Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Βεροια 30/12/2008

Αγαπητα μελη του ΕΣΤΧ,

με αφορμη τις τελευταιες εξελιξεις στον Συλλογο αποφασισα να παραιτηθω των καθηκοντων μου επειτα απο 7 περιπου μηνες.

Η τελευταια αποφαση του ΔΣ σχετικα με την εμπορικη συνεργασια με την ΕΤΑ και τα γεγονοτα που οδηγησαν σε αυτην , δεν με βρισκει απλα αντιθετο, κατι το οποιο δεν θα αποτελουσε φυσικα λογο αποχωρησης απο το ΔΣ,αλλα προσβαλλει τις αρχες,την φιλοσοφια και την σταση ζωης που ακολουθω. Μην βιαστειτε να πειτε οτι η παραιτηση ειναι η "ευκολη λυση". Σε θεματα Αρχης δεν δεχομαι οποιονδηποτε συμβιβασμο.

Επισης προσβαλλει την συντομη Ιστορια του ΕΣΤΧ οπως τουλαχιστον την γνωριζω απο τον Οκτωβριο του 2004 ,οντας μελος του Συλλογου,καταλυοντας την υπερηφανεια,το ηθος και την ανιδιοτελεια που διεκρινε ολα αυτα τα χρονια τον Συλλογο.

Αποχωρω "καθαρος" με ησυχη την συνειδηση μου ,εχοντας ενημερωσει το συνολο των μελων για την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Παρακατω σας παραθετω τα γεγονοτα.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Τα υπολοιπα στην επομενη Γενικη Συνελευση.

Καλη συνεχεια.Μην ξεχασετε ποτε τον λογο που ιδρυθηκε ο Συλλογος το 2003.

Με τιμη

Μαργαριτης Αναστασιος

Απο την ημερα που ξεκινησε το θεμα,δεν εξεφρασα την αποψη μου στο ανοιχτο forum,σεβομενος την πλειοψηφικη -εστω και οριακα - αποφαση του ΔΣ στο οποιο ειμαι προεδρος. Περιμενα να ακουσω τις γνωμες των υπολοιπων μελων και οσων απο εσας που παρακολουθησατε το θεμα.Δεν θελω να πλατιασω για να μην κουραστειτε αλλα ειναι αναποφευκτο.Συνεπως παρακαλω να κανετε λιγο υπομονη και να διαβασετε την τοποθετηση μου.Την πρωτη μερα που ανελαβα προεδρος ειχα πει σε ολους οτι το πρωτο μου μελημα ειναι στον Συλλογο να υπαρχει διαφανεια στα παντα και συνεχη ενημερωση των μελων για ολα.Εχω πολλα να πω ισως ξεχασω καποια,αλλα εδω ειμαστε.

Ξεκιναω με τα γεγονοτα.

Με την ανακοινωση του τιμοκαταλογου του ΧΚΠ και τις δικαιολογημενα εντονες αντιδρασεις,τοσο των μελων του Συλλογου οσο και επισκεπτων του forum-χιονοδρομων,οργανωνει ο Συλλογος μεσω του ΔΣ,των συμβουλων και της ΟΕ πλανο διαμαρτυριας,το οποιο βασιζεται σε επιστολες προς καθε αρμοδιο φορεα και κατοπην σε συναντησεις με αυτους.

Η πρωτη συναντηση δεν ειχε ουσιαστικο αποτελεσμα.Παραπεμφθηκαμε σε επομενη.Στην 2η συναντηση 23/12 ,οπου εγινε συζητηση για τον τιμοκαταλογο,δεν μπορω να πω οτι τον ανατρεψαμε αλλα πετυχαμε καποια μικρα πραγματα με υποσχεσεις για περισσοτερα την επομενη χρονια.Καθισαμε ως αξιοι συνομιλητες με τα ΕΤΑ,τους παραθεσαμε τις αποψεις μας για την αναπτυξη της Ελληνικης Χιονοδρομιας και το booklet που τις περιεχει,μας υποσχεθηκαν παραταση της χρονικης διαρκειας της :blink:ρας καρτας εως και τον Ιανουαριο της επομενης χρονιας,δωρεαν καρτα για τους αθλητες εφοσον δεν τους φτασει η 20ρα και υποσχεση οτι του χρονου θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αφου μελετησουν τα φετινα δεδομενα.Ολα καλα.Ειναι και η ουσια της διαμαρτυριας μας.Μας ανοιξαν την πορτα και μας ακουσαν.Μεγαλη επιτυχια αναμφισβητητα.

Καπου εκει η αντιπροσωπεια του Συλλογου εθιξε την συμφωνια του ΧΚΠ με το snowreport για εκπτωση στις καρτες των 40 και :lol: μοναδων,με αιτιολογια οτι κρατικο χ/κ χανει εσοδα προς οφελος ιδιωτικης εταιρειας στην οποια και στελνει πελατες της και οτι καταρριπτει την ισοτιμια προς ολους τους χιονοδρομους που θα επρεπε να ισχυει σε ενα κρατικο χιονοδρομικο κεντρο. Στοχος μας ηταν ή να μειωθει η τιμη για ολους ανεξαιρετως ή αν δεν γινεται αυτο να καταργηθεί η εκπτωση σε ιδιωτικη εταιρια για λογους ισοτητας.

Στις 22/12 λοιπον θα γραφτει αυτο απο αυτους που ανελαβαν την εκπροσωπηση του Συλλογου.

Πάντως η ομάδα που επισκέφτηκε τον ΠΔ το Σάββατο το απόγευμα, έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά της για την κατάπτυστη συμφωνία της ΕΤΑ με το... snowreport!

και αυτο

εάν αύριο ο κ. Κοκκωσης δεν καταλάβει ό,τι η συμφωνία αυτή είναι και παράτυπη και ζημιογώνα για το ίδιο το ΧΚ... τότε θα πρέπει να προωθήσουμε το πρόβλημα στον Προϊστάμενό του.

Στις 23/12 λοιπον,ο κ.Κοκκωσης ακουει για πρωτη φορα(ετσι λεει τουλαχιστον) για αυτην την συμφωνια και αφου δηλωσει εκπληκτος συμφωνει οτι ειναι ανεπιτρεπτη,δεν ειχε ενημερωση και πρεπει να σταματησει αμεσα για τους λογους που ανεφερα πριν.

Το ΔΣ του Συλλογου ικανοποιημενο που επιστρεφει η ισορροπια και η ισοτιμια προς ολους τους χιονοδρομους και που εκανε το "καθηκον" του βαση καταστατικου λειτουργιας,ανεβαζει την παρακατω ανακοινωση στις 24/12 οπου πολλοι ισως προλαβατε και ειδατε.

1. Η ετήσια καταργήθηκε και τη θέση της παίρνει η κάρτα των ;) μονάδων. Σύμφωνα με τα στατιστικά του ski data πέρσι μόνον 35 άτομα έκαναν χρήση των αναβατήρων για πάνω από 60 μέρες και οι 20 από αυτούς ήταν δάσκαλοι σκι!

Μάλιστα από οτι φαίνεται αυτή θα ισχύει και μετά το πέρας της σεζόν για όσους δεν έχουν ξοδέψει όλες τις μονάδες. Πιθανές ημερομηνίες είναι μέχρι 31/12/2010 ή μέχρι 10/01/2010, θα μας ανακοινωθεί σύντομα.

2. Καταργείται η έκπτωση για την ;)άρα κάρτα μέσω snowreport card. O κ. Κοκκώσης έκρινε ότι η συμφωνία με το snowreport θίγει τα συμφέροντα του ΧΚΠ, τη θεώρησε απαράδεκτη και έδωσε εντολή γιά άμεση διακοπή της συμφωνίας!

3. Για τους αθλητές μας έδωσαν στοιχεία όπου το 90% των αθλητών έκαναν χρήση των αναβατήρων κατά την περσινή περίοδο μόλις 18.5 φορές. Ετσι θεωρούν ότι αρκούνται στην κάρτα των 20 μονάδων. Ομως όσοι την ξεπεράσουν θα έχουν δώρο από το ΧΚΠ και μια επιπλέον κάρτα των 10 μονάδων. Ακόμη υπάρχει η πιθανότητα να δωθεί σε χρήση και ο αναβατήρας Περικλής προς τους αθλητές. Όλα τα παραπάνω συμφωνήθηκαν και με την ΕΟΧ.

4. Για τους δασκάλους σκι δεν αλλάζει τίποτα.

5. Για τις οικογενειακές είτε ημερήσιες είτε ετήσιες δεν αλλάζει τίποτα.

Τέλος παραδώσαμε στον κ Κοκκώση το booklet με τις προτάσεις του συλλόγου για τα ΧΚ, το οποίο δέχτηκε με χαρά και με την υπόσχεση ότι θα το διαβάσει με προσοχή και πιθανόν θα μας ξανακαλέσει να το συζητήσουμε.

Συμπέρασμα: Ασφαλώς δεν καταργήσαμε τον τιμοκατάλογο όμως δέχτηκαν κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Επίσης μας διαβεβαίωσαν οτι την επόμενη χρονιά και μετά από τη φετινή λειτουργία του ΧΚΠ και τα συμπεράσματα που θα βγουν ο τιμοκατάλογος θα γίνει απλούστερος και πιο αντικειμενικός.

Με το που βγαινει η ανακοινωση (μια-δυο ωρες μετα) παραμονη Χριστουγεννων ξεκιναει ενας ατελειωτος κυκλος τηλεφωνηματων οπου μου διαβιβαζουν μελη της αντιπροσωπειας μας τα εξης:

Η ΕΤΑ μας προτεινε να βαλει Banner στο site μας και αντι για τα 1000� να μας δώσει εκπτωση 20% στην 80μοναδων και 10% στην 40 μονάδων.

και αυτο

Λοιπόν επειδή κάποιοι από την ΕΤΑ βρίσκονται σε δύσκολη θέση και επιθυμούν το θέμα με το SNR να μην πάρει διαστάσεις, γι αυτό μας δίνουν την εκπτωση, για να κλίσουν στόματα.

Η αντιδραση μου ειναι εντονοτατη απο το πρωτο τηλεφωνημα κιολας που δεχτηκα απο τον Σωτηρη Γιαννοπουλο.

Καπου εκει κανουμε το λαθος και αποφασιζουμε να επισπευσουμε τις διαδικασιες γιατι την επομενη μερα θα ανεβαιναν στο ΧΚΠ αρκετοι και επρεπε να ξερουν τι καρτα θα αγορασουν.

Τιθεται θεμα ψηφοφοριας με το γνωστο αποτελεσμα 4-3 υπερ της αποδοχης των παραπανω.

Η ανακοινωση "διορθωνεται" σε χρονο ρεκορ.

Το παρακατω ξεχαστηκε μεσα σε 2 ημερες

εάν αύριο ο κ. Κοκκωσης δεν καταλάβει ό,τι η συμφωνία αυτή είναι και παράτυπη και ζημιογώνα για το ίδιο το ΧΚ... τότε θα πρέπει να προωθήσουμε το πρόβλημα στον Προϊστάμενό του.

Ο κ.Κοκκωσης το καταλαβε πολυ καλα,αλλα εμεις δεν σταθηκαμε ανταξιοι της ιστοριας του ΕΣΤΧ,οπως τουλαχιστον την ειχα γνωρισει εγω.

.....25/12 μεχρι τις 10-11 το πρωι, 7 ατομα εχουν αγορασει ηδη ετησια....

θα γραφει (ειρωνικα) το παρακατω απο μελος που συμμετειχε στις συζητησεις

Αφού λοιπόν ο σύλλογος έχει σαν σκοπό ίδρυσης να δέχεται εκπτώσεις για τα μέλη του, με όποιο τίμημα, τότε καλά κάναμε τους απειλήσαμε και πήραμε με το σπαθί μας την έκπτωση... τώρα έαν η συμφωνία με το SNR έχει μελανά σημεία... ποιός νοιάζεται! Εμείς νά είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε τα προνόμιά μας!

Για τα παραπανω αφηνω να βγαλετε συμπερασματα εσεις.Οχι για το αν ειμαστε τιμιοι.ΕΙΜΑΣΤΕ.

Αλλα για το αν φαινομαστε τιμιοι απεναντι σε ολους.Στα μελη μας,στους φιλους του Συλλογου,στα υπολοιπα χιονοδρομικα κεντρα κοκ.Για την υπερηφανεια και αξιοπρεπεια μας.

Προσπαθηστε να μπειτε εστω και για λιγο στην θεση μου ως Προεδρος του ΣΤΧ.

Εγω προσωπικα ντρεπομαι.

Παμε τωρα στα συμπερασματα και στις διευκρινησεις,απαντησεις σε καποιες απο τις θεσεις που διαβασα

-Το θεμα που προεκυψε δεν εχει να κανει με την προσφορα σαν προσφορα αλλα με τα οσα προηγηθηκαν και ανελυσα παραπανω.Παρολαυτα ας το αναλυσω και αυτο το κομματι.

Μια προσφορα ειναι παντα προσφορα.Αλλες φορες λιγοτερο καλη,αλλες φορες περισσοτερο καλη.Σε καθε περιπτωση ευπροσδεκτη.Η συγκεκριμενη αν και θα ηταν ευπροσδεκτη οπως ειπα, δεν μπορω να πω οτι ηταν απο τις πλεον καλες.Οι λογοι ειναι οτι αφορα μικρη μεριδα των μελων του Συλλογου και δεν αναφερομαι ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ οπως λαθος εστιαζετε οι περισσοτεροι που θιγετε το θεμα, αλλα ΠΟΣΟΤΙΚΑ.Απο τα μελη μας που πηγαινουν ΜΟΝΟ στον Παρνασσο για χιονοδρομια δεν επωφελουνται ολα παρα μονο αυτα που εχουν την δυνατοτητα αγορας ετησιας.(στατιστικα το πολυ να ειναι 20-30)

Επιπλεον αυτη η προσφορα συνοδευεται με παροχη διαφημιστικου χωρου στην ιστοσελιδα μας που τιμαται 1000 ευρω και ηδη ειχαν βολιδοσκοπηθει αρκετοι υποψηφιοι πελατες(ο Αριστοτελης ως υπευθυνος αν θελει ας με διαψευσει).

Να διευκρινησω οτι κακως το συγκρινετε με τις εκπτωσεις στα αλλα χ/κ γιατι σε εκεινα οποιοδηποτε μελος απο οποιοδηποτε σημειο της Ελλαδος και αν παει εστω και για μια μονο φορα θα παρει εκπτωση ως μελος του Συλλογου μας για τον λογο οτι ειμαστε απο τους καλυτερους και πιο πιστους πελατες σε ολα τα χ/κ στην Ελλαδα.Στην συγκεκριμενη οπως ειπα και πριν, ακομα και μελη που πηγαινουν ΜΟΝΟ στον Παρνασσο αν δεν μπορουν να παρουν ετησια δεν εχουν καμια εκπτωση.Αρα δεν εχει να κανει με Βορρα και Νοτο οπως "ατυχως" καποιοι γραφουν.

Επισης δεν διαφημιζουμε αυτα τα χιονοδρομικα και μαλιστα δωρεαν οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση.

-Ακομη, κακως το συγκρινετε με τα free στην εκδρομη γιατι τα free της εκδρομης δεν ειναι ενα παγιο εσοδο οπως ειναι το banner και ειθεισται να πηγαινουν στους συμμετεχοντες στην εκδρομη γιατι απο αυτους και την συμμετοχη τους τα αποκομιζουμε .

-Διευκρινηση:Για λογους αρχης και για να μην κατηγορηθει ποτε ο Συλλογος οτι εχει οικονομικα παρε-δωσε με χ/κ με ανταλλαγμα την σιωπη του,ουδεποτε στα 5 χρονια ιστοριας του,προεβει σε εμπορικη συμφωνια με χ/κ ακομα και οταν αυτα ηθελαν να πληρωσουν για αυτην.

Αρα ενα ακομα πληγμα στην αξιοπιστια μας ως προς τα υπολοιπα χ/κ,που δικαιολογημενα θα απορησουν με την μεταστροφη μας και μαλιστα ανευ αντιτιμου.

Το παραπανω κομματι της προσφορας που ανελυσα δεν με απασχολει.Δεν με ενδιαφερει.Δεν εξεταζω καν την προσφορα.

Απο τη στιγμη που πηραν τηλεφωνο τον Προεδρο του Συλλογου και τον ενημερωσαν οτι ναι μεν δεν καταφεραμε εκπτωση στις καρτες για ολους ,αλλα πετυχαμε ακυρωση της συμφωνιας του snowreport και ισονομια για ολους τους χιονοδρομους ,ως οφειλαμε βαση του καταστατικου μας και την επομενη ημερα νεο τηλεφωνο με προσφορα για ιδια εκπτωση προς εμας γιατι δεν μπορουν να σταματησουν την συμφωνια με το sr(ηδη ειχαν πουληθει καρτες) ωστε να μην προχωρησουμε το θεμα,μου φτανει για να μην ασχοληθω καν με την οποιαδηποτε προσφορα. Αν προχωρουσαμε το θεμα πολυ πιθανο να πετυχαιναμε εκπτωση για ολους βασιζομενοι στην ισοτιμια.

Ελπιζω να εγινε κατανοητο.

Αγαπητε dipanou ,

ο Συλλογος μας δεν εχει θεσει ως στοχο του την ιδιοτελή ικανοποιηση των ολοενα αυξανομενων μελων του.

Στοχος μας ηταν ,ειναι και θα ειναι η βελτιωση του ελληνικου χιονοδρομικου προιοντος με τα οποια οφελη για ολους.

Κουνια που σε κουναγε κ.προεδρε.....

Ζητω Συγγνωμη απο ολα τα μελη του Συλλογου που προσεβληθησαν απο την αποφαση του ΔΣ.Ζητω Συγγνωμη απο τον Σωτηρη Γιαννοπουλο που εκθεσαμε σε μεγαλο βαθμο και τον απογοητευσαμε.

Εκανα οτι μπορουσα να μην περασει η ντροπιαστικη αυτη αποφαση που στιγματιζει την ιστορια του ΣΤΧ αλλα δεν τα καταφερα.Ζητησα να το παμε σε Γενικη Συνελευση αλλα δεν τα καταφερα.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Θελει τολμη για να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος...

Μαργαριτης Αναστασιος

Προεδρος ΕΣΤΧ

Μπραβο Ανεστη.Εγω προσωπικα επικροτω την κινηση σου και πιστευω πως ηταν μονοδρομος μετα και τις τελευταιες εξελιξεις.

