Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Κοινή ετήσια κάρτα 4 χ/κ Β.Ελλάδος

Recommended Posts

Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε στα χ/κ Σελιου,3-5 Πηγαδιων,Βορα,Ελατοχωριου

Πέρισυ στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,έγινε ερώτηση για το αν θα συνεχιστεί το επιτυχημένο μέτρο της κοινής ετήσιας κάρτας των 4 χιονοδρομικών κέντρων(Σελι,3-5 Πηγαδια,Καιμακτσαλαν,Ελατοχωρι). Οι παρευρισκόμενοι διευθυντές-πρόεδροι των εν λογω χιονοδρομικών δήλωσαν πως είναι αυτονόητο οτι θα συνεχιστεί καθώς είχε επιτυχία.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε οτι ακόμη δεν υπάρχει κοινή ετήσια κάρτα και οι πληροφορίες μας είναι οτι δεν πρόκειται να υπάρξει τη φετινή περίοδο.

Ήταν μια κίνηση που είχε μεγάλη αποδοχή απο τους χιονοδρόμους και σίγουρα αποτέλεσε βήμα εκσυγχρονισμού της ελληνικής χιονοδρομίας,καθώς χαρακτηρίστηκε πρωτοποριακή ιδέα για τα ελληνικά χιονοδρομικά δεδομένα. Τώρα έχουμε πισωγύρισμα. Γιατί?

Ελπίζοντας σε θετική ανταπόκριση και επαναφορά της κάρτας, περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Με τιμή

το ΔΣ του ΕΣΤΧ

Ευχαριστούμε τον κ. Γλαράκη διευθυντή του χ/κ Βόρας-Καιμάκτσαλαν για την άμεση και ειλικρινή ενημέρωση ,αν και δυσάρεστη.

"Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι δεν θα τρέξει για φέτος η κοινή ετήσια κάρτα και ο λόγος είναι ότι από τη μία η μη λειτουργία των χιονοδρομικών πριν απο τις γιορτές λόγω έλλειψης χιονιού και από την άλλη η μικρή ζήτηση που υπήρξε, συνολικά όχι πάνω από 40 κάρτες για τα 4 χιονοδρομικά, αποθάρρυναν τα χιονοδρομικά σε μια εκ νέου συνέχιση της συνεργασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και φυσικά η ευθύνη βαρύνει όλους μας όσοι έχουμε διοικητικές θέσεις.

ΜΦΧ

Δημήτρης Γλαράκης"

Ευχαριστούμε τον κ. Γλαράκη διευθυντή του χ/κ Βόρας-Καιμάκτσαλαν για την άμεση ενημέρωση ,αν και δυσάρεστη.

"Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι δεν θα τρέξει για φέτος η κοινή ετήσια κάρτα και ο λόγος είναι ότι από τη μία η μη λειτουργία των χιονοδρομικών πριν απο τις γιορτές λόγω έλλειψης χιονιού και από την άλλη η μικρή ζήτηση που υπήρξε, συνολικά όχι πάνω από 40 κάρτες για τα 4 χιονοδρομικά, αποθάρρυναν τα χιονοδρομικά σε μια εκ νέου συνέχιση της συνεργασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και φυσικά η ευθύνη βαρύνει όλους μας όσοι έχουμε διοικητικές θέσεις.

ΜΦΧ

Δημήτρης Γλαράκης"

Μια χαζή ερώτηση: πόσα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ θα είχαν ζητήσει την κοινή ετήσια; Πόσα την ΕΙΧΑΝ πάρει περυσι;

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτηση σου Αννα, και εγω αναρωτιόμουν.

υπάρχουν στοιχεία? μπορει κάποιος να μας δώσει έστω μια τάξη μεγέθους?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Εχω την εντυπωση οτι τα εσοδα απο την κοινη καρτα πηγαιναν εξολοκληρου στο χ/κ στο οποιο την αγοραζες,δεν γινοταν διαιρεση του ποσου.Αυτο στερησε απο καποια χ/κ εσοδα τα οποια πηγαζαν απο πωλησεις καρτων μονο για το δικο τους χ/κ,αφου ερχονταν με καρτα αγορασμενη απο αλλου.

Αριθμο δεν ξερω ουτε εγω.Οι 40 καρτες που αναφερει ο κ. Γλαρακης πιθανον ειναι οσες αγοραστηκαν μονο στο χ/κ Καιμακτσαλαν και οχι στο συνολο των 4 χ/κ.

Μου φαινεται μικρος αριθμος.Ξερω τουλαχιστον 10 ατομα απο το συλλογο που ειχαν ετησια κοινη καρτα.

Οπως λεει και ο κ. Γλαρακης θα επρεπε να συνεχιστει ισως με καλυτερο συστημα διαχειρισης ωστε να ειναι πιο αποδοτικο για ολα τα χ/κ.Κριμα.

Περιμενουμε απαντησεις και απο τα υπολοιπα χ/κ.

Αφου μιλαει ο κος Γλαρακης για "συνολικα 40 καρτες" πιθανον να αναφερεται και στα 4 ΧΚ.

Τελικα μου φαινεται οτι γινεται πολλη φασαρια εδω μεσα για τις ετησιες καρτες (βλεπε ΧΚΠ) ενω στην πραγματικοτητα αφορουν ενα πολυ μικρο ποσοστο χιονοδρομων (βλεπε απαντηση του κου Κοκκωση εκ μερους των ΕΤΑ).

Αρα, πολυ σωστη η ερωτηση/παρατηρηση της Αννας...

Εχω την εντυπωση οτι τα εσοδα απο την κοινη καρτα πηγαιναν εξολοκληρου στο χ/κ στο οποιο την αγοραζες,δεν γινοταν διαιρεση του ποσου.

Οχι Ανέστη, τα έσοδα απο τις κοινές ετήσιες μοιράστηκαν με αναλογία ποσοστών μεταξύ των τεσσάρων χκ και φυσικά όχι ισόποσα. 40 ήταν συνολικά.

Πιστεύω οτι ειναι μία κάρτα που θα έπρεπε να προσεχθεί λίγο περισσότερο όσον αφορά την τιμή της. Και φυσικά πρεπει να προσεχθεί και απο το αγοραστικό κοινό. Δεν ειναι δυνατόν να λέμε όλοι : "μα γιατί δεν κάνουν μια ετήσια κάρτα τα τέσσερα χκ?" και μετά να μην την στηρίζουμε. Νομίζω πως έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης.

Στα 3-5 Πηγαδια χθες ειπαν σε μελος του Συλλογου οτι ισχυει κανονικα 80 και να απευθυνθει στο Καιμακτσαλαν οπου ηδη ειχε βγαλει ετησια μονο για αυτο ωστε να του βγαλουν αλλη και για τα 4!!

Οχι Ανέστη, τα έσοδα απο τις κοινές ετήσιες μοιράστηκαν με αναλογία ποσοστών μεταξύ των τεσσάρων χκ και φυσικά όχι ισόποσα. 40 ήταν συνολικά.

οκ. Δεν το ηξερα,καπου το ειχα διαβασει,ευχαριστω για την αποσαφηνιση.

Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

1. nightwisher
      nightwisher
      (43 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,139
    • Total Posts
      460,535
  • Member Statistics

• Total Members