anasanar 0 Report post Posted January 19, 2009 ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΣΚΙ Η ΤΟ SNOWBOARD ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΡΙΟ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙ).ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.77 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 82 ΚΙΛΑ.ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ?ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ Π.Χ ΣΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ.ΦΟΡΑΩ 42ΝΟΥΜΕΡΟ.ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 19, 2009 ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΣΚΙ Η ΤΟ SNOWBOARD ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΡΙΟ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙ).ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.77 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 82 ΚΙΛΑ.ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ?ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ Π.Χ ΣΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ.ΦΟΡΑΩ 42ΝΟΥΜΕΡΟ.ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ.... Δοκιμασε και τα δυο για να δεις ποιο σου ταιριαζει καλυτερα. Ξεκινησε με εξοπλισμο ενοικιου για να μην κανεις εξοδα χωρις λογο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anasanar 0 Report post Posted January 19, 2009 ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΘΗΝΑ -ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 19, 2009 Αθηνα -Αραχωβα 2 ωρες χαλαρα. Τωρα ποση ωρα θα φας μεχρι να βγεις απο Αραχωβα ενας Θεος ξερει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eve 0 Report post Posted January 19, 2009 ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΘΗΝΑ -ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ? Τις τιμές για Παρνασσό θα τις βρεις όλες εδω: http://www.parnassos-ski.gr Όσο για εξοπλισμό, στην Αμφίκλεια βρίσκεις από 10 ευρώ για πλήρες σετ σκι. Δηλαδή 5 ευρώ φθηνότερα από το χιονοδρομικό. Χωρίς ουρές ή αναμονή. Στην πλευρά της Αράχωβας δεν ξέρω τι γίνεται. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 19, 2009 Τις τιμές για Παρνασσό θα τις βρεις όλες εδω: http://www.parnassos-ski.gr Όσο για εξοπλισμό, στην Αμφίκλεια βρίσκεις από 10 ευρώ για πλήρες σετ σκι. Δηλαδή 5 ευρώ φθηνότερα από το χιονοδρομικό. Χωρίς ουρές ή αναμονή. Στην πλευρά της Αράχωβας δεν ξέρω τι γίνεται. Καλώς όρισες και από μένα Eve... (off topic το καλωσόρισμα αλλά... OK) Στην πλευρά της Αράχωβας γίνεται το έλα να δεις!!! Καλή η πληροφορία για Αμφίκλεια Ανεβαίνω συνήθως με το ski bus που δεν είναι και τόσο χάλια όσο λένε Εκεί βέβαια σε σταματάνε σε συγκεκριμένο μέρος για ενοικίαση... που το μόνο θετικό που έχει, είναι ότι είναι οργανωμένοι και μας περιμένουν, οπότε όλη η δουλειά γίνεται αρκετά γρήγορα. Μετά από ένα χρόνο ενοικίασης πήρα και εγώ τον δικό μου εξοπλισμό σκι -για την ασφάλειά μου κυρίως! Έτσι με συμβούλεψαν οι γνώστες και δεν έχασα. Από τότε παίζω στα "οικονομικά" για να μπορώ να πηγαίνω και εκδρομές (και για σκι γενικά). Φυσικά πάντα δανείζω ότι έχω διπλό στις φίλες μου, όπως έγινε και για μένα στην αρχή. Γι' αυτό σου είπε και η Ράνια να έρθεις στην συνάντηση. Μην κοιτάς! Πολλοί είναι από επαρχία! Που ακριβώς; Γίνονται συναντήσεις και στην Θεσσαλονίκη! Χάρηκα που μπήκες στο σκι! (ως γυναίκα και ως "σκιέρ" -λέμε τώρα ) Βιβή Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Eve 0 Report post Posted January 19, 2009 (edited) Καλώς όρισες και από μένα Eve... (off topic το καλωσόρισμα αλλά... OK) Στην πλευρά της Αράχωβας γίνεται το έλα να δεις!!! Καλή η πληροφορία για Αμφίκλεια Ανεβαίνω συνήθως με το ski bus που δεν είναι και τόσο χάλια όσο λένε Εκεί βέβαια σε σταματάνε σε συγκεκριμένο μέρος για ενοικίαση... που το μόνο θετικό που έχει, είναι ότι είναι οργανωμένοι και μας περιμένουν, οπότε όλη η δουλειά γίνεται αρκετά γρήγορα. Μετά από ένα χρόνο ενοικίασης πήρα και εγώ τον δικό μου εξοπλισμό σκι -για την ασφάλειά μου κυρίως! Έτσι με συμβούλεψαν οι γνώστες και δεν έχασα. Από τότε παίζω στα "οικονομικά" για να μπορώ να πηγαίνω και εκδρομές (και για σκι γενικά). Φυσικά πάντα δανείζω ότι έχω διπλό στις φίλες μου, όπως έγινε και για μένα στην αρχή. Γι' αυτό σου είπε και η Ράνια να έρθεις στην συνάντηση. Μην κοιτάς! Πολλοί είναι από επαρχία! Που ακριβώς; Γίνονται συναντήσεις και στην Θεσσαλονίκη! Χάρηκα που μπήκες στο σκι! (ως γυναίκα και ως "σκιέρ" -λέμε τώρα ) Βιβή Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Δυστυχώς ούτε η Θεσσαλονίκη μας βολεύει, γιατί ζούμε στη Φθιώτιδα. Γι'αυτό και μας είναι βολικός ο Παρνασσός. Μέσω Αμφίκλειας είμαστε εκεί σε 1 ώρα και ένα τέταρτο, χαλαρά. Οπότε πάμε πρωί και γυρνάμε το απόγευμα. Επίσης γνωρίζω όλα τα καλά μέρη για φαγητό ή καφέ στη Φθιώτιδα όπως και στην Ευρυτανία όπου πηγαίνουμε για διακοπές κάθε καλοκαίρι. Αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε, πέστε μου. Και μη με παρεξηγήσετε. Δεν πρόκειται να κάνω διαφήμιση σε κανέναν. Για περιοχές μιλάμε πάντα. Edited January 19, 2009 by Eve Quote Share this post Link to post Share on other sites