Απο οτι φαινεται τα μελη του ΔΣ εχουν εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις οποτε το παρον σχημα δεν μπορουσε να συνεχισει αλλο.

Δυστυχως αυτος που εκανε πισω ησουν εσυ.

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

Ανεστη ως απλο μελος θελω να σε ευχαριστησω για τις ωρες που αφιερωσες απο την προσωπικη σου ζωη στον συλλογο.Ξερω ποσο γερο στομαχι απαιτει η θεση αυτη και ποσο δυσκολες αποδεικνυονται καποιες καταστασεις

Δεν ξερω αν η παραιτηση αυτη ειναι σωστη η λανθασμενη.Αυτο που ξερω ειναι οτι καμια φορα οταν η ιδεολογια μας, ο τροπος σκεψης μας και οι αρχες μας δεν συναδει με καποιων αλλων ειναι δυσκολο να βρεθει ακρη.Συμφωνω μαζι σου στο οτι διαπραγματευση σ αυτα δεν χωρα.

Ομως μηπως τελικα "το κοινό" θελει αλλες κατευθυνσεις?Μηπως τελικα δεν ειναι απαραιτητα κακο το οτι ο υπερμετρος ρεαλισμος και η σκοπιμοτητα,το εφημερο κερδος αντικαθιστα την ιδεολογια και τις αρχες?Μηπως τελικα εμεις ειμαστε "λαθος"?

Το λαθος και το σωστο ειναι πολυ σχετικες εννοιες και το αντιλαμβανεται ο καθενας με διαφορετικο τροπο.ΑΝ οι ιδεες σου και ο τροπος σκεψης σου δεν αντιπροσωπευουν το κοινωνικο συνολο του οποιου ηγεισαι, τοτε αποχωρεις.Ομως αυτο δεν το ξερουμε ακομη.Αυτο με στεναχωρει..Θα το ξεραμε αν γινοταν ενα δημοψημισμα πανω στο θεμα ή ακομα καλυτερα μια ΓΣ.Ετσι ακρη δεν βγαινει με posts απο 5-10 ή 15 ατομα..

Καλη συνεχεια.Μην ξεχασετε ποτε τον λογο που ιδρυθηκε ο Συλλογος το 2003

Μηπως τελικα ο λογος που ιδρυθηκε ο συλλογος εχει μεταλλαχθει και πρεπει να επανεξετασουμε τους σκοπους του?Μηπως τελικα δεν αντιπροσωπευει πλεον τα μελη του?

"Τα παντα ρει"

Μα τον θεο και την παναγια,δεν περιμενα ποτε μα ποτε να παρουν τετοια τροπη τα πραγματα.

ΘΛΙΒΟΜΑΙ μα πανω απο ολα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για ολα αυτα που συμβαινουν τουτες τις τελευταιες ωρες(οχι οτι πριν ηταν καλυτερα τα πραγματα)

Θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι απο τον ΔΣ για την αποφαση που πηρε ο Ανεστης!!

Θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι σας που δεν μπορεσατε να συνεχισετε το εργο που αφησε ο Αλεξης!!!!!!

Ρωταω λοιπον σαν απλο και θιγομενο μελος,εισασταν αξιοι να συνεχισετε απο εκει που καποιος αλλος σταματησε................

Μην μου απαντησει κανεις,τις απαντησεις σας τις πηρα απο τα γραφομενα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ιδιο ισχυει και για καποια αλλα μελη που ενω ηταν εξω απο τον χορο θα επρεπε να δειξουν περισσοτερη νυμφαλιωτητα

και να στηριξουν τον ΕΣΤΟΥΧ γαμω την κοινωνια μου,αυτοι ομως επελεξαν να οξεινουν πιο πολυ την κατασταση με τα γνωστα πλεον αποτελεσματα!!!!!

Δεν θελω να γραψω αλλα,πραγματικα λυπαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ.Ο ΕΣΤΟΥΧ κυριοι ειναι ενας και μοναδικος και δεν ειναι κανενος,ειναι ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

Αιντε ρε παρατηστε με ολοι σας ρε,αιντε ελατε στα ισια σας ολοι σας ρε.

Ανεστη απο που παρετησε ρε,εσεις οι υπολοιποι του ΔΣ,τι εχετε να χωρισετε ρε μεταξυ σας,δεν θελετε το καλο του συλλογου ρε γαμω την κοινωνια μου...........

Τι εγωισμοι ειναι αυτοι ρε,δεν ντρεπεστε καθολου ρε?????????????????????????????????

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ............................

Καλη χρονια με πολυ πολυ υγεια να εχετε ολοι σας.Να σας ευχηθω και καλα μυαλα??Αντε να σας ευχηθω και καλα μυαλα και συντομα!!!!!!!! :P

Ρε μην με ξυπνατε σας ειπα.Αφηστεμε στο ονειρο που βλεπω................................................. :P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Μέχρι στιγμής έχουν γράψει στο Θ.Σ. 34 μέλη χωρίς εμάς εννοείτε με

56% Θετικοί

26% Αρνητικοί

18% Ουδέτεροι

Αν αυτό δεν είναι δημοκρατικές διαδικασίες τότε κάτι δεν εχω καταλάβει καλά.

Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια μας!!!

:P

Καλή Χρονιά σε ολους!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Δεν σταμάτησε καμία ενέργεια για τον τιμοκατάλογο του ΧΚΠ... καθημερινά σχεδόν συζητούμε με τον διευθυντή του χιονοδρομικού και βρίσκουμε πρακτικές δυσκολίες του συστήματος και επιλύονται, οπως επίσης λάθη και παραλείψεις στην λειτουργια του χιονοδρομικού.

Η συμφωνία με το ETA-SR ήταν νόμιμη ή στην τελική εμφανίστηκε ως νόμιμη με την δικαιολογία/συμφωνία προώθηση του ΧΚΠ μεσω banner εναντι εκπτωσης.

ΤΟ SR μπορεί να θεωρηθεί ως σύλλογος γιατι εκδίδει κάρτες μέλους αλλά είναι κερδοσκοπικός, εμείς είμαστε ΜΗ κερδοσκοπικός. Τα λεφτά που μαζευονται γυρίζουν στα μέλη μας ως υπηρεσίες ή χρησιμοποιουνται για τους στοχους του συλλόγους (βελτιωσης της ελληνικης χιονοδρομιας) στο SR τα λεφτά πάνε στην τσέπη του Βατικιώτη και καλά κάνει, μάλιστα είναι απο τα ιδρυτικά μέλη του ΣΤΧ και υπέγραψε και αυτός για να δημιουργηθεί ο συλλογός μας.

Δεν μπορείς να κινηθείς κατα της συγκεκριμένης συμφωνίας παραπάνω απο αυτο που κάναμε, ενημερώσαμε απευθείας τα ΕΤΑ τον διευθυντη Κοκκώση και την Κορομβόκη, ο μεν Κοκκώσης οπως του το εμφανίσαμε θεωρήσε ότι είναι λάθος και το δήλωσε, 1 μέρα αργότερα με κάλεσαν απο τα ΕΤΑ να με ενημερώσουν αφου ελεχθηκε, για την νομιμότητα και για το δικαίωμα μας να εχουμε την ίδια συνεργασία οπως ολοι οι φορείς.

Αν ο σύλλογος κατηγορήσει τη συνεργασία ως παρανομη ή την δυσφημισει προς τα MME θα πρέπει αν πάσα στιγμή να το αποδειξει στο δικαστήριο με στοιχεία γιατι αλλιώς θα χάσουμε τον σύλλογο μέσα σε μια στιγμή αν το βλέπετε ουτοπικό δοκιμάστε...

Η ΟΕ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΌ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ

Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΕΙΣ , Ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...

Κρίμα πολύ κρίμα για όλους μας.

Και πολύ περισσότερο κρίμα γιατί 7 άτομα σε ενα ΔΣ και μια χούφτα μέλη ακόμα και δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας και το χειρότερο όλων είναι οτι ολα αυτά βγήκαν πρός τα εξω.

9-2-05020.jpg

θα ηθελα να πω κατι και θα παρακαλουσα να μου συγχωρεθει αν ειναι off topic και ολα τα σχετικα.ειμαι λιγο καιρο στον συλλογο οπως και στο φορουμ.επισης ομως ειμαι και σε αλλα φορουμ αλλων συλλογων.ποτε δεν αντιμετωπισα τετοιες καταστασεις.δεν εχω δει καποιο θεμα,καποιο ποσταρισμα που να μην φερει καποιος αντιρρηση.αυτο ειναι λογικο μια και ζουμε σε δημοκρατικο κρατος.μηπως ομως θα επρεπε να το φορουμ να εχει αλλο χαρακτηρα?βγαλαμε ενα Δ.Σ. με νομιμες ενεργειες.μας αντιπροσωπευει για ενα ολοκληρο χρονο και πρεπει να ειναι σεβαστο προς ολους.καλως η κακως εχουν μπροστα τους ενα χρονο να μας αποδειξουν οτι δεν εκλεχθηκαν αδικα.αν στο τελος της χρονιας δεν μας καλυψουν η λυση ειναι απλη.ψηφιζουμε καποιον αλλο.αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο ειναι οτι το φορουμ επειδη ειναι απροσωπο(δεν καταλαβαινεις τον τροπο εκφρασης που λεει καθε τι καποιος)μας οδηγει μερικες φορες ισως και σε λανθασμενες ενεργειες?

Επιδιώκαμε κάποια συνομιλία με τα ΕΤΑ που κατέληξε στην εμπορική συνεργασία με την έκτπωση σε κάποιο προιόν στο οποίο έχουν ΟΛΑ τα μέλη του συλλόγου πρόσβαση.

Αυτό για μένα είναι επιτυχία. Δεν μπορώ να κρίνω αν καταρίπτει την ιδεολογία του ΣΤΧ. Θα δείξει...

ΑΝΕΣΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ

How you stand is how you ski

Μέχρι στιγμής έχουν γράψει στο Θ.Σ. 34 μέλη χωρίς εμάς εννοείτε με

56% Θετικοί

26% Αρνητικοί

18% Ουδέτεροι

Αν αυτό δεν είναι δημοκρατικές διαδικασίες τότε κάτι δεν εχω καταλάβει καλά.

:rolleyes: απο ποτε οι γνωμες στο φορουμ θεωρουνται δημοψηφισμα ????

ειπαμε να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ τις γνωμες οσων περισσοτερων μελων μπορουμε ,για να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ. Το επομενο βημα των "δημοκρατικων διαδικασιων" που αναφερεις ΘΑ ΗΤΑΝ η ψηφοφορια ,δεν ολοκληρωνονται (οι διαδικασιες) ,στην καταθεση αποψεων

:rolleyes: απο ποτε οι γνωμες στο φορουμ θεωρουνται δημοψηφισμα ????

και να προσθέσω... με τί κριτίρια ερμηνεύσατε τα ποστ σε ναι/οχι/δεν ξέρω-δεν απαντώ?? :(

by the way, είμαι απολύτως αντίθετη με όποια παραίτηση/αποστασιοποίηση/κτλ... όσοι αναλάβαμε κάποια πόστα πρέπει να τα φέρουμε εις πέρας και μετά βλέπουμε-για ένα χρόνο έχουμε τη δέσμευση και την υποχρέωση στα υπόλοιπα μέλη=φίλοι μας οι περισσότεροι <_<

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

:D απο ποτε οι γνωμες στο φορουμ θεωρουνται δημοψηφισμα ????

--Απο ΠΟΤΕ, ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????? Η εννοια τουπαραπάνω είναι ΑΠΛΗ

ειπαμε να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ τις γνωμες οσων περισσοτερων μελων μπορουμε ,για να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ.

--ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, αλλά...

Το επομενο βημα των "δημοκρατικων διαδικασιων" που αναφερεις ΘΑ ΗΤΑΝ η ψηφοφορια ,δεν ολοκληρωνονται (οι διαδικασιες) ,στην καταθεση αποψεων

--ΕΝΝΟΕΙΤΕ

Θα παρακαλούσα να διαβάζετε πιο προσεκτικά, και να μην παρερμηνεύονται ΟΛΑ όσα γράφουμε.

Η τάση ποτέ δεν αποτέλεσε δημοψήφισμα, αλλά ούτε και είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο.

ΕΛΕΟΣ

Edited by Snowflake

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Κρίμα πολύ κρίμα για όλους μας.

Και πολύ περισσότερο κρίμα γιατί 7 άτομα σε ενα ΔΣ και μια χούφτα μέλη ακόμα και δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας και το χειρότερο όλων είναι οτι ολα αυτά βγήκαν πρός τα εξω.

+1

και να προσθέσω... με τί κριτίρια ερμηνεύσατε τα ποστ σε ναι/οχι/δεν ξέρω-δεν απαντώ?? :lol:

by the way, είμαι απολύτως αντίθετη με όποια παραίτηση/αποστασιοποίηση/κτλ... όσοι αναλάβαμε κάποια πόστα πρέπει να τα φέρουμε εις πέρας και μετά βλέπουμε-για ένα χρόνο έχουμε τη δέσμευση και την υποχρέωση στα υπόλοιπα μέλη=φίλοι μας οι περισσότεροι :D

+1

και όντως το ΔΣ ψηφίστικε για ένα χρόνο. Στην επόμενη ΓΣ θα δείξει αν τα πεπραγμένα αυτού ήταν σωστά ή οχι και θα πράξουμε ο καθένας μας αναλόγως!

Η τελευταια αποφαση του ΔΣ .........................................,αλλα προσβαλλει τις αρχες,την φιλοσοφια και την σταση ζωης που ακολουθω. Μην βιαστειτε να πειτε οτι η παραιτηση ειναι η "ευκολη λυση". Σε θεματα Αρχης δεν δεχομαι οποιονδηποτε συμβιβασμο.

Επισης προσβαλλει την συντομη Ιστορια του ΕΣΤΧ οπως τουλαχιστον την γνωριζω απο τον Οκτωβριο του 2004 ,οντας μελος του Συλλογου,καταλυοντας την υπερηφανεια,το ηθος και την ανιδιοτελεια που διεκρινε ολα αυτα τα χρονια τον Συλλογο.

Μαργαριτης Αναστασιος

Βρε παιδιά, αυτά τα βαρύγδουπα που γράφετε είναι OUT IN SPACE!!!!!

Λίγο μέτρο δηλαδή! Ναι, μπράβο, μπράβο Ανέστη που είσαι τόσο εύθικτος, ηθικός και ό,τι άλλη καλή ποιότητα υπάρχει, ΑΛΛΑ, δηλαδή αν καταλάμβαναν οι Τούρκοι τη Θεσσαλονίκη και εμείς κατεβάζαμε τα βρακιά μας, τί θα γράφαμε πιά;;;;;;

Λίγο μέτρο!!! Δεν πρόκειται και για ζήτημα Εθνικής Υπερηφάνειας! Βλέπετε είμαστε 45 νοματαίοι κι έχουμε 45 γνώμες! Δεν είναι αυταπόδεικτο, από αυτό και μόνον ότι δεν πρόκειται για μιά τόοοσο πιά μονοδιάστατη αλήθεια;;;

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε και λίγο πέρα από τη μύτη σας, να δώσετε λίγο βάση και στις απόψεις των διαφωνούντων με εσάς;;;;

Δείτε τα πράγματα πιό σφαιρικά και σκεφτείτε επιτέλους, μακροπρόθεσμα τί είναι πραγματικά καλύτερο γιαυτό το Σύλλογο!!!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ρε παίδες ηρεμήστε λίγο. Σιγά μην διαλύεται ο Σύλλογος επειδή παραιτείται ο Πρόεδρος. <_<

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να παραιτηθεί, από τη στιγμή που θεωρεί ότι θίγονται τα πιστεύω του και δε μπορεί να προσφέρει άλλο -υπό αυτές τις συνθήκες- στο Σύλλογο από τη θέση του προέδρου.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα "οϊμέ" και δε ξέρω εγώ τι, γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι ο Σύλλογος απαρτίζεται μεν από μέλη δεν ανήκει δε μεμονωμένα σε κανένα από αυτά. Υπάρχουν και άλλα ικανότατα μέλη που μπορούν να αναλάβουν τα ινία του Συλλόγου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη θέση.

Αφήστε όπως μας ζητήθηκε να ηρεμίσουμε όλοι μας, να κάνουμε οικογενειακή πρωτοχρονιά και να επανέλθουμε ορεξάτοι στις επάλξεις.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους, ασφαλείς καταβάσεις σε όσους τσουλήσουν και υγεία πάνω απ' όλα.

Άντε και ένα

μέρες που είναι :huh:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Βρε παιδιά, αυτά τα βαρύγδουπα που γράφετε είναι OUT IN SPACE!!!!!

Λίγο μέτρο δηλαδή! Ναι, μπράβο, μπράβο Ανέστη που είσαι τόσο εύθικτος, ηθικός και ό,τι άλλη καλή ποιότητα υπάρχει, ΑΛΛΑ, δηλαδή αν καταλάμβαναν οι Τούρκοι τη Θεσσαλονίκη και εμείς κατεβάζαμε τα βρακιά μας, τί θα γράφαμε πιά;;;;;;

Λίγο μέτρο!!! Δεν πρόκειται και για ζήτημα Εθνικής Υπερηφάνειας! Βλέπετε είμαστε 45 νοματαίοι κι έχουμε 45 γνώμες! Δεν είναι αυταπόδεικτο, από αυτό και μόνον ότι δεν πρόκειται για μιά τόοοσο πιά μονοδιάστατη αλήθεια;;;

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε και λίγο πέρα από τη μύτη σας, να δώσετε λίγο βάση και στις απόψεις των διαφωνούντων με εσάς;;;;

Δείτε τα πράγματα πιό σφαιρικά και σκεφτείτε επιτέλους, μακροπρόθεσμα τί είναι πραγματικά καλύτερο γιαυτό το Σύλλογο!!!

Μπράβο βρε Γιώτα μακάρι να σκεφτόντουσαν αλλά και να επραταν και άλλοι όπως και εσύ...

9-2-05020.jpg

με ένα post της η Όλγα το έφερε σε κάπως πιο ρεαλιστικούς τόνους το θέμα, χωρίς να το εξαγνίσει από όποια άλλα ατοπήματα-συνεπώς θα πρότεινα για να ηρεμήσει το κλίμα να λείπουν τα ποστ και ο,τι άλλο... που μόνο καταφέρνουν να χαλάσουν την εικόνα αυτή στην προσπάθεια τους να κερδίσουν έδαφος με το νου τους

Ευχαριστώ!

...Άντε και ένα
μέρες που είναι :)

να ' σαι καλά που μας επαναφέρεις στο κλίμα :D

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra