Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
geoka

αραχωβα ή καλαβρυτα για ασχετο υποψηφιο snowboardera???

Recommended Posts

λοιπον πλησιαζει το πληρωμα του χρονου+για μενα για να κανω το πρωτο μου μαθημα snowboard+να μετρησω τις πρωτες μου τουμπες+το ερωτημα ειναι το εξης:αραχωβα ή καλαβρυτα ειναι καλυτερα για αρχαριο???σκέφτομαι να πάω αυτη την κυριακη αν δεν γινει καμια στραβη στην δουλεια βεβαια...

Φίλε geoka θεωρώ ότι και τα δυο χιονοδρομικά υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σου από άποψη οργάνωσης, μεγέθους και ποσότητας χιονιού.

Προτείνω λοιπόν να αποφασίσεις με βασικό γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στα δυο κέντρα σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Απ΄ότι είδα η πρώτη σου επαφή με το άθλημα (έστω και οπτικά) έγινε κατά την επίσκεψη σου για καφέ στο ΧΚΠ… δεν θα ήταν λοιπόν άσχημη ιδέα να επιστρέψεις εκεί και με “άλλη” ιδιότητα …. χεχεχε!!

Όπως και να χει, εύχομαι καλή αρχή και υπομονή!!!! :lol:

xaxaxaxa,+εγω μάλλον για αραχωβα λέω μιάς + το κόλλημα ξεκινησε οπτικα απο εκει ας ξεκινησει+στην πράξη απο την αραχωβα!!!!αν δω τα σκουρα το δρομο τον ξερω,καφε,3.50 ευρουλακια,εφημεριδα+τσιγάρο :lol:B)

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το βουνό, αν θα είναι η πρώτη φορά που θα "καβαλήσεις" τα χιόνια, όλα καλάα είναι, ακόμα και η Πάρνηθα ή ο Υμηττός θα σου έκανε, πραγματικά, είτε Καλάβρυτα είτε Παρνασσός θα σε καλύψουν για να μάθεις την σανίδα σου, όμως αν θέλεις να είσαι ικανός παντού χωρίς προβλήματα, αφαίρεσε από το κείμενό ΚΑΙ την ζωή σου την τελευταία λέξη. Trust me, σου μιλάει ένας παθών σανιδάς!

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

to μονβο που θα κοιταξεις ειναι να εχει καλο καιρο γιατι αν πας με ασχημες καιρικες συνθηκες θα ειναι ασχημες και οι συνθηκες εκμαθησης σου στην σανιδα και μετα μπορει να την σιχαθεις και να μην ξαναπατησεις στο βουνο

το μικροβιο δεν το εχεις κολλησει ακομα οποτε προσεχε στα πρωτα σου βηματα

DALTONS POW ROBBERY.....

εγω θα σου προτεινα να πας στο Χ.Κ που θα εχει το λιγοτερο κοσμο, καθως ετσι οπως μας τα λες μαλλον θα αρχισεις απο την baby πιστα. εγω πιγα χτες στα καλαβρυτα 1.για να δειξω οσα πραγματα μπορουσα σε φιλους και 2. δεν με αφησε το ποδι μου να χαρω τις αλλες πιστες, και πραγματικα επικρατουσε πανικος με αποτελεσμα οπως ειχα κατσει να σφιξω τις δεστρες μια κοπελιτσα καρφωθηκε με την σανιδα στη μεση μου ( ευτυχως οχι σοβαρο ). και τα 2 Χ.Κ. ειναι τελεια για αρχη αλλα ο πολυς κοσμος τα κανει μετρια για αρχαριους.

Εγώ θεωρώ καλύτερο τον Παρνασσό για ξεκίνημα, λόγω πλάτους πιστών (εκτός και αν εννοείς ότι θα κάτσεις στο πλατώ και δε θα ανέβεις πίστες, οπότε είναι το ίδιο και τα 2 κέντρα). Συν ότι στον Παρνασσό ξέρω 1-2 εξαιρετικούς δασκάλους snowboard. Γιατί αν είναι να πληρώσεις 40 ευρώ την ώρα για να σου λέει ο άλλος ΜΟΝΟ "λύγιζε τα γόνατά σου", μπορώ να στο γράψω 500 φορές σε mp3 αν θέλεις (δωρεάν) και να γλυτώσεις τα έξοδα. <_<

The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

ευχαριστώ πολύ ολους για την άμεση ανταποκριση+στο δια ταυτα τωρα...σιγουρα θα κοιτάξω τον καιρο πριν ξεκινησω,με ασχημο καιρο θα προτιμησω να το αναβαλω για το επομενο σκ,δευτερον αν ο παρνασσος εχει καλύτερες πιστες για αρχαριους θα τον προτιμησω,τριτον σιγουρα θέλω να ξεκινησω οσο το δυνατον πιο σωστα γι αυτο+θα ξεκινησω με 2-3 μαθηματα για να μάθω τα βασικα!royale αν μπορεις στειλε μου pm τους δάσκαλους που είπες για παρνασσο γιατι στα τυφλά ελεγα να κανονισω για μαθημα καθώς δεν γνωριζω κάποιον...

Υ.Γ:φιλε telxinas δυστηχώς έχεις απόλυτο δικιο!!!

Υ.Γ:φιλε telxinas δυστηχώς έχεις απόλυτο δικιο!!!

Δεν φαντάζεσε πόσο. Έτσι έλεγα κι εγώ σε αυτούς που μου έλεγαν να το προσέξω, ότι έχουν τεράστιο δίκιο. Μέχρι που το διεπίστωσα στην πράξη. Εύχομε πραγματικά να μπορείς για πάντα να κάνεις το κέφι σου με το τσιγάρο και ποτέ να μην σε πειράζει, αλλά είναι δυστυχώς πράγμα σπάνιο!

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!