skimad 665 Report post Posted March 5, 2009 ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ALPINE ZONE μετα απο τρελο σκι στα σκοταδια :P Youtube Video -> Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 5, 2009 περασε το λιγο ρε skimad και ακομα δεν παιζει το βιδεο...??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 5, 2009 οταν τελειωνει το upload γινεται ενας ελεγχος του βιντεο πριν παιξει.το url υπαρχει αλλα δεν παιζει μεχρι να τελειωσει το τσεκ τωρα παιζει.... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 5, 2009 Youtube Video -> Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 5, 2009 Βαρια κουβεντα! Τα πεδιλα επεσαν σε σνοουμπορντα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted March 5, 2009 Καλά ο Μίμης γράφει τρελλά στο φακό!! Youtube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
karlita 0 Report post Posted March 6, 2009 (edited) Kάνω πειράματα... μακάρι να δουλέψει... Youtube Video -> Δουλεψε!! Edited March 6, 2009 by MakisM Quote iLikesnow! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 6, 2009 (edited) Kάνω πειράματα... μακάρι να δουλέψει... Youtube Video -> Δουλεψε!! Youtube Video -> Τωρα θα δουλεψει Ααα...Δουλεψε??? Ολγα σε συγχρονισμενο Σκι...μπραβο βρε...πολυ καλο...Εσεις κυριε Spyder γιατι χτυπατε τοσο πολυ τα μπατον??Θα σουβλησετε κανα κρυμμενο λαγο καμια ωρα Edited March 7, 2009 by Al_Foutzin Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 6, 2009 Μας δουλευεις Αφροδιτη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 6, 2009 Μας δουλευεις Αφροδιτη; Οχι αλλα με προκαμε Σβηστο μπορεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted March 6, 2009 Youtube Video ->Original Video Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 6, 2009 Τα σπαει!!!... Μπραβο και στις δυο σας!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 6, 2009 Πόσα θες για να το κατεβάσεις λέγε Αχ θα με δουν οι δάσκαλοί μου και πού να κρυφτώ μετάαααα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted March 6, 2009 Ήμουν στο ΧΚΒ την Κυριακή. Δεν ακολούθησα την εκδρομή του συλλόγου αλλά βρέθηκα εκεί συμπτωματικά λόγω οικογενειακής εκδρομής. Είχα σκοπό να γίνω μέλος (και η γυναίκα μου) αλλά διατηρούσα κάποιες αμφιβολίες. Στην πρώτη "κατεβασιά" από Ελιμεία οι "Snowholicanonimous", "Αρκας" και "Dust" γνωρίζοντας πως είμαι αρχάριος, ελάττωσαν τον ρυθμό τους για να κατέβουμε μαζί και να μου δώσουν συμβουλές. Μάγκες σας ευχαριστώ πολύ, όχι μόνο για την βοήθεια αλλά και γιατί εξαφανίσατε κάθε επιφύλλαξη μου για να γίνω μέλος μιας υπέροχης παρέας. Το ίδιο ισχύει και για τον "Spider" με τον ενθουσιασμό του, αλλά και την Miss Snowholicanonimous (Όλγα). Λυπάμαι που λόγω χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω περισσότερους/ες. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη εκδρομή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted March 6, 2009 Πόσα θες για να το κατεβάσεις λέγε Αχ θα με δουν οι δάσκαλοί μου και πού να κρυφτώ μετάαααα! Πρόλαβες τουλάχιστον να το δεις με μουσική?? Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με αυτή την κατάσταση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 7, 2009 Ναι, η μουσική με μάρανε! :LOL: Προλαβα όμως... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 7, 2009 Στην πρώτη "κατεβασιά" από Ελιμεία οι "Snowholicanonimous", "Αρκας" και "Dust" γνωρίζοντας πως είμαι αρχάριος, ελάττωσαν τον ρυθμό τους για να κατέβουμε μαζί και να μου δώσουν συμβουλές. Τωρα σωθηκες Αγγελε. Σαν τα μουτρα μας θα γινεις κι εσυ. Βρες κανα χιονοδρομο της προκοπης να σε βοηθησει γιατι με εμενα δεν θα δεις προκοπη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 7, 2009 Φίλε και συγκάτοικε skimad, μας έφτιαξες πρωινιάτικα..Που να παιχτούν και τα video από νυχτερινό ski και πάρτυ.ΕΕε όσοι έχετε φωτογραφίες και γενικά υλικό από το τριήμερο, φέρτε τα το βράδυ στη συνάντηση. Μόλις μαζευτούν όλα, φωτογραφίες και video, να φτιάξουμε μια ταινία-dvd που θα το εχουμε όλοι μας, να θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές. Συγκάτοικε, εκείνο το ξυπνητήρι απο τις 7 το πρωί μας σκότωνε :P Να σε καλά skimad!!!!! Και εγώ με την σειρά μου να πω ότι πέρασα απίστευτα στην Βασίλω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα εκδρομών καταρχάς και από την μεριά μου σε όλους για την πολύ ωραία παρέα και ατμόσφαιρα που υπήρχε. Όπως πρέπει να ευχαριστήσω και τον δασκαλό μου τον aera για τις συμβουλές, αλλα και την eleni. Πιστεύω ότι ήμουν ήσυχος και φρόνιμος στο αμάξι (κυρίως στην επιστροφή). Ετοιμάζω και εγώ υλικό και σύντομα ελπίζω να τα έχω.(Από τεχνολογία δεν είμαι και ο καλύτερος ) Με εκτίμηση Ένας κουρασμένος λαγός (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΝΕΛΙ!!! ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted March 8, 2009 Όπως διάβασα είδα και άκουσα από τα βίντεο.. ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή...και περάσατε πολύ ωραία.. Δυστυχώς και εγώ αν και μένω δίπλα στην Βασιλιτσα δεν μπόρεσα να βρεθώ ούτε μια μέρα εκείνο το τριήμερο!! Πάντως ελπίζω μια άλλη φορά να γνωρίσω κάποιους από εσάς!! Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 9, 2009 κατεβα το επομενο Σ/Κ στον Παρνασσο Δημητρη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted March 9, 2009 Δεν μπορώ γιατι σαββατο δουλεύω...αλλά μπορεί να πάω την πέμπτη Παρνασσό ή Καλάβρυτα!! Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
cleopatra 0 Report post Posted March 9, 2009 Στη Βασιλιτσα βρεθηκαμε Κυριακη και Δευτερα. Το χωριο μου ειναι 35χλμ απο το ΧΚ και ετσι δεν μειναμε με τα υπολοιπα μελη του συλλογου.Την Κυριακη γνωρισα πολους απο σας και χαρηκα τα μαλα!! Δυστυχως την Δευτερα μειναμε στο κατω σαλε διοτι η κορη μας επρεπε να κανει μαθηματα sb και χρειαζοταν τα καρεκλακια για να ανεβαινει στις πιστες(αλλο ενα προβλημα των snowboarders-ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΧΕ-ΧΕ-ΧΕ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 11, 2009 ξανακοιτάζοντας τις πανέμορφες φωτογραφίες της πανέμορφης εκδρομής συνειδητοποίησα ότι δεν είχε ανέβει από κανέναν αυτή εδώ η υπέροχη... και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί τα λέει ΟΛΑ !!!!! (Λυπάμαι που δεν θα μορέσω να έρθω τώρα, αλλά δεν την παλεύω...) Τουλάχιστον τα κατάφερα για το Σ/Κ! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted March 13, 2009 (edited) Τελικά πήγα Τετάρτη Παρνασσό και Πέμπτη Καλάβρυτα..!! Ωραία πέρασα και στα δυο αλλά ποιο πολύ μου άρεσαν Καλάβρυτα!!! Edited March 13, 2009 by DimisZ.. Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites