zero 0 Report post Posted February 23, 2009 αυριο τριτη σκεφτεται να ανεβει κανεις?? Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2009 Μη το πολυφωνάζεις...το σκεφτόμαστε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted February 23, 2009 οκ ψιθυριστα τοτε...αυριο πανω απλα Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
windmaniac 0 Report post Posted February 23, 2009 (edited) οκ ψιθυριστα τοτε...αυριο πανω απλα φιλε πας πανω ..ψινομαι να ερθω ...με αμαξι πας? Edited February 23, 2009 by windmaniac Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted February 23, 2009 Αύριο θα είμαι επάνω μιας και δίνει σχετική ύφεση των καιρικών φαινομένων. Τα λέμε στο βουνό. Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 24, 2009 Να 'μαι κι εγώ! Μετά από ε χμμ, 2 χρόνια ξαναέκανα σκι στα Πηγάδια και λέω να το επαναλάβω στον κοντινό μου Παρνασσό. Λέω να κάνω μια προσπάθεια για Πέμπτη. Ο καιρός θα είναι καλός μάλλον; Μήπως είναι προτιμότερη η Παρασκευή; Υπάρχει φέτος skibus τις καθημερινές; Ή να αγγαρέψω τον συνταξιούχο μου να με ανεβάσει χεχεχε; Κανένας αλλος θα είναι; Έχω και pmr, πλέον, 8/20 είπαμε; Φιλάκιαααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
brucelee 0 Report post Posted February 24, 2009 Εχει skibus της καθημερινες και το σ/κ Εγω αρυιο με skibus θα παω παρνασοοο.... Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted February 24, 2009 Την Πέμπτη πως τον βλέπετε τον καιρό ?? Το SF είναι σχετικά οκ ενω το meteo δίνει χειρότερη εικόνα ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted February 24, 2009 καλησπερα.πριν λιγο γυρισα απο πανω.μαγεια.δεν υπαρχουν λογια.ιδιωτικο χιονοδρομικο.δε βαζω φοτο γιατι θα θεωρηθουν xxx..κοσμος ελαχιστος καιρος τελειος.πρωτη καταβαση της ημερας στο συνδετικο με 5 επισκεπτες εκεινη την ωρα στα κελλαρια. Το μονο που εχω να επισημανω σαν "αγκαθακι" ειναι οτι δεν πατησανε τις πιστες(χωραφακια),περα απο το 2πλο.δε ξερω για ποιο λογο εγινε αυτο αλλα ειναι η 2η συνεχομενη φορα που παω και ειναι ετσι. Επισης το αβγο δε δουλευε και πηγαμε μεσω 7 και 6.η 7 πνιγμενη στη πουδρα αν κανανε σκι οι λυκοι θα γελαγανε 3 μερες. η 6 ειχε κατι bumpsαρες δε μπηκα καν στο κοπο να σαβουριαστω! αυτα.μαλλον ξανα πεμπτη με επιφυλαξεις για ανεμους. Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted February 24, 2009 για πεμπτη τα βλεπω καλα μεχρι στιγμης.αν ψαχνεται κανεις..χωραω εναν δευτερο.παντως αλυσιδες,ναι μεν εκανα μια εξασκηση σε βολικες συνθηκες, αλλα θα βαλω πρωτη φορα σε συνθηκες χιονιου.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 25, 2009 Λέω να ανεβω αύριο με τον πατέρα μου, χαλαρά, αναχώρηση από Αμπελόκηπους κατά τις 7. Μόνος μου ενδοιασμός οι αλυσίδες... Κι εγώ κι ο μπαμπάς βαριόμαστε φρικτά να βάλουμε τις αλυσίδες -μας φαίνεται τρελή ταλαιπωρία. Αν ανεβαίνει χωρίς, θα είμαστε πάνω, αλλιώς ή θα ...πληρώσουμε κάποιον να μας τις βάλει ή θα είμαστε Αράχωβα για καφέ . edit: Ντράπηκα για τις αλυσίδες και κατέβηκα να δοκιμάσω να τις βάλω για να ξέρω αν χρειαστεί (έχω καμιά 10 χρόνια να βάλω αλυσίδες εγώ). Ε, λοιπόν, ήταν πολύ πιο δύσκολο από ότι νόμιζα και θυμόμουν. Οι κρίκοι είχαν σφηνώσει με τους γάντζους και τα χέρια μου πάγωσαν αμέσως (με γάντια στο κέντρο της Αθήνας, σκέψου στα χιόνια!) και δεν μπορούσα να τους ξεκολλήσω. Μετά, από το σκύψιμο και το ζόρισμα δεν μπορούσα να ισιώσω τη μέση μου, μου πήρε 2 ώρες να συνέλθω, η δισκοπάθεια δεν είναι για τέτοια ζόρια... Άσε που έγινα κ... χάλια, παντελόνια, μπουφάν, όλα μαύρα, άστα! Δράμα η κατάσταση... * 20 ευρώ είναι καλά να δώσω για να μου τις βάλουν ή παραπάνω; Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted February 26, 2009 xa,xa,xa.συγγνωμη που διασκεδασα με την πιο πανω ιστορια.ελπιζω κατα τα αλλα να περασατε καλα.εγω μαλλον θα δοκιμασω την τυχη μου απο τριτη μερια.βλεπω καλο καιρο.οποιος πιστος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 1, 2009 σκεφτεται να ανεβει κανεις τριτη??? απο πεμτη αρχιζει κ χαλαει λιγο μιας κ προβλεπονται βροχουλες... Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted March 1, 2009 απο πεμτη αρχιζει κ χαλαει λιγο μιας κ προβλεπονται βροχουλες... whaatttttt???!!! ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 3, 2009 Εγώ που είμαι συνήθης ύποπτη για καθημερινές, ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς από το προηγούμενο ταξίδι για σκι της περασμένης Πέμπτης Θέλω να ανέβω -με skibus αυτή τη φορά- αλλά ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη, για αύριο πχ που φαίνεται να είναι καλή μέρα... Και μετά χαλάει ο καιρός, και βλέπουμε από Δευτέρα πάλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 4, 2009 ανεβηκα χτες τριτη. εξαιρετικη μερα... χιονι το πρωι παγομενο 9-11 περιπου.ομως 11-3.30 αρχισε το παιχνιδι σε ενα καταπληκτικο κρυο χιονι χωρις να σουπιασει σχεδον καθολου(περα απο ενα μικρο σημειο στη μεση του 2 πλου που ειναι ισιο).ηλιοφανεια 60% και 40% συνεφια χωρις ομιχλες ιδανικη για τη συντηρηση του χιονιου παραλληλα με το ελαβρυ βοριαδακι!! επισης σε αντιθεση με τις προηγουμενες φορες καταπληκτικο στρωσιμο των πιστων απο τα ρατρακ. Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 4, 2009 επισης κατι που ξεχασα.θελω να σταθω στο λιφτ που λεγεται βακχος,της καθημερινες.αν και ειμαι επιφυλακτικος με την αναστολη του 2πλου λογω οτι ειναι το μονο λιφτ που μπορω να σκεφτω για αρχαριους μετα τα baby,η λειτουργια του τις καθημερινες αποδυκνυεται σωτηρια για τα ποδια μας!!!!οταν εχεις κουραστει αντι να πας στο σαλε να πιεις το καφεδακι στου και να αγχωνεσαι οτι χανεις τη μερα περνεις το βακχο και πραγματικα οταν φτανεις πανω(μετα απο 10-15min) εχεις ξεκουραστει πληρως. εισαι περδικι.να κ μια φορα που η βραδυτητα αποδυκνυεται θετικη!! p.s προσωπικες αποψεις παντα! Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted March 4, 2009 εγω μολις γυρισα απο σημερινη εξορμηση.καταπληκτικα.λιγο πολυ την ιδια εκθεση με του zero.βεβαια αναβατηρες αιολος και περικλης κλειστες.και η εθνικη απο χαμηλα που την πηρα μου χαλασε σχεδον την διαθεση να ανεβω.ο επιμενων και περιμενων ομως νικα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 7, 2009 το σκεφτεται κανεις για δευτερα-τριτη??δυσκολο να δουλευεις σ.κ!! Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted March 8, 2009 το σκεφτεται κανεις για δευτερα-τριτη??δυσκολο να δουλευεις σ.κ!! Θ ανέβω αύριο τελικά Φοράω μαύρα και μαύρο κράνος , μίλησέ μου αν με πετύχεις, δεν έχω pmr Εύα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 9, 2009 Έχω στο νου μου για Τρίτη αλλά θα το φιξάρω αύριο το απόγευμα. Αλλά βλέπω αέρηδες...(?) Αλλιώς, αν έρθουν τα χιόνια με το καλό Τετάρτη - Πέμπτη, και ο καιρός φτιάξει Παρασκευή, ε τότε τα λέμε στο πουντροπάρτυ τότε. Βλέποντας και κάνοντας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 10, 2009 ωραια μερα η χτεσινη(δευτερα) με ηλιο να καιει,μαυρισαμε. Μονο (μεγαλο)μειονεκτημα και παλι το στρωσιμο(χωραφια). Αν εχει προηγηθει χιονοπτωση την αμεσως προηγουμενα μερα ή βραδυ δεν ανεβαινω γιατι δε θελω να βρισκω τις πιστες σε τετοιο χάλι. Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 12, 2009 Οκ λοιπόν για αύριο, αυθημερόν. Έχω κλείσει ski bus από Αμπελόκηπους. Τα λέμε 8/20. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 17, 2009 Και πάλι το ερώτημα: ποια μέρα αυτήν την εβδομάδα; Τετάρτη, Πέμπτη ή Παρασκευή; Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 18, 2009 αυριο ισως κανει καλη μερα αλλα μπορει να εχει αερα.αλλιως παει απο δευτερα παλι. Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites