TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 13, 2008 Ώπα Θόδωρε...όχι κι έτσι.Ο σύλλογος δεν έχει εκφραστεί άσχημα ποτέ για το χ/κ Καλαβρύτων. Το forum μια χαρά λειτουργεί. Κάποια μέλη που εκφράζουν την αντίθεσή τους ή την εμπάθειά τους προς το χ/κ Καλαβρύτων δεν θα με πάρουν κι εμένα στον λαιμό τους. Το κρίμα δικό τους. Εκτός εάν καλό forum είναι αυτό που γράφει μόνο καλά ή μόνο αυτά που μας συμφέρουν. Εάν περιμένεις χάϊδεμα στ' αυτιά τότε θα περιμένεις αρκετά. Και μιλάμε για το ίδιο forum που εδώ και λίγες ημέρες προτρέπει την κάθοδο προς στον Χελμό. Εξάψαλμος τέλος...μετάλαβα σήμερα...αρκετά. Συμφωνώ... 100%... απλά μένει πάντα η κακή εντύπωση ρε Τεο(ς) και το ξέρεις ειδικά εσύ πολύ καλά... Τα κακώς κείμενα μένουν... το έχουμε σαν λαός... Αυτό εννοώ... δεν υποννοώ τίποτα άλλο... μπορεί να το εξέφρασα λάθος... Απλά.. και κάποιοι που πλέον αλλαξοπίστησαν... δεν είναι ευκολο να το συνειδητοποιήσεις... σαν το παραμύθι με τον μικρό βοσκό.. και τα πρόβατα... Αυτα... κατα τ'άλλα... σταματησε και η βροχή... αλλά η ομίχλη.. δεν με αφήνει να δω... το βουνό... Κρασάκι κόκκινο η "μεταλαβή"... η αρετσίνωτο....? O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted December 13, 2008 Ο.Κ Αγελάδας...αντελήφθην. Κρασάκι κόκκινο η "μεταλαβή"... η αρετσίνωτο....?Μαύρο ρε σύ...μαύρο.Ο άγιος Καλαβρύτων ξέρει... Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 13, 2008 Για να δούμε και τον τιμοκατάλογο του επάνω σαλέ σιγά σιγά . Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 13, 2008 Για να δούμε και τον τιμοκατάλογο του επάνω σαλέ σιγά σιγά . τι σε ενδιαφέρει δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ στο επάνω σαλέ Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 13, 2008 Τα μέλη του συλλόγου... και μερικές ακόμα κατηγορίες ανθρώπων ... θα έχουν έκπτωση.... Οκ...? O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 13, 2008 τι αλλο θελουμε πια μεχρι και εκπτωσεις στην τυροπιτα θα εχουμε DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 13, 2008 ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Μετερε, σε ορισμενα πραγματα εισαι πολυ μπροστα! Για να δούμε και τον τιμοκατάλογο του επάνω σαλέ σιγά σιγά . τι σε ενδιαφέρει δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ στο επάνω σαλέ Μετερε, σε βλεπω παρεα με τον Μαιναλο και τον Jokey (για να μην πω και τον ΑΛΕΞΗ), να πινετε καφε ποιοτητος στο απανω σαλε... με το ζορι... Τα μέλη του συλλόγου... και μερικές ακόμα κατηγορίες ανθρώπων ... θα έχουν έκπτωση.... Οκ...? Αυτο αποτελει δεσμευση απο την Διοικηση του απανω σαλε; El Greco sorry που στο καναμε καπως... το threadακι σου, αλλα δεν ειμαστε off-topic... Απλα διαπραγματευομαστε τον τιμοκαταλογο με την Διευθυνση Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 13, 2008 Βρε Μάκη πόσα πόστ έχει φτάσει ο Μέτερο στον κάδο και χάνουμε τα καλύτερα ? Τέο αμα βάλεις και λουκουμάδες βγάλε κανα 5άρι ετήσιες ξαπλώστρες πίστα . Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 14, 2008 Η κρατική ενίσχυση (έμμεση ή άμεση) στο ΧΚΠ είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Αφορά όμως το ΧΚΚ και όλα τα άλλα χιονοδρομικά, όχι εμάς. Έχει το δικαίωμα να πάει στα δικαστήρια να βρει το δίκιο του. Αλήθεια τι έχει κάνει γι αυτό; Το ΧΚΚ είναι ένα μικρό χιονοδρομικό, με ακριβές χρεώσεις που δεν μπορεί να διαχειριστεί πολύ κόσμο κυρίως λόγω της έλλειψης αναβατήρων. Είναι ένα προορισμός για χιονοδρόμους με μεγάλη υπομονή, που προσωπικά πλέον δεν την έχω. Θα ανέβω 2-3 φορές με παρέα, με φίλους γιατί πράγματι είναι ωραίο βουνό, αλλά μέχρι εκεί. http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
rwta 0 Report post Posted December 14, 2008 (edited) καταρχάς περιμένω με χαρά τις προτάσεις του φόρουμ TEOXALANDRI και οποιος συμφωνεί, δεν είναι κραξιμο να εκφράζεις την αντίθεσή σου και τα παράπονά σου για πράγματα που σε ενοχλούν στην προσπαθειά σου να βρείς λύσεις. Και χωρίς να ξέρω με τί ασχολείσαι στα Καλάβρυτα, μήπως αφού το ζείς όπως λές απο κοντά, θα έπρεπε αντί να κρίνεις όσους εκφράζονται με αυτό το τρόπο και το φόρουμ που τους φιλοξενεί, να μεταφέρεις την αγανάκτηση της πλειονότηταας των πελατων του ΧΚ στους υπευθυνους, δεν μπορεί να είναι όλοι οι πελατες καφροι... όσον αφορα τη σύγκριση με τις τιμές του ΧΚΠ, 'το μη χείρον βέλτιστον', εκεί φτάσαμε. όσον αφορά τη μή σύγκριση με τα τιμολόγια και τις παροχές του εξωτερικού, δεν κατλάλαβα γιατί να μην το συζητήσουμε, εκεί δεν είναι η ουσία και το λάθος; Δεν θάπρεπε νατα βάλουν κάτω όλα αυτοι που σχολόυνται με την τιμολογιακή πολιτική, μέχρι και το ύψος των μισθών του έλληνα σε σχέση με το εξωτερικό. Και μίας και φτάσαμε εδώ, η αποψή μου είναι ότι για το ότι το ΧΚΚ είναι προβληματική επιχείρηση φταίει η κακοδιαχείρηση των υπεύθηνων και όχι το αν θα είναι 250 ή 350 η ετήσια και 20 ή 25 η καθημερινή. και αν διαφωνεί καποιος μπορουμε χωρίς αφορισμούς σε ένα άλλο thread να το συζητήσουμε αναλύτηκά και να πεί ο καθένας ότι ξέρει και ότι πιστέυει,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ελέυθερα, αλλα και με κόσμιο τρόπο. ΥΓ1 μιας και έγινε πολυς λόγος για κρατική επιδότηση για το ΧΚΠ, γνωρίζω ότι πλεον είναι ιδιωτική επιχειρηση ΑΚΤΩΡ, αλλα δεν ξέρω αν κόπηκε η επιδότηση, παρακαλώ αν ξέρει καποιος να μας πει.αντίθετα το ΧΚΚ είναι ΔΗΜΟΤΙΚΗ επιχείρηση και όχι ιδιωτική. ΥΓ2 θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του φόρουμ που δίνουν βήμα να ακουστουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις ιυοθετούν ακόμα και αν διαφωνούν με αυτές. Γ Edited December 14, 2008 by rwta Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 14, 2008 τι σε ενδιαφέρει δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ στο επάνω σαλέ :blink: Εσύ θα έρεις ....? Αυτο αποτελει δεσμευση απο την Διοικηση του απανω σαλε; Φιλικα ΜακηςΜ Σαφέστατα....!!!!! Βρε Μάκη πόσα πόστ έχει φτάσει ο Μέτερο στον κάδο και χάνουμε τα καλύτερα ?Τέο αμα βάλεις και λουκουμάδες βγάλε κανα 5άρι ετήσιες ξαπλώστρες πίστα . Όλες οι προτάεις και τα ενδεχόμενα ανοιχτά.... καταρχάς περιμένω με χαρά τις προτάσεις του φόρουμ TEOXALANDRI και οποιος συμφωνεί, δεν είναι κραξιμο να εκφράζεις την αντίθεσή σου και τα παράπονά σου για πράγματα που σε ενοχλούν στην προσπαθειά σου να βρείς λύσεις. Και χωρίς να ξέρω με τί ασχολείσαι στα Καλάβρυτα, μήπως αφού το ζείς όπως λές απο κοντά, θα έπρεπε αντί να κρίνεις όσους εκφράζονται με αυτό το τρόπο και το φόρουμ που τους φιλοξενεί, να μεταφέρεις την αγανάκτηση της πλειονότηταας των πελατων του ΧΚ στους υπευθυνους, δεν μπορεί να είναι όλοι οι πελατες καφροι... όσον αφορα τη σύγκριση με τις τιμές του ΧΚΠ, 'το μη χείρον βέλτιστον', εκεί φτάσαμε. Οι υπέυθυνοι του ΧΚ είναι 2... Η Διεύθυνση... και η Διοίκηση.... Η μεν πρώτη... σκιζει τα ημάτια της... εδώ και χρόνια για πολλά πολλά προβλήματα στην δεύετρη... η οποία ουσιαστικά έχει τον λόγο στο οικονομικό... αλλά αυτη (δευτερη) δεν πέρνει χαμπάρι ούτε από συλλόγους ...φόρα... χιονοδρόμους κλπ... Φιλική συμβουλή... Ρίξε μια ματιά από εδώ... και κάτω... θα σε κατατοπίσουν πολύ ως προς την λειτουργία του ΧΚΚ... Είναι πολλά αλλά ... θα ενημερωθείς για πολλά... όσον αφορά τη μή σύγκριση με τα τιμολόγια και τις παροχές του εξωτερικού, δεν κατλάλαβα γιατί να μην το συζητήσουμε, εκεί δεν είναι η ουσία και το λάθος; Δεν θάπρεπε νατα βάλουν κάτω όλα αυτοι που σχολόυνται με την τιμολογιακή πολιτική, μέχρι και το ύψος των μισθών του έλληνα σε σχέση με το εξωτερικό. Και μίας και φτάσαμε εδώ, η αποψή μου είναι ότι για το ότι το ΧΚΚ είναι προβληματική επιχείρηση φταίει η κακοδιαχείρηση των υπεύθηνων και όχι το αν θα είναι 250 ή 350 η ετήσια και 20 ή 25 η καθημερινή. και αν διαφωνεί καποιος μπορουμε χωρίς αφορισμούς σε ένα άλλο thread να το συζητήσουμε αναλύτηκά και να πεί ο καθένας ότι ξέρει και ότι πιστέυει,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ελέυθερα, αλλα και με κόσμιο τρόπο. Το ΧΚΚ δεν είναι προβληματική επιχείρηση ίσα ίσα μάλιστα τα φέρνει βόλτα χωρίς καθόλου κρατική ενίσχυση ... αλλά μόνο με δημοτική... Κοινώς ένας δήμος λίγων χιλιάδων κατοίκων ... με πολύ μικρά έσοδα που είναι και ο βασικός μέτοχος στην νέα εταιρεία... είναι και ο επενδυτής στο κέντρο... Γι'αυτό και έχουμε δει τόσα έργα τα τελευταία χρόνια .... ΥΓ1 μιας και έγινε πολυς λόγος για κρατική επιδότηση για το ΧΚΠ, γνωρίζω ότι πλεον είναι ιδιωτική επιχειρηση ΑΚΤΩΡ, αλλα δεν ξέρω αν κόπηκε η επιδότηση, παρακαλώ αν ξέρει καποιος να μας πει.αντίθετα το ΧΚΚ είναι ΔΗΜΟΤΙΚΗ επιχείρηση και όχι ιδιωτική. ΥΓ2 θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του φόρουμ που δίνουν βήμα να ακουστουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις ιυοθετούν ακόμα και αν διαφωνούν με αυτές. Ο ΑΚΤΩΡ έχει αναλάβει μόνο την διαχείρηση του ΧΚΠ για τρια χρόνια ... δεν έχει πάρει το ΧΚ... Θα σε κατατοπίσουν τα παιδιά που ασχολούνται με το ΧΚΠ... δεν είμαι... αρμόδιος... Είσαι νέος στην παρέα και καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα... Θα τα μάθεις σιγά σιγά... Που να δεις κάποιοι που έχουμε φάει τα κεφάλια μας εδω μέσα με τα διοικητικά... και πλέον... και με τα λογιστικά... Όσον αφορά την εμπλοκή μου με τα Καλάβρυτα... μέχρι τώρα ήμουν ενας απλός πλην τίμιος χιονοδρόμος... αλλά από εδώ και πέρα... λέω να παίξω τα λεφτά μου στο κέντρο.... Θα δείξει... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 14, 2008 Δε βγαίνει τώρα το ταμείο μείον, αλλά επί σειρά ετών όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ΧΚ της χώρας. Έχουν βρει τις αιτίες που το ταμείο είναι μείον;Τις έχουν αναλύσει;Η λύση στο "μείον" δεν είναι οι αυξήσεις τιμών. Photography Share this post Link to post Share on other sites
rwta 0 Report post Posted December 14, 2008 (edited) Χαιρομαι που δε παρεξήγησες τα λόγια μου και μπηκες στο κόπο να απαντησεις σοβαρα. αποτι καταλαβα και ευχομαι, ειμαστε στη ιδια πλευρα όσον αφορα το τι θέλουμε για το ΧΧΚ. μπορεί να ειμαι νεος στο συγκεκριμένο φορουμ και να μην έχω χρόνο να διαβάσω πολλα ποστ, αλλα ειμαι πιστεψε με ΠΑΡΑ πολυ παλιος και τακτικός στο Χελμο και με πονάει να βλέπω Τσιφλικάδες στο βουνό που θεωρώ Σπίτι μου. μια ερωτηση λοιπον επι της ουσίας. Με τη Νομαρχία Αχαίας τι γινεται; Συνεχίζοντας λοιπόν αυτο που ξεκίνησα νωρίτερα, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ διαμαρτυρίας ως καταναλωτες και μέσα στα κόσμια πλαισια συμπληρώνω τη λίστα 1.Να προτείνουμε με πολλα mail στα ΧΚ μια λογική τιμή για ετήσια κάρτα την οποία έχουμε συμφωνήσει ότι είμαστε όλοι διατεθημένοι να δώσουμε. (πχ βάζοντας τα ΣΚ που πλέον ανεβαίνω καλάβρυτα, και αφαιρώντας τα ταξίδια έχω περίπου 10μέρες στα καλάβρυτα, 250€ λοιπον για την ετήσια που μπορούσες πιο παλιά να την πάρεις είναι λογικό πιστεύω και θα ανέβαζε πολυ τον αριθμό των αγοραστών) 2.γιατί όχι, ορειβατικό σκι μεσα στο ΧΚ τα Σαβ/κα που έτσι και αλλιώς οι ουρές είναι απαγορευτικές και δεν είναι ΄τοσο σπασιμο να βλέπεις τα λιφτ. 3.ομαδικά παράπονα στα ταμεία καθε πρωί όλο το χρόνο, ίσως του χρόνου τα λάβουν στα υποψιν 4.εάν ευοδώσει η ιδέα και καταλήξουμε στις πιο σοβαρες προτάσεις, να τυπώσει ο καθένας όσα φύλα μπορεί και να τα μοιράζει όποτε ανεβαίνει ώστε να γίνουμε ακομα πιο πολλοι 5. ΑΠΟΧΉ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ (περα απο την καρτα λιφτ που είναι αναποφεκτη αλλα και βασικος στόχος)ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΊΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥς ΣΤΟ ΧΚ. π.χ. α) μονο αυθημερον σκι β)αν δεν γινεται αυθημερον, διαμονή μακρια απο τα καλαβρυτα(Δεν προτεινω μερη μην θεωρηθω προβοκατωρας)(αγώνας χωρις ταλαιπώρια δεν γινεται ) γ) κανουμέ σκι και τρώμε πικ νικ (καλο φαγητο που εχουμε φέρει απο το σπίτι ή λιγη δίαιτα δεν βλάπτει κ. ο. κ.(με Εξαίρεση το πανω σαλε....!!! αν ο ΤΕΟ κανει αυτα που υποσχεται! καλες δουλειες ΤΕΟ έστω και απο την απεναντη όχθη ) 6......αν σας άρεσε η ιδέα συνεχιστε το.....αν όχι καλό σκι Edited December 14, 2008 by rwta Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 14, 2008 Χαιρομαι που δε παρεξήγησες τα λόγια μου και μπηκες στο κόπο να απαντησεις σοβαρα.αποτι καταλαβα και ευχομαι, ειμαστε στη ιδια πλευρα όσον αφορα το τι θέλουμε για το ΧΧΚ. μπορεί να ειμαι νεος στο συγκεκριμένο φορουμ και να μην έχω χρόνο να διαβάσω πολλα ποστ, αλλα ειμαι πιστεψε με ΠΑΡΑ πολυ παλιος και τακτικός στο Χελμο και με πονάει να βλέπω Τσιφλικάδες στο βουνό που θεωρώ Σπίτι μου. μια ερωτηση λοιπον επι της ουσίας. Με τη Νομαρχία Αχαίας τι γινεται; Συνεχίζοντας λοιπόν αυτο που ξεκίνησα νωρίτερα, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ διαμαρτυρίας ως καταναλωτες και μέσα στα κόσμια πλαισια συμπληρώνω τη λίστα 1.Να προτείνουμε με πολλα mail στα ΧΚ μια λογική τιμή για ετήσια κάρτα την οποία έχουμε συμφωνήσει ότι είμαστε όλοι διατεθημένοι να δώσουμε. (πχ βάζοντας τα ΣΚ που πλέον ανεβαίνω καλάβρυτα, και αφαιρώντας τα ταξίδια έχω περίπου 10μέρες στα καλάβρυτα, 250€ λοιπον για την ετήσια που μπορούσες πιο παλιά να την πάρεις είναι λογικό πιστεύω και θα ανέβαζε πολυ τον αριθμό των αγοραστών) 2.γιατί όχι, ορειβατικό σκι μεσα στο ΧΚ τα Σαβ/κα που έτσι και αλλιώς οι ουρές είναι απαγορευτικές και δεν είναι ΄τοσο σπασιμο να βλέπεις τα λιφτ. 3.ομαδικά παράπονα στα ταμεία καθε πρωί όλο το χρόνο, ίσως του χρόνου τα λάβουν στα υποψιν 4.εάν ευοδώσει η ιδέα και καταλήξουμε στις πιο σοβαρες προτάσεις, να τυπώσει ο καθένας όσα φύλα μπορεί και να τα μοιράζει όποτε ανεβαίνει ώστε να γίνουμε ακομα πιο πολλοι 5. ΑΠΟΧΉ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ (περα απο την καρτα λιφτ που είναι αναποφεκτη αλλα και βασικος στόχος)ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΊΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥς ΣΤΟ ΧΚ. π.χ. α) μονο αυθημερον σκι β)αν δεν γινεται αυθημερον, διαμονή μακρια απο τα καλαβρυτα(Δεν προτεινω μερη μην θεωρηθω προβοκατωρας)(αγώνας χωρις ταλαιπώρια δεν γινεται ) γ) κανουμέ σκι και τρώμε πικ νικ (καλο φαγητο που εχουμε φέρει απο το σπίτι ή λιγη δίαιτα δεν βλάπτει κ. ο. κ.(με Εξαίρεση το πανω σαλε....!!! αν ο ΤΕΟ κανει αυτα που υποσχεται! καλες δουλειες ΤΕΟ έστω και απο την απεναντη όχθη ) 6......αν σας άρεσε η ιδέα συνεχιστε το.....αν όχι καλό σκι ΟΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΣΤΑ :P :P Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 14, 2008 την ημερησια καρτα αν βλεπω καλα την εχουν και τα 2 XK 15 ευρω πρεπει να το μελετησαν πολυ το θεμα στο ΧΚΚ σε μεγαλο διλλημα οι αθηναιοι κατα που να πανε τωρα μαλλον προς καλαβρυτα τους βλεπω σκι κανεις και στο ενα σκι και στο αλλο αν βεβαια εχει χιονι αντε καλες γιορτες Share this post Link to post Share on other sites
rwta 0 Report post Posted December 15, 2008 εγω ΒΑΣΤΑΩ αλλα ουσία δεν βλέπω, πες μας αν έχεις κατι καλυτερο, εκτος και αν θεωρείς οτι είναι όλα καλα. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 15, 2008 Φιλε Ρωτα, υπαρχουν καλα, υπαρχουν μετρια υπαρχουν και καλαθια και κοφινια . Αυτη τη στιγμη το ΧΚΚ φερεται, απο τιμολογιακη αποψη, πολυ καλυτερα στους πελατες του απο το ΧΚ Παρνασσου. Αυτο οφειλουμε να το αναγνωρισουμε! Δεν ειναι ολα καλα, δεν ειναι ολα τελεια! Ξερουμε οτι προσπαθουν οι ανθρωποι, θελουμε να τους βοηθησουμε, τους εχουμε βοηθησει στο παρελθον (οταν χαθηκε η ...μπουλντοζα! ) και θα τους βοηθησουμε και στο μελλον. Πιστευουμε οτι μονο οταν εχουν και τα δυο μερη κατι να κερδισουν απο μια συμφωνια, μπορουν να συμπορευθουν. Το ΧΚΚ (και συγκεκριμενα ο Δ/ΧΚΚ) εδειξε στο παρελθον οτι θελει και μπορει να συνδιαλεχθει με σοβαρους και αξιοπρεπεις συνομιλητες. Για καποιο λογο χαθηκε η μπαλα. Ε, ...μπαλα ειναι μπορουμε να την ξαναβρουμε! Στην σημερινη εποχη δεν γινονται θαυματα, αλλα παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση, αν οχι βελτιστοποιηση των συνθηκων. Και αυτη ειναι η πυξιδα πορειας του Συλλογου! Αυτο προσπαθουμε! Φιλικα ΜακηςΜ Συμβουλος παρα τω ΔΣ Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 15, 2008 ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ 12 EURO H ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 15EURO ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ(ΦΕΤΙΝΗ) ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (ΕΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ) ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
rwta 0 Report post Posted December 15, 2008 (edited) Φιλε Ρωτα, υπαρχουν καλα, υπαρχουν μετρια υπαρχουν και καλαθια και κοφινια . Αυτη τη στιγμη το ΧΚΚ φερεται, απο τιμολογιακη αποψη, πολυ καλυτερα στους πελατες του απο το ΧΚ Παρνασσου. Αυτο οφειλουμε να το αναγνωρισουμε! Δεν ειναι ολα καλα, δεν ειναι ολα τελεια! Ξερουμε οτι προσπαθουν οι ανθρωποι, θελουμε να τους βοηθησουμε, τους εχουμε βοηθησει στο παρελθον (οταν χαθηκε η ...μπουλντοζα! ) και θα τους βοηθησουμε και στο μελλον. Πιστευουμε οτι μονο οταν εχουν και τα δυο μερη κατι να κερδισουν απο μια συμφωνια, μπορουν να συμπορευθουν. Το ΧΚΚ (και συγκεκριμενα ο Δ/ΧΚΚ) εδειξε στο παρελθον οτι θελει και μπορει να συνδιαλεχθει με σοβαρους και αξιοπρεπεις συνομιλητες. Για καποιο λογο χαθηκε η μπαλα. Ε, ...μπαλα ειναι μπορουμε να την ξαναβρουμε! Στην σημερινη εποχη δεν γινονται θαυματα, αλλα παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση, αν οχι βελτιστοποιηση των συνθηκων. Και αυτη ειναι η πυξιδα πορειας του Συλλογου! Αυτο προσπαθουμε! ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ ποιο είναι το προβλημα΄σας εγω απλα προτείνω ιδέες διαμαρτυρίας ως πολίτης που όσο μπορώ τις ακολουθώ παρότι δεν μου έιναι οτι πιο ευχάριστο. Εσείς ως σύλλογος και πολυ σωστά κανετε τις προσπαθειές σας. Καποιος άλλος μπορεί να κάνει τις δικές του προτάσεις ή να πει οτι θεωρεί καποια προτασή μου χαζή και να την απορρίψει με επιχειρήματα. ΄νομίζω οτι μιλάω μεσα σε κόσμια πλαίσια, Εαν θεωρείτε οτι γινεται κατάχρηση απο μέρους μου του χώρου σας μπορείται απλα να μου ζητήσεται να μην γράφω και θα το σεβαστώ. δυστυχώς η αποψή μου οπως και πολλών αλλων για τη διοίκηση του ΧΚΚ (κρίνοντας το αποτέλεσμα και χωρίς να με ενδιαφέρει το θέμα Δήμος ή Διεύθηνση)είναι η χειρότερη, ΑΛΛΑ θα ήθελα πολύ να αλάξει. μέχρι όμως να αλάξει απτο να αφορίζω και να κάνω σχόλια σε φόρουμ, προτιμώ να συζητώ επί της ουσίας και να κανω προτάσεις, που επαναλαμβάνω δεν θεωρω κακό να απορριφθούν. επισης Φιλικά Edited December 15, 2008 by MakisM Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 15, 2008 ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ ποιο είναι το προβλημα΄σαςεγω απλα προτείνω ιδέες διαμαρτυρίας ως πολίτης που όσο μπορώ τις ακολουθώ παρότι δεν μου έιναι οτι πιο ευχάριστο. Εσείς ως σύλλογος και πολυ σωστά κανετε τις προσπαθειές σας. Καποιος άλλος μπορεί να κάνει τις δικές του προτάσεις ή να πει οτι θεωρεί καποια προτασή μου χαζή και να την απορρίψει με επιχειρήματα. ΄νομίζω οτι μιλάω μεσα σε κόσμια πλαίσια, Εαν θεωρείτε οτι γινεται κατάχρηση απο μέρους μου του χώρου σας μπορείται απλα να μου ζητήσεται να μην γράφω και θα το σεβαστώ. δυστυχώς η αποψή μου οπως και πολλών αλλων για τη διοίκηση του ΧΚΚ (κρίνοντας το αποτέλεσμα και χωρίς να με ενδιαφέρει το θέμα Δήμος ή Διεύθηνση)είναι η χειρότερη, ΑΛΛΑ θα ήθελα πολύ να αλάξει. μέχρι όμως να αλάξει απτο να αφορίζω και να κάνω σχόλια σε φόρουμ, προτιμώ να συζητώ επί της ουσίας και να κανω προτάσεις, που επαναλαμβάνω δεν θεωρω κακό να απορριφθούν. επισης Φιλικά Φιλε Ρωτα, Δεν νομιζω οτι εγινε πουθενα νυξη οτι δεν συζητας σε κοσμια πλαισια. Το φορουμ ειναι τοπος που μπορει ο καθενας να εκφρασει ελευθερα τις ιδεες του, να κρινει και να κριθει. Φυσικα παντα σε κοσμια πλαισια. Απλα, αυτη τη στιγμη κρινω οτι το θεμα της Τιμολογιακης Πολιτικης του ΧΚΠ ειναι πιο επωδυνο και πιο σημαντικο για μας και δυστυχως το να στρεψουμε την προσοχη μας προς αλλες κατευθυνσεις αποπροσανατολιζει την προσπαθεια μας προς την κατευθυνση αυτη. Και αυτο ειναι το σημαντικο! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα και πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Το edit που φαινεται στο μηνυμα σου απο μενα ειναι το κλεισιμο του quote ωστε να μην μπερδευεται ο κοσμος που διαβαζει για το που σταματαει ο ΜακηςΜ και που αρχιζει ο Rwta Share this post Link to post Share on other sites