D_Kikeridis 0 Report post Posted December 4, 2007 Πέρα απο το χιομουριστικό της υπόθεσης.. Φαντάζει άψογο..Τι λέτε? Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 4, 2007 Α ρε Δημήτρη να καθόμασταν εκεί τώρα και να τρώγαμε μια ζεστή φασολάδα ε? Να είχαμε και τον spyder να πίναμε και το κρασάκι μας. Ε Στάθη? Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 4, 2007 Α ρε Δημήτρη να καθόμασταν εκεί τώρα και να τρώγαμε μια ζεστή φασολάδα ε?Να είχαμε και τον spyder να πίναμε και το κρασάκι μας. Ε Στάθη? Ναι μεσα Κων/νε,για πεστε και αλλα,να ειχαμε και κανενα σπετζοφαι πηλιοριτικο ξεγυρισμενο ε . Ρε αφηστε τα αυτα ρε ρε και να κανονισουμε να παμε ολος ο συλλογος μαζι σε κανενα ΧΚ, ετσι να γουσταρουμε, να μας κοιτανε οι υπολοιποιαπο την βαβουρα που θα κανουμε και να τρελαινονται λεγοντας "πως θα γινει να μπουμε και εμεις σε αυτη την τρελοπαρεα" και να λεμε εμεις,κυριοι SNOW CLUB ,SNOW CLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Ασε Κων/νε, με εχει βαλει η κυρια Κατερινα και κανω διαιτα διοτι εχω γινει σαν μπουχεσας, αρα λοιπον under the table με αυτα που λεμε μου τρεχουν τα σαλια ρε γαμωτη μου!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted December 4, 2007 να κανονισουμε να παμε ολος ο συλλογος μαζι σε κανενα ΧΚ, ετσι να γουσταρουμε, να μας κοιτανε οι υπολοιποιαπο την βαβουρα που θα κανουμε και να τρελαινονται λεγοντας "πως θα γινει να μπουμε και εμεις σε αυτη την τρελοπαρεα" και να λεμε εμεις,κυριοι SNOW CLUB ,SNOW CLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα ρε συνονόματε μαζί σου δεν βλέπωτην ώρα. Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 4, 2007 Αρκεί να είναι πλατιές οι πίστες Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 4, 2007 εχει εκδρομη ο συλλογος στα καλαβρυτα τον φλεβαρη θα μας ακουσει ολη η πελοποννησος DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 4, 2007 Ναι μεσα Κων/νε,για πεστε και αλλα,να ειχαμε και κανενα σπετζοφαι πηλιοριτικο ξεγυρισμενο ε . Ρε αφηστε τα αυτα ρε ρε και να κανονισουμε να παμε ολος ο συλλογος μαζι σε κανενα ΧΚ, ετσι να γουσταρουμε, να μας κοιτανε οι υπολοιποι απο την βαβουρα που θα κανουμε και να τρελαινονται λεγοντας "πως θα γινει να μπουμε και εμεις σε αυτη την τρελοπαρεα" και να λεμε εμεις,κυριοι SNOW CLUB ,SNOW CLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bάλε το χιόνι κ βάζω τα υπόλοιπα εγώ αν θες Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 5, 2007 Bάλε το χιόνι κ βάζω τα υπόλοιπα εγώ αν θες Οπως μας το παει το πραγμα ο χειμωνας Μητσο θα μας ακουσει ολος ο ντουνιας!!!! Αιντε ΦΟΡΤΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Υεεε SNOW CLUBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!! Σταθη(skister) και οι υπολοιποι,για να ετοιμαζομαστε και γρηγορα!!!!! Παμε γερα!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted December 5, 2007 Στάθη γιατί φωνάζεις ;;; Ασκήσεις ορθοφωνίας κάνεις στο ΕΕΕΕΕ και στο UBBBB ;;; Κούλαρε αγόρι και σε λίγο θα τσουλίσουμε κι εμείς, υπομονή my friend !! ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 5, 2007 Κούλαρε αγόρι και σε λίγο θα τσουλίσουμε κι εμείς, υπομονή my friend !! Φωναζει γιατί δεν ξέρει αν θα τσουλισουμε... kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 6, 2007 Ξέρει κανείς σε τι χιονοκατάσταση βρίσκεται το χιονοδρομικο?Παει για ανοιγμα?(ουσιαστικο :Ρ) Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted December 6, 2007 Σταθη(skister) και οι υπολοιποι,για να ετοιμαζομαστε και γρηγορα!!!!! Ετοιμος είμαι φίλε και συνονόματε όπως τα ειπαμε χθες.......... Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 6, 2007 Ξέρει κανείς σε τι χιονοκατάσταση βρίσκεται το χιονοδρομικο?Παει για ανοιγμα?(ουσιαστικο :Ρ) Δεν νομίζω. Όσο βλέπεις τα ρατρακ παρκαρισμένα μην περιμένεις. Μάλλον περιμένουν να βάλει κι άλλο για να πατήσουν. Επίσης δεν ξέρω αν τελείωσαν με την συντήρηση, όπως έγραψα σε προηγούμενο post. Κυριακή βράδυ θα δώσω αναφορά, μόλις επιστρέψω (μάλλον αργά ε? ) ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 10, 2007 Πριν λίγες μέρες είχα γράψει αυτό... http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...ndpost&p=101456 μεταξύ άλλων ανέφερα "Και τώρα λίγο παρασκήνιο για το τελευταίο σκέλος.... Γιατί διακόπηκε η σύμβαση? Κυκλοφορούν διάφορες φήμες αλλά επειδή αφορούν προσωπικές σχέσεις το σενάριο έχει τεθεί ...." Η συνέχεια λοιπόν... Τον διαγωνισμό για την εκμετάλλευση τον πήρε άλλος..με ενοίκιο προς την Νομαρχία 90000€ (όχι αυτοί του σεναρίου "Καιμακτσαλάν" πάντως). Σήμερα έπρεπε να καταθέσει εγγυητική γύρω στις 20000€. Αν την κατέθεσε παίρνει την εκμετάλλευση αυτός και όχι ο Τόττης. Και θα δουλέψει το Χ.Κ. με το ένα ρατρακ της Νομαρχίας που είναι κάπου παρατημένο, καθώς τα υπόλοιπα 4 είναι του Τόττη. Με τίμημα 90000 και τα υπόλοιπα έξοδα που χρειάζονται (προσωπικό, πετρέλαια, ρεύματα κλπ.) θα μπει μέσα με το κεφάλι από την εκμετάλλευση των λιφτ, καθώς δεν έχει άλλα έσοδα. Αν επιχειρήσει να αυξήσει τις τιμές δραστικά, δεν βλέπω να πατάει κανείς και να τρώει εμπάργκο.... Άνθρωπος του χώρου δεν είναι πάντως, υπό την έννοια ότι είναι γνώστης των συνθηκών και απιτήσεων λειτουργίας ενός Χ.Κ. Ευτυχώς γι' αυτόν, την συντήρηση την έχει κάνει ο Τόττης και θα τα βρει έτοιμα Και ένα τελευταίο.... Κάποια από τα τροχόσπιτα είναι εγκατεστημένα σε περιοχή που αποτελεί ιδιοκτησία του Συνεταιρισμού Πισοδερίου, χώρο στον οποίο ήταν εγκατεστημένα και τα προηγούμενα χρόνια. Απ' ότι έμαθα λοιπόν, η νομαρχία νοίκιασε τον χώρο αυτόν (κανείς δεν ξέρει γιατί όμως...) και αύριο ως ενοικιαστής θα στείλει μηχάνημα για να βγάλει τα τροχόσπιτα χωρίς όμως να έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες επισήμως ή ανεπίσημα Αν γίνει κάτι τέτοιο, βλέπω βροχή από εξώδικα και μηνύσεις προς την Νομαρχία και τον Νομάρχη Και όλα αυτά λόγω προσωπικής κόντρας απ' ότι λέγεται, που δεν έχει καμία σχέση με το βουνό και την λειτουργία του Χ.Κ. Με όλα αυτά, μην φανεί παράξενο, να έχει το χιόνι και να μην λειτουργήσει το Χ.Κ. Αλλά με όλα αυτά γίνεται ζημιά στο Χ.Κ. και γενικότερα στην τουριστική κίνηση του Ν. Φλώρινας. Και το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από αυτό. Κρίμα.... Υ.Γ.1 Εύχομαι όλα τα παραπάνω να διαψευσθούν πάντως και να μην υπάρξουν προβλήματα τόσο στην λειτουργία του Χ.Κ. όσο και στους συν-τροχοσπιτάδες που ''απειλούνται''. Και αυτό, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι τελικά ο εκμεταλευτής των Lift (είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει νομίζω...) Υ.Γ. 2. Στην ημερίδα του Σελίου, απ΄ότι θυμάμαι ο Τόττης δεν εμφανίστηκε. Πληροφοριακά, γνωρίζετε αν κάποιος εκπρόσωπος της νομαρχίας εμφανίστηκε (ως ιδιοκτήτης του Χ.Κ.)? Και αν η νομαρχία προσκλήθηκε από τον Σύλλογο? ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 10, 2007 Φίλε μας έβαλες σε αγωνία. Φέτος πρώτη φορά αποφάσισα να βάλω το τροχόσπιτο στο πισοδέρι. Το έχω εγκαταστήσει ήδη. λες να την πατήσουμε? Μου φαίνεται ότι άλλοι το βουνό το βλέπουν σαν το σπίτι τους και τους ανθρώπους εκει πάνω σαν την οικογένεια τους και αλλοι το βλέπουν σαν χρήμα. Άντε να δούμε... Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 10, 2007 Φίλε μας έβαλες σε αγωνία. Φέτος πρώτη φορά αποφάσισα να βάλω το τροχόσπιτο στο πισοδέρι. Το έχω εγκαταστήσει ήδη. λες να την πατήσουμε? Μου φαίνεται ότι άλλοι το βουνό το βλέπουν σαν το σπίτι τους και τους ανθρώπους εκει πάνω σαν την οικογένεια τους και αλλοι το βλέπουν σαν χρήμα. Άντε να δούμε... Και γω πρώτη φορά έστησα φέτος. Αλλά επειδή ανήκω στην πρώτη κατηγορία, θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν.Το θα την πατήσουμε βέβαια, όπως είναι ρευστή η κατάσταση έχει πολλαπλές ερμηνείες. Αν εννοείς σε σχέση με την πιθανή ενέργεια της νομαρχίας, αν είσαι απ' την πλευρά που είμαι και γω όχι. ''Κινδυνεύουν'' όσοι είναι απέναντι απ' τον δρόμο, δίπλα στις τουαλέτες (Αγαθόπουλος και λοιποί). Αν εννοείς με την γενικότερη κατάσταση, τότε ''κινδυνεύουν'' όλοι οι φίλοι του βουνού και του Χ.Κ. και όχι μόνο όσοι έχουμε τροχόσπιτα επάνω. Αλήθεια, που έχεις στήσει? ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 11, 2007 Τελικά η ''έξωση'' από τον Νομάρχη έγινε και αναγκάζει μέσα στα χιόνια, 8 τροχόσπιτα να μετακομίσουν τέτοιον καιρό και μέσα στα χιόνια, για το προσωπικό του καπρίτσιο Και βέβαια εκτός από τους οκτώ, αρκετούς και από τους υπόλοιπους (όπως και γω) που πρέπει να γυρίσουμε για να χωρέσουμε όλοι, αν μη τι άλλο από αλληλεγγύη στους θιγόμενους. Αν είχατε τέτοια διάθεση κ. Νομάρχα γιατί δεν το κάνατε τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη? Τι φταίνε όσοι αγαπάνε το βουνό σας και τον νομό σας και τους ταλαιπωρείτε (για να μην πω τίποτε ποιο βαρύ)? Και μετά μιλάμε για ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού γενικότερα και των Χ.Κ. Με τέτοια νοοτροπία, που πας ρε Καραμήτρο???????? ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 11, 2007 Εγώ έστησα απο την μεριά που είναι οι τουαλέτες. Απέναντι απο το σαλέ. Τώρα τελευταία ήρθα. Αυτόείναι το σημείο που θα φύγουμε? Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 11, 2007 Εγώ έστησα απο την μεριά που είναι οι τουαλέτες. Απέναντι απο το σαλέ. Τώρα τελευταία ήρθα. Αυτό είναι το σημείο που θα φύγουμε? Αν είσαι στην σειρά του Αγαθόπουλου, δυστυχώς ναι... Πάρε τηλέφωνο πάνω για να μάθεις λεπτομέρειες... ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 11, 2007 Εγώ είμαι όπως κοιτάς απο το σαλέ απέναντι στα τροχόσπιτα δεξιά κ πίσω στα τελευταία. Απο ότι κατάλαβα βγάλαν τα πρώτα που είναι στο parking, εμείς που είμαστε πίσω δεν κινδυνεύουμε? Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 11, 2007 Μάλλον όχι. Για οκτώ έμαθα, οπότε μάλλον είσαι οκ. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 13, 2007 Τα τελευταία νέα λένε ότι τελικά διαχειριστής είναι εκ νέου ο Τόττης. Επίσης πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν τα τροχόσπιτα για τα οποία έγινε λόγος (πρυτάνευσε η λογική μάλλον). Μετά την χθεσινή χιονόπτωση έχει 40-50 εκατοστά. Εφ' όσον ξεπεράστηκαν τα προβλήματα, να ελπίσουμε πλέον και σε μια ποιο ειλικρινή και σοβαρή επικοινωνία και ενημέρωση για φέτος από την διεύθυνση του ΧΚ. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 13, 2007 Αντε ακομη δεν ξεκηνησε το "πρωταθλημα" και εχουν αλλαξει 3 φορες "προπονητη". Παντως ειμαι σιγουρος οτι κατι συμβαινει στα δοιηκητικα γιατι ενω περισυ ειχαν "ανοιξει" ολο το βουνο με 10 ποντους, φετος εχει φτασει τους 40 και ακομη μονο ενα baby δουλευουν.....εκτος αν βαρεθηκαν τα βρισιδια περισυ και περιμενουν να ριξει κανα καλο χιονι για να το ανοιξουν! Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 13, 2007 Αυτό είναι σαφές Γρηγόρη. Για να καταλάβεις, την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσε η συντήρηση. Αλλά παίζει και το δεύτερο, (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον) Ας ελπίσουμε ότι ΣΚ θα λειτουργήσει, γιατί με 50 πόντους, ήρθε η ώρα για πάτημα. Αν αύριο λείπουν τα ρατράκ από την φωτό, έχουμε ελπίδες. Το ένα έχει ήδη φύγει... ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 14, 2007 Σήμερα το απόγευμα-βράδυ θα βγουν να πατήσουν. Αύριο αναμένεται να λειτουργήσει το Χ.Κ. κανονικά πλην της πίστας Πισοδερίου (ίσως μέχρι το ενδιάμεσο...) αν το επιτρέψει ο καιρός (περιμένουν ισχυρές χιονοπτώσεις και δύσκολο καιρό γενικά). Την Κυριακή πάμε για ποιο σίγουρη κατάσταση. edit: Ενημέρωσαν στο SR ότι αύριο θα δουλεύουν όλα κανονικά. Κρατάω βέβαια τις επιφυλάξεις μου αν θα είναι ανοικτή όλη του Πισοδερίου. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites