηκα αυτό να σου πω την αλήθεια, αλλά έτσι δε χάνω ουσιαστικά την όποια αδιαβροχότητα του υφάσματος; Δε θα περνάει νερό/υγρασία από τις ραφές;
×
×
 • Create New...